|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 22:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Volvo C70 cs. Astra Twin Top
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 28.08.2006, 20:56 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Oba na swoj spodob ładne ale przeznaczone dla zupełnie innych odbiorców. Astra to bardziej "masowe" CC a C70 elitarne. Mi bardziej odpowiada Volvo
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 28.08.2006, 21:09 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Wybieram Volvo ponieważ ma w sobie więcej elegancji i stylu niż Opel.
Astra ma paskudny panel oświetlenia wnętrza (czy jak to tam zwał).
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Pon, 28.08.2006, 21:16 |
|
 |
|
greq19
|
bartez84 napisał(a): Oba na swoj spodob Ĺ‚adne ale przeznaczone dla zupeĹ‚nie innych odbiorcĂłw. Astra to bardziej "masowe" CC a C70 elitarne. Mi bardziej odpowiada Volvo
no własnie dlatego stawiam na volvo za jego elitarność jest napewno lepiej dopracowane o czym swiadczy jego cena , astra powina być porównana z eosem a nie z volvo 
_________________ http://change.menelgame.pl/change_please/8034407/
|
| Pon, 28.08.2006, 21:23 |
|
 |
|
Hans
|
ja poprosze chłodną Szwedke, jest wiele lepsza od Opla, moż i przegrywa w zestawieniu jeżeli patrząc na suche dane, ale jednak daje więcej prestiżu jej użytkownikowi, a pozatym silnik 5 cylindrowy, Astra chociarz że jest cabriolwtem to jest zbyt pospolita 
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Pon, 28.08.2006, 21:24 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Głos pójdzie na szwedkę, jest urokliwa i na pewno nie chłodna  . Silnik trochę rozczarowuje, mogli wycisnąć z niego co najmniej 160 kucy, moc taka sama jak w oplu, mimo większej pojemności, większa moc jest tym bardziej wskazana, że szwedka jest bardziej 'puszysta' od niemki. Cena większa, ale to da się zrozumieć, Volvo ma lepsze wyposażenie, pewnie lepsze materiały zastosowane i za markę też się płaci. Szwedka ujmuję za serce urodą, jest po prostu prześliczna, a tak pięknego wnętrza to mało samochodów posiada. Niemka natomiast to pospolita sztuka, do tego z brzydkim i ubogim wnętrzem.
_________________ Primusville
Ostatnio edytowany przez Cichy Asasyn, Pon, 28.08.2006, 21:38, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 28.08.2006, 21:37 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
ja też poproszę Szwedkę, na żywo zrobiła na mnie świetne wrażenie, Astra jest bardziej zwykła. a na zdjęciach jej wnętrze wygląda po prostu tandetnie.
Co z tego że Volvo ma gorsze wszystkie parametry i jeszcze jest droższe, stylem nadrabia wszystko. Zresztą, to nie jest samochód do ścigania... a szkoda 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 28.08.2006, 21:37 |
|
 |
|
Wilu
|
Obydwa auta sa napradę ładne i ciężko mi się na którykolwiek zdecydować  Zagłosuję jestan na Volvo, bardziej stonowana linia a przede wszystkim (jak to u Volvo) maksimum bezpieczeństwa. Jedynie cea trochę odstrasza 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 28.08.2006, 21:40 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Chyba skusze siÄ™ na Astre. Ma wystarczajÄ…co duĹĽo zalet w tabeli. StylistykÄ… nie powala na kolana, ale wyglÄ…da napewno lepiej niĹĽ Volvo 
|
| Pon, 28.08.2006, 21:52 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Volvo na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Ciekawiej też wygląda system składania dachu. Nie ma przechodnia, który by sie nie obejżał 
_________________ ^^
|
| Pon, 28.08.2006, 21:59 |
|
 |
|
aston
|
Astra jest łądna, stosunkowo tania i mało pali, ale jednka Volvo jest bardziej elitarne no i jednka bardziej mi sie pdoba choc oba CC są bardzo łądne:)
|
| Pon, 28.08.2006, 22:29 |
|
 |
|
Dżony
|
Ja wybieram Volvo tylko dlatego że bardziej mi się podoba, Astra też jest świetna ale to chyba nie ta sama klasa co Volvo.
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Wto, 29.08.2006, 8:08 |
|
 |
|
sl65amg
|
volvo bo volvo to volvo a opel to tylko opel a po za tym volvo ma skore a astra brzydki kolor... 
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Wto, 29.08.2006, 9:30 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wybór jest tak prosty jak psychika Paris Hilton. Oczywiście, że Volvo. Co prawda Astra to naprawdę ładne CC ale blednie całkowicie przy prostym, chłodnym ale i wyrafinowym oraz ultraeleganckim stylu Volvo. Poza tym, z racji pochodzenia (i ceny), Volvo na pewno jest bardziej dopracowane i lepiej wykonane. Poza tym kokpit Astry woła o pomstę do nieba. Jak można tym jeździć powstrzymując cały czas odruch wymiotny?
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 29.08.2006, 9:41 |
|
 |
|
Rules
|
Zdecydowanie Volvo moze droższe, ale na pewno ładniejsze, ma ładne dopracowane wnętrze i dobre silniki.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Wto, 29.08.2006, 16:01 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Zdecydowanie Volovo, które jest ładniejsze zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. Nie przeszkadzają mi w tym przypadku gorsze osiągi. 
|
| Wto, 29.08.2006, 16:11 |
|
 |
|
Saymon
|
Podobaja mi sie obydwa wozki,ale wybieram volvo,bo to hyba klasa wyzej i wogole ma to cos w sobie,a astra wyglada ladnie i z dachem i bez co jest hitem jesli chodzi o samochod typu c+c
_________________ Bmw M5(e34)Samochód NRD,marzenia młodych ludzi i nie tylko!
|
| Czw, 31.08.2006, 10:22 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
 O stary ale byka strzeliłes 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 31.08.2006, 10:28 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Eleganckie Volvo kontra Opel - ja tak to widzÄ™
Wybieram Volvo, lepiej wygląda, swoje kosztuje niestety, ale ma większy prestiż.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 31.08.2006, 10:30 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Bardziej podoba mi się Astra, poza tym troszkę lepiej przyśpiesza i jest bardziej elastyczna.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 31.08.2006, 10:52 |
|
|