|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 05.02.2026, 22:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
johny napisał(a): bo na co dzieĹ„ nie chciaĹ‚ bym tym jeĹşdzić.
chodzą słuchy, że podobno się da, choc niezbyt komfortowo  i wystarczą do tego 2 pierwsze biegi 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 16.11.2006, 17:16 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Wybieram Corvette, która prezentuję się stanowczo lepiej niż opasła "szóstka", a ponadto kosztuje blisko 30 000 ojro mniej.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 16.11.2006, 18:31 |
|
 |
|
Rules
|
Wybieram BMW, które nie wyglada za dobrze, ale na pewnoe jest lepsze do jazdy na codzień, zapewnia wzorowe osiągi, ale tez komfort, Corvette, tez mi sie podoba, ale jej wygląd nie powala, wnętrze też niczm sie nie wyróznia, na uznanie zasługuja osiagi i cena niższa niz u konkurenta, ale mimo to BMW jakos bardziej do mnie przemawia i bardziej mi sie podoba.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 16.11.2006, 18:59 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
M6 to zdecydowanie jedno z moich marzeń. A jeszcze ten kolor, to wnętrze... Te felgi. Nie mam pytań!
Mimo wszystko jednak wziął bym Corvette... Robi na mnie wielkie wrażenie. A poza tym jest mocniejsza i tańsza ;p
_________________ ^^
|
| Czw, 16.11.2006, 19:06 |
|
|