Obecny czas: Czw, 14.05.2026, 17:03

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna
Formuła 1 - sezon 2006 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

no i kubica na pudle 8) :D :shock: :mryellow:

3 miejsce. dla mnie wygral ten wyscig

Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?

ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)

Nie, 10.09.2006, 14:24
Awatar użytkownika

No i Robert dojechał trzeci za pierwszeym Schumacher'em i drugim Raikkonen'em :mryellow:

Tylko ĹĽeby go znowu nie zdyskwalifikowali :/ :roll:

Nie, 10.09.2006, 14:24
Moderator
Awatar użytkownika

A Alonso wybitnie ostatnio ma niefarta - wcześniej niedokręcone koło, teraz eksplozja silnika.

Nie, 10.09.2006, 14:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Tylko ĹĽeby go znowu nie zdyskwalifikowali

Nie kracz :D . IdĹş i odpukaj w niemalowane drewno :D .

Nie, 10.09.2006, 14:28
Awatar użytkownika

Miejscowość: ...
No panowie ide sie upić. Tralalala, za rok Kubica mistrzem świata. :D

Nie, 10.09.2006, 14:39
Awatar użytkownika

SUPER !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cudownie !!!! Zaczyna się wielka kariera, zmiana pokoleń, Schumacher odchodzi a nadchodzi ROBERT !!!!!!! Jestem szczęśliwy po tylu latach oglądania F1 !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie, 10.09.2006, 14:41
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
IdĹş i odpukaj w niemalowane drewno

...glowa :twisted:
ogolnie to wielki sukces, i material na powstanie kolejnego filmiku z syntezatorem mowy :lol:

Nie, 10.09.2006, 14:47
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
Samochód: Smutna Jazda
No panowie ide sie upić. Tralalala, za rok Kubica mistrzem świata. :D

Chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości :wink: :D 8)

Nie, 10.09.2006, 15:02
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości

:? Od teraz to bedzie plaga takich komentarzy... :?
szkoda...

Juz widze, ze nawet w mojej szkole to niejeden to najwiekszy spec od F1, a spotkałem nawet takiego ktory twierdzi, ze jezdzil bolidem Ferrari :shock: Poprostu jestem mocno zazenowany ta cała sytuacja co sie teraz dzieje wokol tego sportu w Polsce. Mimo tego faktu i tak sie ciesze, ze dobrego wystepu Roberta, miał troche szczescia ale samym szczesciem by sobie nie wypracował 3 miejsca. Szacunek dla niego za odebrane ataki Massy. Chwali sie dobra postawa Raikkonena, teraz gdy juz bedzie odchodzil do Ferrari nie bedzie dla mnie to juz ten sam kierowca choc napewno nadal bede czul do niego sympatie,> Sumacher wkoncu odchodzi do laumsa, bardzo fajnie, F1 bedzie duzo ciekawsze z tego powodu.

Nie, 10.09.2006, 16:16
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Świetny wyścig Kubicy. Nie spodziewałem sie tak szybko stanie na podium ale dzisiejsza jazda na to zasłuzył. Troche szkoda Schumachera który konczy kariere.

Kogo denerwują komentatorzy na TV4? Ja nie moge sluchac tych dwoch baranów. Ciagle pieprza głupoty w kółko i oczywiście złoego słowa o Kubicy nie powiedza nawet jak popełnia błąd czy jest przez kogoś wyprzedzony.

Nie, 10.09.2006, 16:21
Awatar użytkownika

Jestem na prawde pełny podziwu dla Roberta Kubicy, taki wynik już w trzecim starcie i z tego co wiem to nie najlepszym przecież bolidem. Mam nadzieje, że nadal bedzie spokojnie robił swoje i nie da sie ponieś emocja związanym z coraz większa popularnością w naszym kraju.

