Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 12:54

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Porsche 911 vs Wiesmann GT vs Mercedes SLK AMG BS 

wybierz swoje przenzaczenie:
Porsche 911 Carrera S 30%  30%  [ 12 ]
Wiesmann GT MF4 40%  40%  [ 16 ]
Mercedes SLK55 AMG Black Series 30%  30%  [ 12 ]
Razem głosów : 40

Porsche 911 vs Wiesmann GT vs Mercedes SLK AMG BS 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Mercedes odpada na początku. Nawet wersja AMG mnie nie przyciąga. Jednak w pojedynku Porsche-Wiesmann po długim namyśle wybieram Wiesmanna. Dlaczego? Miażdzy wyglądem, jest wyjątkowy i równie mocny. Jeszcze to prześliczne wnętrze. Przepiękne auto. :D

Sob, 23.09.2006, 9:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tychy
Idealny byłby wóz z przodem Porshe, tyłem Wiesmanna i silnikiem Merca :)
A tak twardo i lojalnie obstajÄ™ przy 911 :mryellow:

Sob, 23.09.2006, 10:54
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
na 3 miejscu Mercedes, co prawda to auto jest szybkie i naprawde dobre, czego nie można powiedziec o poprzedniku, ale jak dla mnie to auto jest za... małe, strszny karzełek z niego, nie widze się w tym aucie. Cena wersji black jest zdecydowanie za wysoka, moim zdaniem nie jest wart tych 100 (przeszło) tys euro.

2 miejsce Wiesmann, to auto kompletnie mnie nie kreci, mam do niego szacunek bo to naprawdę nietuzinkowe auta, ma swój styl :!: jednak jak wspomniałem wcześniej mi on nie odpowiada.

1 miejsce oczywiście Porsche, wzór, ideał, legenda, można by o 911 pisać w samych superlatywach, to doskonałe auto sportowe

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Sob, 23.09.2006, 13:48
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mochle
Samochód: Škoda Octavia Combi
Wieśman odpada na początku... poprostu dla mnie jest brzydki. Zostaje 911 s i slk... hmmm... biore SLK... bardziej mało pali ale jednak troche nie... ekologiczny :roll: :wink: . Pozatym ładniejszy niz porszak. :wink:

Sob, 23.09.2006, 13:57

Miejscowość: Poznań
Tylko Mercedes...z tych trzech jeszcze dobrze wyglÄ…da Porche a Wiesmann...no coments

Sob, 23.09.2006, 14:25
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2