|
|
Obecny czas: Nie, 28.06.2026, 2:03
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
Wrzucam trochę ciężarówek amerykanów i europejczyków
| Autor |
Wiadomość |
|
johnus
|
 Wrzucam trochę ciężarówek amerykanów i europejczyków
|
| Pon, 18.09.2006, 21:21 |
|
 |
|
johnus
|
Hehe no i jeśli zdaże to tuningowanych 
|
| Pon, 18.09.2006, 21:23 |
|
 |
|
stoszek
|
ten truck na dziewiÄ…tej fotce ma dziwnÄ… naczpe, troszke krĂłtka. dziwnie teĹĽ wyglÄ…da truck ze sleeperem na 2 osiach. tak ogĂłlnie to fajna galeria
|
| Wto, 19.09.2006, 6:09 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Na tych fotka świetnie widać jaka jest wielka różnica pomiędzy ciężarówkami amerykańskimi a europejskimi.
Amerykańskie są wielkie, muskularne prawdziwe czołgi na kołach
Europejskie wyglądają trochę tandetnie jakieś plastikowe zderzaczki i inne pierdółki.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 19.09.2006, 6:25 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
wspaniałe okazy  Wiem że czasami jest trudno założyć jakiś temat bardziej określony merytorycznie - ale to nic... taki "worek" też się przyda ... można temat rozszerzac wrzucająć tu inne ciekawe okazy niekoniecznie nadające się do założenia konkretniejszego tematu 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 19.09.2006, 8:26 |
|
 |
|
witek11
|
fajne bryczki... ciekawy amerykanie maja styl tuningu... u nas w tirach widac tylko nalepki i maskotki na przedniej szybie.. wstretnie to wyglada....
_________________ http://www.prisonplanet.com/
|
| Wto, 19.09.2006, 16:35 |
|
 |
|
Globetrotter
|
witek11 napisał(a): u nas w tirach widac tylko nalepki i maskotki na przedniej szybie.. wstretnie to wyglada....
To prawda a jak takie cos widze to jest mi niedobrze, ostatnio koles jechał przez moja miejscowosc i mial lampki choinkowe na szybie 
_________________ Miłość do Boga, aut i ciężarówek, która nigdy sie nie skończy...
www.globetrotter.fotosik.pl
|
| Wto, 19.09.2006, 17:20 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
Tutaj teĹĽ nie brakuje aut z lampkami choinkowymi, a teraz z dyniami, duchami i czarownicami. Ale styl ozdĂłb jest generalnie inny. Nie ma zwyczaju wieszania proporczykĂłw, ani pisania swego imienia. UĹĽywa siÄ™ „handle”, Nicka, czy pseudonimu, ktĂłry czasem jest napisany maĹ‚ymi literkami pod oknem kierowcy. Ozdoby głównie sprowadzajÄ… siÄ™ do lampek, ktĂłrych czasem sÄ… tysiÄ…ce. Teraz jak LEDy staĹ‚y siÄ™ popularne jest to duĹĽo prostsze, bo nie zabiera wiele prÄ…du. TakĹĽe dodatkowe elementy chromowane sÄ… czÄ™stym dodatkiem. „murrals”, malowidĹ‚a na autach sÄ… rzadsze, bo droĹĽsze, ale sporadycznie widać i takie samochody na drogach. PodĹ›wietlane „michelinki” sÄ… niemal gwarancjÄ…, ĹĽe to jedzie Polak, Ukrainiec, Serb, SĹ‚owak, Rumun, czy ktoĹ› taki. Amerykanie nie majÄ… takiego zwyczaju.
Jest też wiele zupełnie nieprzerabianych samochodów i są takie, jak mój. Z kilkoma winylowymi nalepkami przedstawiającymi herby Polski i Krakowa i polską rejestracją, ale bez dodatkowych lampek. Kiedyś spędzałem czas i pieniądze na takie rzeczy, ale mi z czasem przeszło. I tak nigdy nie miałem tego samego auta dłużej niż 4 lata i potem trzeba wszystko zaczynać od nowa, więc dałem sobie spokój.
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 29.10.2006, 18:22 |
|
 |
|
hiob
Samochód: 328i F30;M3 E90;126p
|
stoszek napisał(a): ten truck na dziewiÄ…tej fotce ma dziwnÄ… naczpe, troszke krĂłtka.
Na dziewiątej fotce jest ten sam truck, co na ósmej. To pierwsza naczepa, drugiej za nią widać tylko kawałek. Jest to tzw. B-Train, zestaw składający się z ciągnika, naczepy, która w tylnej części ma także siodło i drugiej naczepy zaczepionej na pierwszą. Taki zestaw nie wymaga dodatkowej osi z dyszlem i siodłem, tzw. dolly, która jest niezbędna do łączenia zwykłych naczep ze sobą. Zestawy popularne w Australii i Nowej Zelandii, a także w Kanadzie i zachodnich stanach USA. Zupełnie niewidoczne na wschodzie Stanów.
_________________ FORUM
YOU TUBE
|
| Nie, 29.10.2006, 18:35 |
|
 |
|
stoszek
|
na 10też. ale i tak piękne trucki. a z nich te najlepsze, wedlug mnie

|
| Nie, 29.10.2006, 22:04 |
|
 |
|
witek11
|
noo najladniejsze sa.. z europejskim many sa gora
_________________ http://www.prisonplanet.com/
|
| Pon, 30.10.2006, 16:11 |
|
 |
|
gumi2
Samochód: Hyundai Trajet
|
noo fajne bryki ale zdecydowanie bardziej podobaja mi sie europejskie, głównie to scanie ale takze renault magnum jest niczego sobie
|
| Czw, 16.11.2006, 20:34 |
|
 |
|
Konradek
Samochód: Opel Corsa D 1.3CDTI
|
Bardzo fajne fotki  Mi sie podobaja i europejskie trucki i maerykańskie. Każda ma coś w sobie 
_________________ 05.07.2007r. - kat. B 16.10.2010r. - Instruktor nauki jazdy kat.B kat.C - 14.09.2012r. kat.D - 20.02.2012r. kat.C+E - w trakcie
|
| Czw, 14.12.2006, 22:19 |
|
 |
|
Mibay
|
Mi się zawsze podobały bardziej amerykańskie ciężarówki od europejskich 
_________________ "Powiedzcie mi, jak żyć w świecie w którym wiele jest dla niewielu, a niewiele dla reszty...?"
|
| Pon, 18.12.2006, 12:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|