|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 3:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 20 posty(ów) ] |
|
Renault Kangoo vs Dacia Logan Kombi
|
| Autor |
Wiadomość |
|
szakal
|
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Sob, 25.11.2006, 17:47 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Cytuj: U nich wygrała Dacia.
u mnie, mimo zdecydowanie gorszych osiągów, jakoś bardziej mi podchodzi  nie wiem czemu, bo wyposażeniem też nie grzeszy - aczkolwiek cena sporo niższa... - jakby ten sam silnik był w Dacii to już bym zupełnie nie miał wątpliwości
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 25.11.2006, 17:53 |
|
 |
|
sl65amg
|
dacia- tyl,profil ma ladniejszy i jest bardziej funkcjonalna-jest dluzsza-wiekszy bagaznik/3rzad siedzen.dostep do bagaznika tez jest lepiej rozwiazany-otworz w garazu bagaznik kangura...
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Sob, 25.11.2006, 18:04 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
W tym przypadku cena siÄ™ bardzo liczy...
Logan, bo sporo tańszy, pojemny i zapewne praktyczny i w ogóle.
Co do urody, to oba auta mają urodę mocno ujemną, więc pomijam tą kwestię w ogóle 
|
| Sob, 25.11.2006, 18:45 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Jasne, ĹĽe Kangoo...
Dacia zupełnie nie wygląda, przypomina mi... właściwie to nic mi nie przypomina. Jeżdżąca żenada 
_________________ locha lover
|
| Sob, 25.11.2006, 18:47 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Dacia ma fajny tył, ale z boku wygląda niezgrabnie i ociężale. Jak dla mnie - remis.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 25.11.2006, 18:48 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Ja wybieram Renault chociaz jest sporo droższy. Po za tym mam nadzieje ze nigdy nie bede musiał w "realu" (nie chodzi mi o sklep  ) wybierac miedzy tymi samochodami
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Sob, 25.11.2006, 19:28 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wybieram Dacie, możliwość przewiezienia 7 osób jest wystarczającym powodem. Gwozdziem do trumny Kangoo jest cena dacii. Poza tym propozycja Renault jest znacznie brzydsza  .
_________________ Primusville
|
| Sob, 25.11.2006, 20:14 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Nie wiedziałem że w Kangoo maska otwiera się do przodu
Co do tematu to Kangoo jest zdecydowanie wyższe, poza tym ma ładniejsze wnętrze i lepszy silnik.
Dacia to dobre i tanie auto. Zapewne jest bardzo obszerne, ale jakoĹ› do mnie nie przemawia.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Sob, 25.11.2006, 20:56 |
|
 |
|
ełe piotr
Samochód: skoda felicja 1.3
|
rety jak ujrzałem tył loganato aż mnie na rzyganie wezbrało! ale paść i to z jednego koncernu no ale ...ja wybieram kangoo.
_________________ wchodzimy na pełnej kurwie- ludzie z zasadami
|
| Nie, 26.11.2006, 7:54 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Glos na Kangoo - to naprawde dobre auto jesli chodzi o sprawy zapakowania czy przetransporotwania. Dacia to niby to samo co Renault, jest nizsza ale dluzsza no i ma jeszcze miejsca z tylu ale dla mnie to zaden argument.
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Nie, 26.11.2006, 9:21 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kangoo w ostatniej odsłonie prezentuje się naprawdę przyjemnie. W porównianiu, do pierwszej wersji jest o niebo ładniejszy.
Dacia - wygląda naprawdę dobrze! Wybrałbym ją, gdybym był skazany na 7 osób i mały budżet. Jednak nie mam do niej zaufania, ciekawe, czy wyeliminowali mankamenty z Sedana.
Głos na Kangoo.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 26.11.2006, 11:02 |
|
 |
|
aston
|
Dacia ma dwa miejsca więcej, jest sporo tańsza, ma ładny tył
Renault jest bezpieczniejszy, ma lepszy silnik, no i z przodu wygląda lepiej, jeszcze fajne odsuwane drzwi, ale w przyszłym roku pojawi się nowy model
Głos na Dacią, za naprawdę dobrą cenę, w końcu w przeliczeniu 20.000 zł to jest duża suma
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Nie, 26.11.2006, 11:04 |
|
 |
|
kacper1987
|
kangoo, bo przynajmniej jakos wyglada ..
|
| Nie, 26.11.2006, 11:34 |
|
 |
|
Tyomaj
|
U Kangoo widzę dużo plusów np wygląd, osiągi (to też się liczy). A u Danki żadnych, prędzej minusy 
|
| Nie, 26.11.2006, 13:47 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Cóż, idealne porównanie dla właściciela warzywniaka  Szczerze mówiąc o wiele bardziej podchodzi mi Dacia. Jest... dużo ładniejsza. Głównie dlatego, że wygląda po prostu jak trochę niekonwencjonalne kombi a nie jak dostawczak. Poza tym można z niej zrobić mały autobusik i przewieźć 7 osób. Poza tym jest dużo tańsza od Renault. Wg mnie to lepsza propozcyja.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 26.11.2006, 13:54 |
|
 |
|
bronc
|
Wśród zdjęć z Kangoo jest jedno z Logana (to z gościem który przekłada przez to "ucho" pas)
_________________ Pozdro600
|
| Nie, 26.11.2006, 18:35 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Głos na Dacie. Jedyne czego mi w niej brakuje, a co ma Kangoo to lepszy silnik. Pozatym możliwość przewiezienia 7 osób i dużo niższa cena skłoniły mnie do takiego wyboru.
|
| Nie, 26.11.2006, 19:47 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Jak by Dacia była w czarnym kolorze to by wygladała jak amerykanskie karawany, tylko trumne do tyłu wrzycic i jakiś dyskretny wieniec na maske 
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Pon, 27.11.2006, 10:12 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
dacia zgrabniejsza i przyjemniejsza w odbiorze niĹĽ opatrzony kangus 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 27.11.2006, 13:01 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 20 posty(ów) ] |
|