Nie, 10.09.2006, 18:16
Moderator
Awatar użytkownika

Kogo denerwujÄ… komentatorzy na TV4? Ja nie moge sluchac tych dwoch baranĂłw

No dzisiaj momentami ich euforia na temat Kubicy mnie też irytowało. Najlepsze było "I jedzie nasz Robert, Robecik!" :lol:

Nie, 10.09.2006, 18:32
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Dzisiaj długiego komenatarza ode mnie nie będzie bowiem w połowie wyścigu musiałem pilnie wyjść, teraz mam sprawy ważniejsze od F1 :mryellow: :twisted: O 3 miejscu Kubicy dowiedziałem się w autobusie :P Z niecierpliwością czekam na powtórke całego wyścigu, nie wątpie, że taka będzie ;) bo ze skrótu za dużo się nie dowiem. Co moge powiedzieć na tą chwile, że start był świetny, odrazu 3 miejsca w góre, a póżniej dzielne odpieranie ataków Massy :mryellow: Flavio Briatore pewnie teraz płacze, że nie zatrzymał Roberta w swoim zespole :lol: W końcu Kubica wygrał w World series by Renault przejażdzke ich bolidem, zapewne już wtedy zauważyli, że świetnie jeździ mimo to go nie zatrzymali :wink: Ich błąd :P Co do odejścia Schumachera hmm chciałbym poznać powody zakończenia kariery. Niewątpliwie to jeden z najbardziej utalentowanych kierowców F1 i zapewne wygrał by jeszcze wiele wyścigów w tym sporcie :)

Nie, 10.09.2006, 19:21
Awatar użytkownika

Co do odejścia Schumachera hmm chciałbym poznać powody zakończenia kariery.

Pewnie chce odejśc w blasku sławy a nie rozdrabniac swoje osiągniecia. Szkoda że odchodzi bo może za nim nie przepadam ale to dobry kierowca

Nie, 10.09.2006, 21:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
a wg onetu zamiast Michaela będzie w Ferrari jeździł IceMan :twisted:

Nie, 10.09.2006, 22:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia
Sumacher wkoncu odchodzi do laumsa, bardzo fajnie, F1 bedzie duzo ciekawsze z tego powodu.

Śmieszy mnie twoja wypowiedź bo nie wydaje mi się żeby kogokolwiek nudziła F1 szczególnie jeśli jest zapalonym miłośnikiem tego sportu. Owszem można się przyczepić do sezonu w którym Schumi ciągle wygrywał i stawało się to monotonne, antomiast w tym sezonie jest zacięta walka i mimo kiepskiego startu zespołu ten kierowca dalej udawadnia że jest jednym z najszybszych ludzi na świecie. Oczywiście rozumiem że lepiej jest odejść w blasku chwały a nie zostać odsuniętym za kiepskie wyniki więc nie dziwie się jego decyzji. Osiągnął już wszystko co mógł i szybko nikt nie pobije jego wyników. To pozwala mu spokojnie zająć się innymi sprawami w życiu na które w końcu będzie miał więcej czasu. Ode mnie wielki szacunek dla tego gościa bo dla mnie zawsze będzie wielki.

Co do wyniku Kubicy to nie mogę być bardziej zadowolony. Nikt nawet ja (choć nie raz pisałem bardzo optymistycznie o jego przyszłości) nie spodziewał się tak rewelacyjnego wyniku na początku jego kariery w F1. Wielu słąwnych kierowców ( w tym ww. Schumacher) potrzebowało kilku dobrych sezonów by zaistnieć w świeiecie F1 i by się o nim mówiło. Idzie młodość (słowa komentatorów TV 4) i bardzo się cieszę że to "polska młodość".

I jeszcze dwa słowa o zespole BMW-Sauber. Widać że to nie ten sam zespół co na początku sezonu. Inzynierowie, mechanicy i kierowcy odwwalaja kawał roboty żeby jak najszybciej dogonić czołówkę. Widać to z wyścigu na wyścig i mam nadzieje że w niedługim czasie będą wynieniani w gronie fawortów razem z Ferrari, Renault i McLarenem.

Seth napisał(a):
a wg onetu zamiast Michaela będzie w Ferrari jeździł IceMan

Nie wiem czy wiesz ale o tym mówiło się już od dłuższego czasu, a podobno już nawet doszło do podpisania kontraktu tylko nie ma jeszcze oficjalnego komunikatu.

