Znalazłem fotki i informacje n.t traktorków FERRARI o któych nie miałem "zielonego pojęcia" (ani bynajmniej czarnego ) wrzucam więc:
ERGIT SERIES
TTR 4300, 7400, 9400 60-80HP
TIGRE 3100 26HP
TIGRECAR 3700 30HP
TIGRE 4300 36HP
ten mi siÄ™ strasznie podoba jak kombajn ma przĂłd trochÄ™ VEGA AR 75, 85, 95 73-92HP
i jeszcze inne machiny ze "stajni FERRARI "
hmm teraz inne moze być znaczenie "kupiłem FERRARI"
johnus z tego co widze... przed zalozeniem nowego tematu rozejrzyj sie po forum czy czegos podobnego juz gdzies nie ma...
traktorki juz gdzies tu sa... pardon je chyba gdzies wylapal...
_________________ http://www.prisonplanet.com/
Pią, 29.09.2006, 22:19
johnus
mhm przeszukałem i mi nic nie znalazł tylko śmieci znów jakieś;] ale nieważne
Sob, 30.09.2006, 9:49
Ursus
Samochód: Renault Clio
Ta marka nie ma chyba nic wspólnego z sportowymi samochodami Ale może mieć coś wspólnego z producentem dźwigów czy wózków widłowych (temat był o nich na forum).
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
Nie, 01.10.2006, 8:45
Seb@
NiemajÄ… ciagnikĂłw do ciezkich prac polowych
Nie, 01.10.2006, 22:06
Ursus
Samochód: Renault Clio
Słuchaj - jak ktoś robi wszystko to zazwyczaj to wszystko nie jest na najwyższym poziomie. Widocznie oni się skupili na ciągnikach do prac ogrodowych i lżejszych polowych - ciekawe czy to skupienie idzie w parze z jakością.
_________________ Elastyczne maty piaskowe ELASTON - nowość na rynku --> www.ELASTONE.pl
Pon, 02.10.2006, 15:34
rumun19
Mało znane te traktorki,ale jak widać na zdjeciach są małe i bardzo poreczne do ogrodu i sadu,bo w pole wjechać takim maleństwem to nei wiem czy to dobry interes
Pon, 02.10.2006, 19:39
Globetrotter
Ursus napisał(a):
Słuchaj - jak ktoś robi wszystko to zazwyczaj to wszystko nie jest na najwyższym poziomie. Widocznie oni się skupili na ciągnikach do prac ogrodowych i lżejszych polowych - ciekawe czy to skupienie idzie w parze z jakością.
Jakości to to chyba nie ma!! I ogólnie wyglądają nie poręcznie i mało potrzebnie w ogrodzie!!(lub na polu)
_________________ Miłość do Boga, aut i ciężarówek, która nigdy sie nie skończy... www.globetrotter.fotosik.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość