|
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 17:08
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Tomaszek7
|
Ferrari! Jako wielki fan Ferrari, wybieram Ferrari i to z zastanowieniem, bo przed oddaniem glosu na Ferrari, poszukalem troche informacji o Audicy, żeby pochopnie nie oceniac po wygladzie. Odpowiedz jedna - w niczym nie przewaza nad moim ukochanym Ferrari. Ferrari to prestiz, Ferrari to doskonala włoska technika, Ferrari to piekne auta, Ferrari zawsze bylo jest i bedzie bardzo SZYBKIE! Dodam, że Ferrari F430 kreci lepsze czasy od np. Gallardo, 911 Turbo (997). Ferrari jes super mowiac krotko.
_________________ www.scuderiaferrari.pl - Najlepsza strona o Ferrari we wszechświecie!
|
| Pią, 24.11.2006, 15:06 |
|
 |
|
Dżony
|
Wybieram oczywiście Ferrari jest dużo ładniejsze szybsze no i to Ferrari Audi nie przy nim czego szukać.
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Pią, 24.11.2006, 15:07 |
|
 |
|
szakal
|
Faethor napisał(a): Wybieram oczywiĹ›cie Ferrari jest duĹĽo Ĺ‚adniejsze szybsze no i to Ferrari Audi nie przy nim czego szukać.
Jasne, nie ma przy nim czego szukać. Nie przesadzaj  Osiągi są minimalnie gorsze od Ferrari, a jeśli chodzi o dżwięk nie wiadomo czy Audi nie lepiej brzmi. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 15:13 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
auto raczej nie konkurencyjne,Ferrari co tu dużo gadac jest lepszym sportowym, wozem, w końcu robi sportowe maszyny od lat, ma też o niebo większy prestiż i jest marką bardziej pożądaną, jest też oczywiście szybsze co nie dziwi przy róznicy w mocach, jeszcze nie błyło testu R8 więc nie wiadomo jak naprawdę to jeździ, Nie zapomnajmy też że R8ka jest jednak tańsza, co też nie dziwi. Wybieram oczywiście Audi, wiadomo dlaczego, ale nie tylko dla tego, F430 po prostu mi się nie podoba, nie wręcz brzydkie, dla mnie nie ma magi Ferrari.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 24.11.2006, 18:29 |
|
 |
|
marcel911
|
johny napisał(a): auto raczej nie konkurencyjne,Ferrari co tu duĹĽo gadac jest lepszym sportowym, wozem, w koĹ„cu robi sportowe maszyny od lat, ma teĹĽ o niebo wiÄ™kszy prestiĹĽ i jest markÄ… bardziej poĹĽÄ…danÄ…, jest teĹĽ oczywiĹ›cie szybsze co nie dziwi przy rĂłznicy w mocach, jeszcze nie bĹ‚yĹ‚o testu R8 wiÄ™c nie wiadomo jak naprawdÄ™ to jeĹşdzi, Nie zapomnajmy teĹĽ ĹĽe R8ka jest jednak taĹ„sza, co teĹĽ nie dziwi. Wybieram oczywiĹ›cie Audi, wiadomo dlaczego, ale nie tylko dla tego, F430 po prostu mi siÄ™ nie podoba, nie wrÄ™cz brzydkie, dla mnie nie ma magi Ferrari.
Z tego co sie orientuje to Audi robiło sportowe wozy keidy Ferrari jest nawet nei istniało 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pią, 24.11.2006, 19:05 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
marcel911 napisał(a): Z tego co sie orientuje to Audi robiĹ‚o sportowe wozy keidy Ferrari jest nawet nei istniaĹ‚o
i się dobrze orientujesz, ale ferrari przebiło legendę audi, które straciło po II WŚ sportowego ducha
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 24.11.2006, 19:35 |
|
 |
|
-RobertO-
|
Ferrari, jestem bardziej przekonany i wedlug mnie to perfekcja w swojej klasie pod kazdym wzgledem.