Nie, 10.09.2006, 22:30
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wrocław
F1 to nie jest sport dla dziadkĂłw. Full respect dla kierowcy wszechczasĂłw i full respect dla wschodzÄ…cej gwiazdy - Roberta. Mam nadziejÄ™, ĹĽe ujrzymy go kiedyĹ› w czerwonym bolidzie.

Nie, 10.09.2006, 22:56
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ

A co chciałbyś wiedzieć. Facet ma już 37 lat i wszystko co można osiągnąć osiągnął w Formule 1. Sam powiedział, trzeba kiedyś dać szanse młodym talentom i im ustępuje miejsca.

Seth napisał(a):
a wg onetu zamiast Michaela będzie w Ferrari jeździł IceMan :twisted:

To już wiadomo od tygodnia. Podpisał kontrakt z tym zespołem na trzy lata. Oprócz niego będzie również Felipe Massa i kierowca testowy (tak jak w poprzednich latach) Luca Badoer. Ahh....a z Szumi będziemy przeżywać jeszcze 3 wyścigi. Licze, że zdobędzie ósmy tytuł mistrzowski w karierze. To byłby dobry koniec jego jakże przepięknej kariery. :cry:

Nie, 10.09.2006, 23:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń /Płock-Poznań
Samochód: Lancia Delta II 1,6
dopiero teraz mam dostęp i mogę napisać coś o wyścigu:

Robert dostarczył nam sporo emocji.
Najpierw w kwalifikacjach zaparło mi dech jak na końcu pojechał pierwszy sektor najszybciej, ale nie udało się i wywalczył 7 miejsce.
Potem w wyścigu serce mocniej zawaliło: na pierwszym zakręcie, jak Massa go gonił , jak miał przygodę z Alonso no i najbardziej jak liderował w wyścigu, aż wtedy powstały myśłi i marzenie "niech on jedzie na jeden PS i dowiezie to zwycięstwo" :shock: .
Dojechał na trzecim - rewelacyjnym miejscu.
Pokazał, że umie jeździć, że nie przypadkiem mu zaufano, że umie wykorzystać potencjał bolidu BMW, które ostatnio zrobiło krok naprzód.
Duże szczęście, że Robert trafił akurat teraz do BMW, kiedy zrobili postęp i dają mu możliwość walki już nawet o podium, a nie jak wcześniej ledwo o punkty :) .
Według mnie to jest bardzo dobre połączenie Kubica-BMW, obie strony się rozwijają i mają z siebie pożytek :)
Przed wyścigiem wiedziałem, że przy równej jeździe i braku kłopotów Kubi może zająć miejsca 4-6 i po cichu liczyłem nawet na podium i ... wywróżyłem :D

Schumi zakończył karierę , no cóż na niego już czas i dobrze, że odejdzie w blasku - mam nadzieję, że wywalczy w tym roku tytuł. Moje zainteresowanie F1 zbiegło się z początkiem jego startów w F1 i będzie mi brakowało tego nazwiska w stawce.
Teraz czeka nas zmiana warty, nowi dojdą do głosu, ale wątpie czy ktokolwiek kiedykolwiek zbliży się do tego co osiągnął Schumi.

A jesli chodzi o zmianę warty to ten widok z podium lepiej zapamiętać na dłużej:
Schumi - odchodzÄ…cy mistrz, legenda,
Kimi - talent, mistrz czekajÄ…cy na potwierdzenie tego
i Kubica - młody talent, który przebojem wdarł się do F1.
bo to może być prorok na przyszłość :> :?: :> :?:
kto w następnym roku będzie walczył o tytuł :>:?: :>:?:
że mistrz odchodzi a ci dwaj obok niego to następcy :>:?: :>:?:
hmm ....
obym wywróżył to :D

Dobra robota Roberta i oby jego gwiazda teraz świeciła jak Schumiego nie będzie.
:D

http://www.simp.put.poznan.pl

Pon, 11.09.2006, 7:52
Awatar użytkownika

obym wywróżył to

A co Ty wrĂłzka jestes?? :wink: :D

ZwierZ napisał(a):
kto w następnym roku będzie walczył o tytuł

No na pewno Alonso i Raikkonen. Dla Kubicy chyba jeszcze za wcześnie zeby włączyc sie w walke o tytuł

Pon, 11.09.2006, 8:37
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna