|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 7:15
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 2007 Citroën C-Crosser
źródło:cochespias
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 26.10.2006, 6:44 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
...trochÄ™ lepiej od tego potworkowatego puga, ale i tak kiepsko. Mam nadziejÄ™ ĹĽe jednak nie wejdzie do produkcji...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Czw, 26.10.2006, 7:11 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wygląda jakby był na bazie Pajero? Połowa Francji kupiła japońską technologię? 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Czw, 26.10.2006, 7:19 |
|
 |
|
aston
|
markus napisał(a): WyglÄ…da jakby byĹ‚ na bazie Pajero? PoĹ‚owa Francji kupiĹ‚a japoĹ„skÄ… technologiÄ™? 
Kurde TY o to pytasz
to jest Mitsubishi Outlander, tylko ma inny przód, produkują go Japończycy, dostarczają całą technologię tego samochodu prócz silników diesla, które są francuskie
Co do wyglądu to oba samochody (także 4007) wyglądają lepiej niż na wizjach, więc ja tam nie mam do nich nic, ważne, ze się wyróżniają
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 26.10.2006, 8:17 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
No ładne cacko...  Zaj****cie mi się podobają najnowsze cytryny 
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Czw, 26.10.2006, 8:32 |
|
 |
|
markus
|
aston napisał(a): Kurde TY o to pytasz Question No tak - nie wiem co Francuzi knujÄ… Ale widzÄ™, ĹĽe dobrze kombinujÄ… - kupili technologiÄ™ w najlepszym moĹĽliwym miejscu i auta bÄ™dÄ… produkowane w Japonii. BÄ™dzie skok jakoĹ›ciowy. aston napisał(a): waĹĽne, ze siÄ™ wyróżniajÄ…
Tyle, że nie zawsze można się wyróżniać "in plus"
Tak w ogóle to Citroen wygląda rewelacyjnie (w przeciwieństwie do Peugeota).
|
| Czw, 26.10.2006, 9:20 |
|
 |
|
szakal
|
_________________ www.exoticcars.pl
www.autogaleria.pl
|
| Czw, 26.10.2006, 9:52 |
|
 |
|
Wilu
|
Nie pasuje mi to auto do wizerunku Citroena 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 26.10.2006, 10:05 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Zajebiście mi się podoba  .
Jedynie tył należałoby zmienić, bo jest zbyt podobny do pug'a i mitsu, ale stylizacja przodu wyszła im oryginalnie i pięknie  .
_________________ Primusville
|
| Czw, 26.10.2006, 10:16 |
|
 |
|
sl65amg
|
przeciwienstwie do tej katastrofy puga to jest cudowne. p.s. ten pug chyba wzial (oczywiscie zly) przyklad z bmw i postanowil "troche" sie zmienic- szkda ze na gorsze
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Czw, 26.10.2006, 12:08 |
|
 |
|
Kaaacper85
|
A mnie w tym wydaniu bardzo odpowiada. Fajnie sie prezentuje, mysle ze to bedzie ciekawa oferta.
_________________ "Jeśli pędzisz z prędkością 250km/h to co widzisz przed soba juz jest historią" - Bard Eker
|
| Czw, 26.10.2006, 12:11 |
|
 |
|
markus
|
Wilu napisał(a): Nie pasuje mi to auto do wizerunku Citroen
Nic dziwnego, skoro to Mitsubishi
Ale mnie teĹĽ nie pasuje - ani stylu ani wizerunku Citroena w tym nie ma 
|
| Czw, 26.10.2006, 12:31 |
|
 |
|
Kaaacper85
|
markus napisał(a): ani stylu ani wizerunku Citroena w tym nie ma moze to i dobrze ? 
_________________ "Jeśli pędzisz z prędkością 250km/h to co widzisz przed soba juz jest historią" - Bard Eker
|
| Czw, 26.10.2006, 12:33 |
|
 |
|
markus
|
Kaaacper85 napisał(a): markus napisał(a): ani stylu ani wizerunku Citroena w tym nie ma moze to i dobrze ? 
Jak dla kogo. Cenię Citroena za niepowtarzalny styl i charakter i z zaciekawieniem obserwuję ich poczynania, gdyż marka wyszła niedawno ze stylistycznego marazmu. No i po obłędnym C6 i świetnych C4 funduje nam japońskiego SUVa po "kosmetyce". Trochę szkoda...
|
| Czw, 26.10.2006, 12:37 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Wygląda bardzo ładnie w przeciwieństwie do 4007. Zdecydowanie najładniejszy z rodzeństwa. 
|
| Czw, 26.10.2006, 12:55 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wilhelm von Kropkus napisał(a): WyglÄ…da bardzo Ĺ‚adnie w przeciwieĹ„stwie do 4007. Zdecydowanie najĹ‚adniejszy z rodzeĹ„stwa.
Zgadzam się. Jest zdecydowanie bardziej urodziwy od Peugeota choć jakby nie patrzeć ta cytryna tez ma uśmiechnięty ryjek  Tył podobnie jak w 4007 niezybyt ładnie wygląda...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 26.10.2006, 13:02 |
|
 |
|
Wilu
|
(C) allcarwallpapers
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 26.10.2006, 13:19 |
|
 |
|
Makaveli7
|
Mi się podoba  ładna stylistyka  ciekawe jak wnętrze...
|
| Czw, 26.10.2006, 13:23 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
napewno ładniejszy od 4007
ale i tak to auto jest dla mnie bez sensu..
Akurat Citroen mógłby w swoją wersję wnieść trochę więcej indywidualizmu..
|
| Czw, 26.10.2006, 15:04 |
|
 |
|
Rules
|
Na pewno jest znacznie ładniejszy niz Peugeot 4007, nawet mi sie podoba, ale tez bez jakis rewelacji.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 26.10.2006, 15:47 |
|
|