|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 12:45
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
BMW 330d Touring vs Mercedes-Benz C 320 CDI T
|
BMW 330d Touring vs Mercedes-Benz C 320 CDI T
| Autor |
Wiadomość |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
Wybiore BMW bo ma ciekawszy design i jest tańsze od Mercedesa
_________________ już trzy GT-R`y :D Czekam na resztę :P
http://picasaweb.google.com/rczeryna
|
| Pon, 04.09.2006, 19:31 |
|
 |
|
Dżony
|
mucha napisał(a): W Niemczech w tej chwili jest powiedzenie, ĹĽe jeĹĽeli jakiĹ› samochĂłd stoi na autostradzie to musi być to Mercedes. Niestety ta firma ostatnio strasznie "zeszĹ‚a" z jakoĹ›ciÄ… swoich wyrobĂłw
Nawet jak tak zeszli z jakością to i tak statystyki wzkazują że są mniej
awaryjne niĹĽ Audi czy BMW.
PS:wiem że zaraz mucha napisze że statystyki kłamią 
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Pon, 04.09.2006, 19:31 |
|
 |
|
mucha
|
COLD CACA napisał(a): PS:wiem ĹĽe zaraz mucha napisze ĹĽe statystyki kĹ‚amiÄ… Twisted Evil
Nie tyle kłamią, co powiedzmy nie do końca oddają stan rzeczywisty.
P.S
Dla mnie to naprawde obojętne co jest mniej, a co bardziej awaryjne ale opieranie swoich ocen na statystykach i miłości do danej marki jest śmieszne.
Zobaczycie jak zaczniecie jeździć samochodami (za kierownicą, a nie w myślach) zupełnie zmienicie postrzeganie motoryzacji.
|
| Pon, 04.09.2006, 19:35 |
|
 |
|
aston
|
mucha napisał(a): Zobaczycie jak zaczniecie jeĹşdzić samochodami (za kierownicÄ…, a nie w myĹ›lach) zupeĹ‚nie zmienicie postrzeganie motoryzacji.
sugerujesz, zę nikt z forum nie ma samochodu ani nie jeździł za kierownicą??
jeśli miałeś coś innego na myśli to wytłumacz bo nie zrozumiałem o czym mówiłeś
|
| Pon, 04.09.2006, 19:40 |
|
 |
|
mucha
|
aston napisał(a): sugerujesz, zÄ™ nikt z forum nie ma samochodu ani nie jeĹşdziĹ‚ za kierownicÄ…??
Nigdzie nie padło słowo nikt, ani wszyscy, ale czytając opinie choćby COLD CACY, który raczej jeździć jeszcze nie może, czasami nie wiem co mam myśleć.
|
| Pon, 04.09.2006, 19:47 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Oczywiście, że BMW. Jestes fanem Benza ale obiektywizm ponad wszystko  BMW jest nowsze, ładniejsze (moim zdaniem), ma minimalnie lepsze osiągi i jest tańsze. Jest jeszcze jedna kwestia - aktualna C-klasse jest potwornie nudnym samochodem. Co prawda kombi prezentuje się o niebo lepiej niż sedan ale do 3er brakuje mu lat świetlnych.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 05.09.2006, 7:54 |
|
 |
|
Wilu
|
markus napisał(a): BMW jest nowsze, Ĺ‚adniejsze (moim zdaniem), ma minimalnie lepsze osiÄ…gi i jest taĹ„sze. Jest jeszcze jedna kwestia - aktualna C-klasse jest potwornie nudnym samochodem. Co prawda kombi prezentuje siÄ™ o niebo lepiej niĹĽ sedan ale do 3er brakuje mu lat Ĺ›wietlnych.
No i tyle w tym temacie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 05.09.2006, 8:20 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Wybieram mercedesa bo pomimo ze upłyneło wiele czasu odkad zagoscił na drogach to wciaz prezentuje sie dosc dobrze. Fakt faktem ze nowy model juz by sie przydał. Scierpiec nowej trojki nie moge. Jest taka dziwnie pogieta ze wyglada jak szmata psu z gardła wyjeta. Jej oblesny wyglad oraz paskudne wnetrze bardzo mnie odpycha choc wiem ze pod wzledem technicznym przebija mercedesa. Jednak ten nie ma sie czego wstydzic. Osiagi ma nieznacznie gorsze a własciwosci jezdne wciaz dobre. Szkoda ze jest taki drogi. Mysle ze nowy model powinien sie rozprawic z ta koreanska troja na całego.
|
| Wto, 05.09.2006, 8:31 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Wybieram 3er - jest zdecydowanie nowszą konstrukcją i wygląda wg mnie całkiem nieźle live.
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 05.09.2006, 11:32 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
el_payaco napisał(a): wyglÄ…da wg mnie caĹ‚kiem nieĹşle live.
Według mnie też. Naprawdę dobrze wygląda na żywo. Ale to już chyba standard w nowych "beemkach" 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 05.09.2006, 14:33 |
|
 |
|
WalecznaMarchewka
|
COLD CACA napisał(a): Wybieram Mercedesa wyglÄ…da bardziej agresywnie od BMW i ma o niebo Ĺ‚adniejszy Ĺ›rodek jest bardziej luksusowy i zapewnia wiÄ™kszy prestiĹĽ.
i tu sie z Toba zgodze.
_________________ Tak jak Bolek i Lolek
Tytus Romek i Atomek
Dzieci z Bullerbyn
Tomek na tropach yeti
Tak jak król Maciuś pierwszy
Asterix i Obelix
Jak załoga G
McGywer i Pipi
|
| Czw, 21.09.2006, 12:10 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
mucha napisał(a): A co to jest Question SÄ…siedzi siÄ™ oglÄ…dajÄ…, nastolatki krzyczÄ… "WOW"
Nie. To oznacza lepiej wydane pieniÄ…dze.
Ponieważ siedzi się w środku, niech wygląd wnętrza będzie kryterium wyboru. BMW w środku przegięło ze stylizacją. Biorę mercedesa mimo, że to nie mój faworyt pod tym kątem. Po złożeniu foteli bardziej mi się podoba, tzn widok z tyłu po otwarciu klapy.
|
| Czw, 21.09.2006, 12:14 |
|
 |
|
Kaaacper85
|
Oba ciekawe stylistycznie i pod wzgledem walorow uzytkowych - jedna ja nie glosuje za zaden z nich gdyz nie ma mojego faworyta Octavi RS kombi a juz niedlugo Octavi Rs diesel kombi:))
_________________ "Jeśli pędzisz z prędkością 250km/h to co widzisz przed soba juz jest historią" - Bard Eker
|
| Czw, 21.09.2006, 13:36 |
|
|