|
|
Obecny czas: Pią, 24.04.2026, 15:02
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 18 posty(ów) ] |
|
Valvoline's 2006 Subaru WRX STi
| Autor |
Wiadomość |
|
dave761
|
 Valvoline's 2006 Subaru WRX STi
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Wto, 17.10.2006, 8:07 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Za dużo wszelakiej maści nakładek i spoilerów na tym aucie. Z drugiej strony to auto pokazowe Valvoline'a więc jest to częściowo usprawiedliwione 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 17.10.2006, 8:10 |
|
 |
|
Wilu
|
Poza felgami i trochę klockowatymi spojlerami to nie mam się do czego zbytnio przyczepić 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 17.10.2006, 9:03 |
|
 |
|
schnauzevonberlin
Samochód: Peugeot 206
|
Nienawidze naklejek i inych stickersow i w tym przypadku też. Taki popularny streetracer których jest dużo. Zderzak z tyłu jakiś tak penisowy  i klapa bagażnika czarna 
_________________ Alles Ist Die Sekte
|
| Wto, 17.10.2006, 11:05 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Ogólnie robi wrażeni / w moim rzypadku pozytywne  / choć naklejek wg mnie za dużo i najlepiej aby ich nie było  , nie pasuje mi carbonowa klapa do niebieskiego spojlera, a także te jakieś jakby płetwy na dachu przd lotką oraz flegi of kors  a dokłądniej ich barwa 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Wto, 17.10.2006, 13:13 |
|
 |
|
Majiic
|
Piekne auto. I napewno szybkie 
|
| Wto, 17.10.2006, 14:03 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Nawet bardzo nie wiem do czego się przyczepić  Nawet czarna maska wygląda nie najgorzej  Przez te płetwy na dachu i przedni zderzak przypomina mi troche Lancera 
|
| Wto, 17.10.2006, 14:25 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
chciałbym zobaczyć to bez naklepek.. w sumie wszytsko ładnie i fajnie ale siakiś taki przekombinowany.
_________________ locha lover
|
| Wto, 17.10.2006, 15:34 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Bez dolnego pokładu nakładek na zderzakach wyglądałby o wiele lepiej, klapa bagażnik na normalny kolor i maska na czarno i będzie dobrze  .
_________________ Primusville
|
| Wto, 17.10.2006, 16:58 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Za dużo tych bajerów, mam na myśli wlot na masce, spojler na tylnej szybie, naklejki i body kit jakiś nie najlepszy. Nie odpowiada mi on 
|
| Wto, 17.10.2006, 17:12 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Tyomaj napisał(a): Za duĹĽo tych bajerĂłw, mam na myĹ›li wlot na masce, spojler na tylnej szybie, naklejki i body kit jakiĹ› nie najlepszy. Nie odpowiada mi on 
Dokładnie - ja bym jedynie felgi zostawił, a reszta out - wolę serię.
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 17.10.2006, 17:39 |
|
 |
|
dave761
|
el_payaco napisał(a): Tyomaj napisał(a): Za duĹĽo tych bajerĂłw, mam na myĹ›li wlot na masce, spojler na tylnej szybie, naklejki i body kit jakiĹ› nie najlepszy. Nie odpowiada mi on  DokĹ‚adnie - ja bym jedynie felgi zostawiĹ‚, a reszta out - wolÄ™ seriÄ™. Ja teĹĽ siÄ™ pod tym podpisze 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Wto, 17.10.2006, 18:18 |
|
 |
|
Rules
|
Mi sie nie podoba, jest zbyt festyniarska.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 17.10.2006, 19:00 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
No więc tak...
-maske chce normalnÄ… (a przynajmniej w kolorze reszty nadwozia)
-naklejki wszystkie do zdarcia
-o zderzakach normalniejszych chyba nie musze mówić
-felgi żeby sie troche bardziej świeciły
-grill normalny
-i ostanie przyciemnić jej szyby!
_________________ ^^
|
| Wto, 17.10.2006, 19:17 |
|
 |
|
ctrl_alt_delete
|
Mimo, że ma strasznie need4speedowy wygląd to chciałbym go- nawet by mi służył..
OMG teraz zauważyłem lote nad tylną szybą..  Jednak rezygnuje!! 
_________________ sex, beers & tranceee.. :]
|
| Śro, 18.10.2006, 11:50 |
|
 |
|
BmwM5
|
uhuhu co za maszynka  totalny odlot cudownie ze zostawili fabryczny spoiler i wlot na masce jest taki sam
moĹĽe jakieĹ› dane techniczne ? 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 18.10.2006, 14:18 |
|
 |
|
Nath4N
|
Zedrzeć wszytskie naklejki, zmienić wnętrze (kremowa skóra zawsze i wszędzie  ) i jest git! 
_________________ Aktualnie oczarowany przez: Lamborghini Gallardo Superleggera, Lamborghini Murcielago LP640, Nissan GT-R, Mercedes McLaren SLR Roadster Brabus,
|
| Czw, 19.10.2006, 15:33 |
|
 |
|
BmwM5
|
dave761 napisał(a): el_payaco napisał(a): Tyomaj napisał(a): Za duĹĽo tych bajerĂłw, mam na myĹ›li wlot na masce, spojler na tylnej szybie, naklejki i body kit jakiĹ› nie najlepszy. Nie odpowiada mi on  DokĹ‚adnie - ja bym jedynie felgi zostawiĹ‚, a reszta out - wolÄ™ seriÄ™. Ja teĹĽ siÄ™ pod tym podpisze  ehehehehe akurat spoiler na szybie jest prosto z fabryki  jedynie co tam dodali to "grzybki ĹĽwirka i muchomorka" a`la FQ 400
|
| Czw, 19.10.2006, 17:00 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 18 posty(ów) ] |
|