|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 1:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
slawek napisał(a): BÄ™dzie z niego wspaniaĹ‚y kierowca,
Zgadzam siÄ™ z tym w 100% 
_________________ już trzy GT-R`y :D Czekam na resztę :P
http://picasaweb.google.com/rczeryna
|
| Nie, 27.08.2006, 17:04 |
|
 |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
Brawo dla Kubicy, w niektorych momentach zachował sie jak stary wyjadacz. No ale bolid BMW jest słaby, widać jak odstaje od czołówki. Szczególnie było to widać gdy Roberta wyprzedzał bolid Renault.
btw moze mi ktos wyjasnic dlaczego bolidy Renault mogą konkurować z Ferarri, a np. BMW nie? bo przeciez jesli chodzi o "cywilne" samochody to wiemy jaka jest różnica..
_________________ Ice Ice Baby
|
| Nie, 27.08.2006, 18:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Sukces, że ukończył wyścig. Nie moge się doczekać następnego seoznu jak zacznie się prawdziwa walka 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 27.08.2006, 18:17 |
|
 |
|
ZwierZ
Samochód: Lancia Delta II 1,6
|
Robert słabo pojechał bo zespół źle dobrał opony.
Więc nie jego wina, on zrobił to co w jego mocy.
Dave napisał(a): btw moze mi ktos wyjasnic dlaczego bolidy Renault mogÄ… konkurować z Ferarri, a np. BMW nie? bo przeciez jesli chodzi o "cywilne" samochody to wiemy jaka jest różnica..
to dwa różne światy - dlatego.

_________________ http://www.motoplaneta.pl
http://www.simp.put.poznan.pl
|
| Nie, 27.08.2006, 19:25 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: btw moze mi ktos wyjasnic dlaczego bolidy Renault mogÄ… konkurować z Ferarri, a np. BMW nie? bo przeciez jesli chodzi o "cywilne" samochody to wiemy jaka jest różnica.. DokĹ‚adnie jak napisaĹ‚ przedmowca, to sa 2 rozne swiaty. W F1 liczy sie bardzo doswiadczenie, konstruktorzy oraz silnik. DziaĹ‚ rozwojowy Renault jak widac jest lepszy. Tego nie ma nawet jak porownywac do wyrobow obu tych marek... Dave napisał(a): Brawo dla Kubicy, w niektorych momentach zachowaĹ‚ sie jak stary wyjadacz.
W ktorych?
Szkoda mi mojego faworyta Raikkonena, no nic moze we Włoszech bedzie lepiej...
Robert pojechał wg. mnie ładnie, nie obyło sie bez błedów ale nie ma co sie dziwic, chłopak jest naprawde bardzo młody a to dopiero jego drugi start. Mysle, ze jeszcze ma przyszłosc w F1.
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 27.08.2006, 21:01 |
|
 |
|
Reanimator
|
Ice napisał(a): Sukces, ĹĽe ukoĹ„czyĹ‚ wyĹ›cig. Nie moge siÄ™ doczekać nastÄ™pnego seoznu jak zacznie siÄ™ prawdziwa walka 
szszszszszszszszszkurwa (c) markus dokładnie też tak myśłe!!
Wyścig gitara jak ja sie cieszylem jak widzialem go 5 za szumim, alonso,masą i battonem. coś pięknego to było, i to wyjście z tej kraksy, przez moment myśłałem że znowu dzioba urwał ale udało sie w pięknym stylu, no ale potem no cóż złe ogumienie i wszystko poszło w pizdu. za 2 tyg Monza !!! i już czekam z niecierpliwością.
Pozdrawiam BMW- Sauber i R.K. !!!!!!
|
| Nie, 27.08.2006, 22:20 |
|
 |
|
Dave
|
Wielblad napisał(a): Dave napisał(a): Brawo dla Kubicy, w niektorych momentach zachowaĹ‚ sie jak stary wyjadacz. W ktorych?
np gdy razem z Webberem wylecieli z toru to zjechal na asfalt, rozpędzil sie i dopiero wrócił na tor
|
| Pon, 28.08.2006, 21:19 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
fakt ze jesli na tym winklu bylby szuter a nie asfalt poza zakretem to by zakonczyl wyscig prawdopodobnie  ale zimna krew zachowal 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pon, 28.08.2006, 21:32 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: np gdy razem z Webberem wylecieli z toru to zjechal na asfalt, rozpędzil sie i dopiero wrócił na tor
Musiał tak zrobic poniewz na małej predkosci na trawie zazuciło by go, chyba widziałes jakie Sumacher miał problemy aby z małej sie przedzec przez ta kempe...? Kubica jest jeszcze młoda i nie ma mowy o zachowywaniu sie jak stary wyjadacz tylko o inteligencji oraz przewidywalnosci co niewatpliwie Kubica ma, za to bardzo duzy plus dla niego.
_________________ собаке где деньги?
|
| Pon, 28.08.2006, 21:49 |
|
 |
|
Hans
|
troche spóźniony post ale cóż... podczas ostaniego wyścigu gdy jechał Kubica miałem do 20 okrążenia złe przezucia, że coś pujdzie nie tak albo cos nawali no i moje przezucia się sprawdziły  Robert nie miał dostawy płynów oraz dostał złe laczki i bieg potoczył się jak się potoczył, ale to i tak malutki szczegół w porównaniu z karierą jaka jeszcze czeka przed naszym rodakiem i tak jak powiedział Niki Lauda: "On jest diamentem, tyle że znalezionym tam, gdzie wydawało się, że nie ma złóż."
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Pon, 28.08.2006, 23:28 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 31.08.2006, 9:24 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Tak zjeżdzałem na dół i już myślałem, że nie ma żadnego zdjęcia Kubicy, ale na szczęście w końcówce jest
Jak zawsze nie mogło obejść się bez kilkunastu zdjeć panienek 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 31.08.2006, 10:03 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Kobi napisał(a): Jak zawsze nie mogĹ‚o obejść siÄ™ bez kilkunastu zdjeć panienek Rolling Eyes
marudzisz, dobrze jest 
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Czw, 31.08.2006, 10:23 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Kobi napisał(a): Jak zawsze nie mogĹ‚o obejść siÄ™ bez kilkunastu zdjeć panienek
No czemu nie tylko niezbyt one atrakcyjne 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 31.08.2006, 10:25 |
|
 |
|
Reanimator
|
kij z panienkami to jest piękne:
no i zdjęcia BMW
|
| Czw, 31.08.2006, 18:33 |
|
 |
|
el_Presidente
|
Ta w czerwonym nie jest najładniejsza z pokazanych.  Skąd masz taki skrzyiony gust? 
|
| Czw, 31.08.2006, 18:57 |
|
 |
|
Rules
|
Cytuj: Ta w czerwonym nie jest najładniejsza z pokazanych. Skąd masz taki skrzyiony gust?
haha ja myśle, ze chodzi o tego goscia w czarnym.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 31.08.2006, 21:04 |
|
 |
|
Reanimator
|
Rules napisał(a): Cytuj: Ta w czerwonym nie jest najĹ‚adniejsza z pokazanych. SkÄ…d masz taki skrzyiony gust? haha ja myĹ›le, ze chodzi o tego goscia w czarnym.
dokładnie o to mi chodzi
|
| Czw, 31.08.2006, 21:31 |
|
 |
|
Dave
|
ma czym oddychac 
|
| Czw, 31.08.2006, 22:21 |
|
 |
|
Hans
|
Dave napisał(a):  ma czym oddychac 
moge jej pomĂłc jak sobie nie radzi...... 
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Czw, 31.08.2006, 22:54 |
|
|