|
| Pią, 24.11.2006, 19:35 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
marcel911 napisał(a): Z tego co sie orientuje to Audi robiĹ‚o sportowe wozy keidy Ferrari jest nawet nei istniaĹ‚o
w sumie to racja, ale wiadomo o co chodzi stara marka Audi niewiele ma wspolnego z tÄ… dzisiejszÄ… 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 24.11.2006, 19:39 |
|
 |
|
Tyomaj
|
No raz mi się podoba a raz nie to Ferrari, dlatego też stawiam na R8. U niego nie mam takich wachań 
|
| Pią, 24.11.2006, 19:51 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram Ferrari, ładniejsze, ma klase i styl, Audi jakos do mnie nie trafia, jest zbyt nowoczesne.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 24.11.2006, 20:07 |
|
 |
|
szakal
|
No ja wybrałem Audi. Jest równie piękne, a co do osiągów to różnice są minimalne jak pisałem wcześniej. Oglądałem gdzieś filmik z R8 gdy działał silnik, to poprostu nie da się opisać. Kozacko wóz. 
www.autogaleria.pl
|
| Pią, 24.11.2006, 20:13 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
tylko ze wtedy to nie było audi a auto union (chyba), tak jak nie było ferrari, ale była alfa romeo z której zrodziło sie ferrari 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Pią, 24.11.2006, 23:54 |
|
 |
|
marcel911
|
johny napisał(a): marcel911 napisał(a): Z tego co sie orientuje to Audi robiĹ‚o sportowe wozy keidy Ferrari jest nawet nei istniaĹ‚o w sumie to racja, ale wiadomo o co chodzi stara marka Audi niewiele ma wspolnego z tÄ… dzisiejszÄ… 
no a 4 kółka Auto Union?  To sa szczegóły, takie Ferrari dzisiejsze, też ma niewiele wspólnego ze starymi Ferrari oprócz nazwy, nie patrzmy na historię, bo ta nierzadko jest pogmatwana.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Sob, 25.11.2006, 12:39 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
szakal napisał(a): a jeĹ›li chodzi o dĹĽwiÄ™k nie wiadomo czy Audi nie lepiej brzmi. Wink
Wiadomo, ĹĽe nie 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 25.11.2006, 15:24 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
marcel911 napisał(a): takie Ferrari dzisiejsze, teĹĽ ma niewiele wspĂłlnego ze starymi Ferrari oprĂłcz nazwy, nie patrzmy na historiÄ™, bo ta nierzadko jest pogmatwana.
to jak jest pogmatwana to niewana? przeciez legenda ferrari opiera sie na historii, na historii i sporcie. A audi opiera sie na VW 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Sob, 25.11.2006, 16:46 |
|
 |
|
MochleBoy
Samochód: Škoda Octavia Combi
|
Audi... Poprostu sie w nim zakochałem.  .
Ferrari jest... zbyt banalne 
_________________ "Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
|
| Sob, 25.11.2006, 19:11 |
|
 |
|
marcel911
|
Mac_Abra napisał(a): A audi opiera sie na VW  Nie rozumiem o co ci chodzi, ale twoje wypowiedzi sÄ… zawsze ciężkie do zrozumienia, tak to jest jak dadzÄ… 5-latkowi klawiature 
|
| Sob, 25.11.2006, 19:35 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Panowie tylko mi tu bez następnej kłótni 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Sob, 25.11.2006, 19:41 |
|
 |
|
szakal
|
markus napisał(a): Wiadomo, ĹĽe nie 
Udowodnij. 
www.autogaleria.pl
|
| Sob, 25.11.2006, 20:00 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
marcel911 napisał(a): Nie rozumiem o co ci chodzi, ale twoje wypowiedzi sÄ… zawsze ciężkie do zrozumienia, tak to jest jak dadzÄ… 5-latkowi klawiature
no wlasnie jak dadza 5-latkowi to nic nie rozumie. nawet ze audi i VW to w 80% to samo
|
| Sob, 25.11.2006, 20:02 |
|
|