|
|
Obecny czas: Czw, 30.04.2026, 5:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
aston
|
jesteĹ› pewny 
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 01.11.2006, 12:38 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
aston napisał(a): jesteĹ› pewny Question
Tak.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Śro, 01.11.2006, 12:42 |
|
 |
|
szakal
|
Kociak chociaż kliknąłeś w ten link??? To jak klikniesz to nie pojawi się wnętrze Bravy, ale w bardzo małym rozmiarze spyshot "tetetki". 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Śro, 01.11.2006, 12:46 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
upssss....linka mi z fotosika nie skopjowało.Ale wstyd...........
Najprawdopodobniej tak będzie wyglądało wnętrze
źródło:THE
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Nie, 03.12.2006, 16:35, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 01.11.2006, 12:50 |
|
 |
|
aston
|
Ĺadny kokpit, sama kierowca prawie taka jak w Grande Punto, oby wszystkie wersje miaĹ‚y 6 biegowe przekĹ‚adnie jak ta na fotce
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 01.11.2006, 12:54 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Wnętrze bardzo przyzwoite i bardzo ładnie.Wszystko wyadje się być na miejscu i materiały też wydają się być bardzo dobre,ale jak to się mówi wszystko okazę się w "praniu".
|
| Śro, 01.11.2006, 14:11 |
|
 |
|
Makaveli7
|
Hmm troszke za dużo plastiku... tzn ta kierownica mogła by być skórzana ale zaś niezabardzo by to sposowało... z resztą.
|
| Śro, 01.11.2006, 19:20 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Styliści Fiata ostatnio przechodzą sami siebie. Ta bryka prezentuje się miodnie i już się nie mogę doczekać widoku na żywo. Mam nadzieje, że w przeciwieństwie to kapeluszniczego Sitlo, Brav będzie jeździło dużo więcej i będą cieszyć wzrok na szarych uliach.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 01.11.2006, 19:56 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Dr.West napisał(a): markus napisaĹ‚: Co prawda w testach EuroNCAP ma 3 gwiazdki
prosze cie nie wmawiaj mi ĹĽe wierzysz w te gwiazdki Question Question Laughing Laughing
Niczego Ci nie wmawiam. Podaję tylko do informacji, że FIAT Panda otrzymał w testach ENCAP 3 gwiazdki, co nie jest złym wynikiem. Ty napisałeś, że Panda jest niebezpiecznym autem? Po czym tak wnioskujesz? Po wymiarach? Smart jest mniejszy i dostał więcej gwiazdek. Chodzi o właściwości jezdne? Tu też Panda nie ma się czego wstydzić. Więc oświeć mnie i wyjaśnij na podstawie czego piszesz takie rzeczy.
A co do "gwiazdek" w NCAP - nie wierzę w nie jak w Pismo Święte. Ale jest to w chwili obecnej najbardziej wiarygodne źródło informacji nt. bezpieczeństwa biernego produkowanych samochodów. Niestety zdarzają się dziwne sytuacje takie jak np. dodanie Mercedesowi gwiazdki za... brzęczyk informujący o niezapiętych pasach ale tak naprawdę w testach mierzy się poziom obrażeń, na jaki narażeni są pasażerowie samochodów i na tej podstawie wydaje się oceny.
A może Ty znasz jakieś lepsze źródło informacji dot. bezpieczeństwa aut?
PS: I nie ustosunkowałeś się do reszty moich wypowiedzi ale to mnie akurat nie dziwi 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 02.11.2006, 8:35 |
|
 |
|
Paralityk
|
Dobra panowie koniec kłótni  Jak zwykle od premiery Pandy Fiat znów pokazał klasę 
|
| Czw, 02.11.2006, 9:01 |
|
 |
|
Rayers
Samochód: Volvo V-50 + Panda
|
markus napisał(a): PS: I nie ustosunkowaĹ‚eĹ› siÄ™ do reszty moich wypowiedzi ale to mnie akurat nie dziwi
Odpusc Markus, szkoda słów. Nie widzisz serialu "Szefo Reloaded" ? Niech zyje w swiecie autoemocjon - ktory jak widac po paru przypadkach podobny jest do swiata z filmu Cube....
_________________ |---------------------------------------------------------------------------------------|
Jeśli mędrcy zawodzą, to nie znaczy, że głupcy zbawią świat
|
| Czw, 02.11.2006, 11:53 |
|
 |
|
markus
|
Rayers napisał(a): markus napisaĹ‚: PS: I nie ustosunkowaĹ‚eĹ› siÄ™ do reszty moich wypowiedzi ale to mnie akurat nie dziwi
Odpusc Markus, szkoda słów Szczerze mĂłwiÄ…c nie liczÄ™ na ĹĽadnÄ… wypowiedĹş tego pana Rayers napisał(a): Nie widzisz serialu "Szefo Reloaded"

|
| Czw, 02.11.2006, 12:02 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Wizja Bravo w czarnym kolorze.
Benzynowe:
1.4 90ch
1.4 Turbo 120ch
1.4 Turbo 16v 150ch
Diesel:
1.9 Mjet 120ch
1.9 Mjet 150ch
Benzynowe:
1.8 Turbo 180/190ch
1.8 Turbo 16v 220/230ch
Diesel:
1.6 Mjet 105ch
1.6 Mjet 125ch (lub 1.9 120ch)
2.0 Mjet de +180ch, dostępny od 2008 roku.
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Czw, 02.11.2006, 14:53, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 02.11.2006, 14:36 |
|
 |
|
markus
|
|
| Czw, 02.11.2006, 14:51 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Zapewne 1.8 Turbo 
|
| Czw, 02.11.2006, 14:54 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Mnie wystarczyłby 1.4 Turbo 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 02.11.2006, 14:55 |
|
 |
|
markus
|
kociak napisał(a): markus napisaĹ‚: To ja juĹĽ wiem jaki silnik chcÄ™ w tym Bravo Very Happy Very Happy Very Happy Zapewne 1.8 Turbo 
No ba - koniecznie wersjÄ™ 16V
Choć na upartego wziąłbym "słabeusza" o mocy 180KM
Mam nadzieję, że powstanie coś na kszałt dawnego HGT 
|
| Czw, 02.11.2006, 14:58 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Jak już HGT to koniecznie musiałby mieć jakieś V6 pod maską i z 250 lub więcej koni pod maską 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 02.11.2006, 15:00 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
markus napisał(a): Mam nadziejÄ™, ĹĽe powstanie coĹ› na kszaĹ‚t dawnego HGT
MA powstać wersja Abarth 
|
| Czw, 02.11.2006, 15:01 |
|
 |
|
szakal
|
W tym czarnym kolorze wygląda bosko, dobrać do niego odpowiedni silnik i masz super autko marki, która przez wielu ludzi jest uważana za tanioche nie wartą uwagi. 
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Czw, 02.11.2006, 15:02 |
|
|