|
|
Obecny czas: Sob, 06.06.2026, 2:28
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Skoda Superb
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 17.07.2004, 8:53 |
|
 |
|
amelka
|
Ja skodę zawsze kojarzyłam z starymi autkami które juz wyginęły podczas ostatniego zlodowacenia  natomiast z wyglądu to co tutaj przedstawiłes bardzoooo mi się podoba. Poza tym świetnie niektóre zdjęcia nadają się na pulpit.
Najlepsze sÄ… te spryskiwacze do reflektorĂłw. Pierwszy raz cos takiego widzÄ™.
|
| Sob, 17.07.2004, 9:07 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Mi też się podoba i co tam że jest podobny do VW (passat) . A co do zdjęć na pulpit to jak Admin wróci to pewnie zrobi jakieś tapetki z tych zdjęć on ma taki bajerancki program 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 17.07.2004, 9:08 |
|
 |
|
amelka
|
Dj Boowzy napisał(a): Mi teĹĽ siÄ™ podoba i co tam ĹĽe jest podobny do VW (passat) . A co do zdjęć na pulpit to jak Admin wrĂłci to pewnie zrobi jakieĹ› tapetki z tych zdjęć on ma taki bajerancki program 
Ooooo, ja teĹĽ chcÄ™ taki program 
|
| Sob, 17.07.2004, 9:09 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Jak sobie przypomne to powiem Ci nazwe  Zależy jaka jakość zdjęć jeśli da się powiększyć i będą ładne to ok , a jeśli się nie da to i tak Admin coś wykombinuje np wejdzie do Skody prasówek i tam ściągnie odpowiednie zdjęcia  Ale coś Admina nie widze może już wyjechał 
|
| Sob, 17.07.2004, 9:12 |
|
 |
|
amelka
|
Dj Boowzy napisał(a): Jak sobie przypomne to powiem Ci nazwe
A czy ten program można ściągnąć z internetu? Czy raczej trzeba się pofatygować do sklepu i wydać ociupinke więcej pieniędzy?
|
| Sob, 17.07.2004, 9:16 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Dj Boowzy napisał(a): on ma taki bajerancki program 
Z tego co wiem to Tomek używa Photo Shop'a. To samo można zrobić w Corelu. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Sob, 17.07.2004, 10:13 |
|
 |
|
amelka
|
No właśnie wszyscy mają Photo Shop a ja nie 
|
| Sob, 17.07.2004, 10:18 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Nudna, nieciekawa, nijaka a do tego to kw.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 17.07.2004, 10:26 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Są dwa wyjścia.
1. Zaopatrzyć się w niego w legalany sposób, czyli iść do sklepu i wywalić kupę kasy.
2. Ściągnąć go sobie za free  z Emule. 
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Sob, 17.07.2004, 10:26 |
|
 |
|
amelka
|
Guerrillero napisał(a): Nudna, nieciekawa, nijaka a do tego to kw. MĂłwisz o mnie czy o aucie? lordzofmafia napisał(a): SÄ… dwa wyjĹ›cia. 1. Zaopatrzyć siÄ™ w niego w legalany sposĂłb, czyli iść do sklepu i wywalić kupÄ™ kasy. 2. ĹšciÄ…gnąć go sobie za free  z Emule. 
W wersji całkowitej? czy tylko próbnej przez 30 dni? A o dokładne namiary moge prosić?
|
| Sob, 17.07.2004, 10:29 |
|
 |
|
lordzofmafia
|
Pod tym adresem jest do ściągnięcia wersja 7.0: http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=578
Do ściągnięcia tego programu potrzebny jest Emule. Jest to pełna wersja, pirat jak cacy  . Ściągnij wszystkie pliki. W jednym z nich jest CD key.
|
| Sob, 17.07.2004, 10:37 |
|
 |
|
Guerrillero
|
amelka napisał(a): Guerrillero napisał(a): Nudna, nieciekawa, nijaka a do tego to kw. MĂłwisz o mnie czy o aucie?
A co? JesteĹ› kw?
_________________ HLVS!
|
| Sob, 17.07.2004, 10:46 |
|
 |
|
eF
|
Superb jest wspaniały!
Najbardziej lubie w nim to,że jest taki skromny,nienażucający sie,dyskretny. Ostatnio nawet zastanawiałem się,czy nie kupiłbym Superba zamiast VelSatisa...
_________________ Tu es foutu darling
|
| Sob, 17.07.2004, 10:55 |
|
 |
|
Reanimator
|
Superb jest piękny!!!
|
| Sob, 17.07.2004, 11:42 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
eF napisał(a): Superb jest wspaniaĹ‚y! Najbardziej lubie w nim to,ĹĽe jest taki skromny,nienaĹĽucajÄ…cy sie,dyskretny. Ostatnio nawet zastanawiaĹ‚em siÄ™,czy nie kupiĹ‚bym Superba zamiast VelSatisa...
Bierz Superba 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Sob, 17.07.2004, 11:42 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Amelka, dla wyjasnienia kw. to jest kibel-wagen, czyli VW.
Furka fajna, ale nie wiem na kija wafla tyle zdjec 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 17.07.2004, 12:03 |
|
 |
|
Reanimator
|
właśnie jedno auto i 20 tych samych ujęć.Za dużo!!!
|
| Sob, 17.07.2004, 12:06 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Nie chce robić cytatów więc tak
Lord to nie ĹĽaden Photo Shop ani Corel
ef popieram twoje wyzniania na temat Superba a z tym velsatisem to jakby miał wybierać to długoooo bym myślał które auto ....
Ice pukni się w ten łeb bo tobie to już nic nie pomoże ... za dużo zdjeć phi to nie oglądaj wcale tych galerii
JuĹĽ wiem ten program to ACD See
|
| Sob, 17.07.2004, 13:28 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 17.07.2004, 13:44 |
|
|