|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 16:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 19 posty(ów) ] |
|
1970 Dodge Hemi Challenger SE vs 1996 Dodge Viper RT10
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 10.09.2006, 12:01 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Challenger - po 3 zdjeciach wiezdialem co wybiore. Fantastyczny musclecar, Viper sie doń nie umywa, choć nie znaczy to, że jest zły.
_________________ locha lover
|
| Nie, 10.09.2006, 12:12 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Obydwa są cudowne i skrajnie różne. Co wybrałbym? Banalny powód, łatwiej zaszpanować znanym każdemu laikowi Viperem.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 10.09.2006, 12:36 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wybór prosty jak budowa cepa - głos wędruje na Challengera, wystarczy spojrzeć na miejsce pracy, jakie ono piękne i klimatyczne w przeciwieństwi do tego odlewu z plastyku w Viperze... Challenger to owiele bardziej miodna fura, pozwoli choć na chwilę przenieść się w lata 70, a i ja osobiście prędzej obejrzałbym się na ulicy za nim, niż za żmiją 
_________________ Primusville
|
| Nie, 10.09.2006, 12:43 |
|
 |
|
sl65amg
|
jakby byl charger to bym go wzial bez wahania. biore vipera ale tylko dlatego ze mniej mi sie nie podoba niz chalenger
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Nie, 10.09.2006, 13:48 |
|
 |
|
MarcinWTS
|
hmm... oba są szybkie, oba są świetne i ładniejsze od Smarta  jednak więcej przemawia do mnie za Challengerem. za to Viper ma piękną linię nadwozia...
_________________ 50 mph in 2 minutes
|
| Nie, 10.09.2006, 14:22 |
|
 |
|
Rules
|
Wybór jak dla mnie jest jasny, wspaniały, klasyczny i legendarny Challenger, podoba mi sie też Viper, zwłaszcza ta wersja i ten model, ale do Challengera to Viperowi jeszcze bardzo jest daleko.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 10.09.2006, 18:19 |
|
 |
|
Wilu
|
PĂłki co mnei bardziej jara Viper 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 11.09.2006, 13:48 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Pomimo, że Challenger jest wspaniałym samochodem, wybieram Vipera... Po prostu ideał 
_________________ ^^
|
| Pon, 11.09.2006, 14:13 |
|
 |
|
szakal
|
No ja bez dwóch zdania wybieram Challengera. Oba są piękne, ale wole lata 70. 
|
| Pon, 11.09.2006, 14:19 |
|
 |
|
fafal121
|
Bardzo ciezki wybor ale jednak ten Viper
Choc wybor byl naprawde trudny.
_________________ http://www.fan4truck.bo.pl - Zapraszam.
|
| Pon, 11.09.2006, 14:32 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
trudno mi się zdecydowąć, challenger to wspaniały wóz, choc pozostaje w cieniu Camaro i Mustanga a Viper jak napisałem wcześniej to najbardziej charakterystyczne amerykańskie auto lat 90tych, jednak Viper, z musclce Carów bardziej jara mnie Hemicuda
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 11.09.2006, 19:08 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wybór jest dla mnie bardzo trudny, ponieważ oby dwa samochody są świetne.
Gdyby zamiast Challengera był porównywany Charger to nie wahałbym się ani sekundy.
Wybieram Chellengera sam nie wiem dlaczego.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 12.09.2006, 6:26 |
|
 |
|
Debosy
|
Od razu bez wachania challangera boire , od zawsze miałem słabośc do tego samochodu. 
_________________ PORUSZANIE TEMATU MAYBACHA I RR NA TYM FORUM , MOŻE GROZIĆ ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM.
|
| Wto, 12.09.2006, 7:18 |
|
 |
|
Tezeus
|
Wole klasyka,ma wiecej charakteru 
_________________ No RWD ,No Fun >)
|
| Wto, 12.09.2006, 11:35 |
|
 |
|
aston
|
ja jednka wybrałbym Vipera bo w Challengerze wnętrze mi sie nie podoba
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Wto, 12.09.2006, 11:37 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
ja jednak wybrałbym Challengera bo w Viperze wnętrze mi sie nie podoba
_________________ o golf significa merda do caralho, que esmaga uma derrota totala, audi idêntico. Provavelmente o carro o mais mau no mundo.
|
| Wto, 12.09.2006, 11:56 |
|
 |
|
hegel
|
I Viper i Challenger sÄ… wspaniaĹ‚ymi samochodami. KaĹĽdy siÄ™ za nimi oglÄ…da, kaĹĽdy chciaĹ‚by takim siÄ™ przejechać. To sÄ… samochody marzeĹ„. Viper, super bolid koĹ„ca minionego stulecia. Challenger to część historii motoryzacji, o ktĂłrej wszyscy miĹ‚o wspominamy. Jest jednak coĹ›, co mnie przekonuje, bez zastanowienia do starych samochodĂłw. To "gĹ‚os”, jakim do nas przemawiajÄ…. To strach i respekt, jaki czujemy, kiedy włączony silnik trzÄ™sie caĹ‚ym samochodem. To dĹşwiÄ™k, ktĂłry powoduje, ĹĽe czĹ‚owiek oglÄ…da siÄ™ na ulicy i szuka jego ĹşrĂłdĹ‚a, i to uczucie radoĹ›ci wypeĹ‚niajÄ…ce caĹ‚e ciaĹ‚o, kiedy "monstrum" wyĹ‚oni siÄ™ zza zakrÄ™tu. Powoli dojeĹĽdĹĽa do Ĺ›wiatek nucÄ…c cichutko pod maskÄ… swojÄ… melodie. No i ten ogĹ‚uszajÄ…cy ryk na zielonym. CzĹ‚owiek ma ochotÄ™ caĹ‚e ĹĽycie spÄ™dzić wĹ›rĂłd tych samochodĂłw.
|
| Wto, 12.09.2006, 12:53 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
challenger i charger to jedyne wozy zza oceanu ktĂłre lubie.
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 12.09.2006, 17:13 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 19 posty(ów) ] |
|