|
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 19:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 2007 Byd F8
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 31.10.2006, 16:24 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 31.10.2006, 16:25 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Popisali się pomysłowością i wlot, który oryginalnie w Sl'u jest w przednim błotniku umieścili przed tylnym kołem  . Boska furmanka  .
_________________ Primusville
|
| Wto, 31.10.2006, 16:29 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Pomijając wygląd zewnętrzny, muszę przyznać, że stylistyka deski rozdzielczej jest całkiem całkiem 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 31.10.2006, 16:29 |
|
 |
|
dexterek
|
i co oni tak mogą robić? nic im nie zrobią? gdybym był mercedesem to bym ich o plagiat oskarżył i zdarł odszkodowanie za niszczenie renomy firmy 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Wto, 31.10.2006, 16:41 |
|
 |
|
sl65amg
|
na zapierdoli* kitajcow jeb*nych. co oni sobie kur*a mac mysla? wyj*bac ich w kosmos i ich ta cala jechana w macice "motoryzacje". nie da sie im nic zrobic? przeciez to golym okiem widac ze projektuja samochody w photoshopie...
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Wto, 31.10.2006, 16:45 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
no tu już lekko przegięli... ale wnętrze jest ok
Cytuj: na zapierdoli* kitajcow jeb*nych. co oni sobie kur*a mac mysla? wyj*bac ich w kosmos i ich ta cala jechana w macice "motoryzacje".
mamusia kultury nie nauczyła?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 31.10.2006, 16:48 |
|
 |
|
sl65amg
|
zapewne masz samochod ktory uwazasz za taki ktory uwazasz ze stoi nad innymi i zaden mu sie nie rowna. tez by ci nerwy puscily a tak wogole to przeciez wygwiazdkowalem.
a co do chinoli i ich podejscia do zycia,swiata i oraw autorskich to mam takie zdanie i go nie zmienie
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Wto, 31.10.2006, 16:53 |
|
 |
|
aston
|
W czerwonym wygląda fatalnie, ale dać chromowany gril, kolor jak na zdjeciu tyłu, no i moim zdaniem wygladac będzie wiecej niż przyzwoicie.
Środek ładne.
Ale macie rację za duzo jest tu kopiowania, choć samochód nie oceniam jako jakiś brzydki, ale nie podoba mi sie styl w którym to robią czyli kradnąc pomysły innych
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 31.10.2006, 17:06 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
sl65amg napisał(a): zapewne masz samochod ktory uwazasz za taki ktory uwazasz ze stoi nad innymi i zaden mu sie nie rowna. nie mam... mam samochĂłd warty w tym momencie ok 2000zĹ‚ w najlepszym wypadku Cytuj: a co do chinoli i ich podejscia do zycia,swiata a co Ty o tym wiesz??? ByĹ‚eĹ› tam, mieszkaĹ‚eĹ›, znasz jakiegoĹ›? To wspaniaĹ‚y narĂłd, peĹ‚en optymizmu, wiecznie uĹ›miechniÄ™ty, pomocny, nie znajÄ…cy praktycznie zĹ‚oĹ›ci czy nienawiĹ›ci... sl65amg napisał(a): i oraw autorskich to mam takie zdanie i
jeśli "dzieło" podlegające prawom autorskim, zostało skopiowane w 85% lub mniej, to kopia przestaje być uważana za kopię i prawu autorskiemu nie podlega... takie są przepisy 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 31.10.2006, 17:40 |
|
 |
|
sl65amg
|
Seth napisał(a): nie mam... mam samochĂłd warty w tym momencie ok 2000zĹ‚ w najlepszym wypadku chodzilo mi o obiekt marzen,westchnien Cytuj: a co Ty o tym wiesz??? ByĹ‚eĹ› tam, mieszkaĹ‚eĹ›, znasz jakiegoĹ›? u mnie na uniwerku jest ich pelno.mysle ze wszystkich nacji(mam na mysli ludzi przyjezdnych) ich jest najwiecej Cytuj: jeĹ›li "dzieĹ‚o" podlegajÄ…ce prawom autorskim, zostaĹ‚o skopiowane w 85% lub mniej, to kopia przestaje być uwaĹĽana za kopiÄ™ i prawu autorskiemu nie podlega... takie sÄ… przepisy 
no nie badzmy smieszni... liczyc procenty z samochodow i ich podobienstwa. ja uwazam ze przepisy swoja droga a uszanowanie cudzej pracy,osiagniec i wyczucie,takt swoja. jakos jest pelno marek z roznych krajow ale nie spotyka sie zeby francuzi kopiowali brytyjczykow a niemcy amerykanow prawda? a zreszta nawet juz sie utarlo w jezyku ze nie wiedzac nic o pochodzeniu produktu mowimy-chinska podroba.wielu ludzi juz podswiadomie slyszac "podroba" automatycznie swe mysli kieruja na chiny jako pierwsze
|
| Wto, 31.10.2006, 17:50 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
el_payaco napisał(a): muszÄ™ przyznać, ĹĽe stylistyka deski rozdzielczej jest caĹ‚kiem caĹ‚kiem
przynajmniej na tym rysunku, generalnie jednak zbyt dosłowona kopia 2 wozów
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 31.10.2006, 18:00 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Straszna żenada. Z tyłu jeszcze jako tako wyglada. Widac podobienstwo do Megane'a ale jeszcze ujdzie ale przod to czysta kopia z Mercedesa. NIE dla takich tworów
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 31.10.2006, 18:05 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
aston napisał(a): ale dać chromowany gril,
PorszÄ™ bardzo:
Nawet felgi sÄ… podobne jak w nowych mercedesach.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 31.10.2006, 18:18 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Prawie jak tani Mercedes dla AzjatĂłw 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Wto, 31.10.2006, 18:19 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Tak jak pisze kociak przód to wykapany CLK. U mnie przez to juz go przekreśla. Robia go na Mercedesa-Benza a nigdy mu i tak nie dorówna.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Wto, 31.10.2006, 18:52 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
jakbym mu za przeproszeniem nasrał na maskę, to by to nic nie zmieniło
|
| Wto, 31.10.2006, 18:52 |
|
 |
|
Makaveli7
|
Przód z merca a dupcia jak z BMW  poprostu shit  jakich mało  ale w końcu Made In China ^^
|
| Wto, 31.10.2006, 19:04 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 31.10.2006, 19:20 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Boze drogi co to ma byc  za takje pomysly to powinni na krzeslo elektryczne wysylac. ABSURD. Przeciez tak nie mozna. Istne XSEROBOYE 
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Wto, 31.10.2006, 20:08 |
|
|