|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 12:59
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Wilu
|
 Volvo seria 200
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 06.08.2006, 22:30 |
|
 |
|
Rules
|
Bardzo fajnie sie prezentuje tak wyglada prawdziwe Volvo, kanciaste i wygodne.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 06.08.2006, 23:03 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wspaniały samochód, prawie niezniszczalny  . Ma charakter, jest po prostu piękny w swej prostocie. No i myślano już wtedy w Volvo o bezpieczeństwie. Po prostu wspaniały samochód i basta  .
Widziałem raz takiego, który miał nastukane 2 miliony kilometrów, przynajmniej tak miał napisane na drzwiach  .
Chyba sobie sprawie 242 Gt, zakochałem się w tym samochodzie  .
_________________ Primusville
|
| Nie, 06.08.2006, 23:09 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Klasyczny kanciak w Stylu Volvo. Kombi o gabarytach i urodzie duĹĽej lodĂłwki i piekne coupe z niskÄ… liniÄ… okien. Prawdziwe Volvo z krwii i kosci.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 07.08.2006, 6:10 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Ice napisał(a): Prawdziwe Volvo z krwii i kosci. hmmm.... Piekny model, zachwyca mnie od niepamietnych czasow  , ta kanciatosc, nietuzinkowosc i indywidualizm...bardzo mi sie to podoba... Cichy Asasyn napisał(a): Chyba sobie sprawie a ja bardzo bym chcial 
_________________ locha lover
Ostatnio edytowany przez kenji Nie, 25.09.2011, 20:54, edytowano w sumie 2 razy
|
| Pon, 07.08.2006, 9:13 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
Pewnie się narażę fanom volvo, ale te na zdjęciach to jakieś straszne graty. Bez urazy, ale te zachwyty z poprzednich postów chyba nie dotyczą aut na zdjęciach?
Nie chcÄ™, nawet darmo.
_________________ o golf significa merda do caralho, que esmaga uma derrota totala, audi idêntico. Provavelmente o carro o mais mau no mundo.
|
| Wto, 08.08.2006, 8:04 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Kwintesencja szwedkiego stylu. Jestem jak najbardziej za. Ten samochód jest piękny.
Wersję kombi produkowano jeszcze po zakończeniu produkcji serii 700  (seria 700 była bezpośrednim następcą prezentowanej tu serii 200)
_________________ HLVS!
|
| Wto, 08.08.2006, 10:39 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Od zawsze podobało mi się Volvo ale prawdziwego bakcyla załapałem po odbyciu 100km trasy 244-ką jako kierowca. Auto jest po prostu niesamowite. To prawdziwy czołg połykający niepostrzeżenie kilometry. Jest potężny, solidny i bezpieczny. Jadąc tym autem czuć (dosłownie) te wszystkie cechy. Wg. mnie 200-ka to obok serii 700 i 900 najwspanialsze wozy tej marki, prawdziwa wizytówka tego szwedzkiego producenta. Szkoda, że nie produkuje się już takich samochodów.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 08.08.2006, 12:17 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Krzysiek_75 napisał(a): Pewnie siÄ™ naraĹĽÄ™ fanom volvo, ale te na zdjÄ™ciach to jakieĹ› straszne graty. Bez urazy, ale te zachwyty z poprzednich postĂłw chyba nie dotyczÄ… aut na zdjÄ™ciach?
nie chce Cie urazic, nie chce zebym wyszedl na chama czy cos...
powiem tak delikatnie - czy kiedys nie spier**lil Ci sie na glowe sufit?
grat to moze byc zajechany wartburg  a nie klasyczne volvo... moze z wygladu Ci sie nie podobac ale to nie grat..
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Wto, 08.08.2006, 12:25 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 08.08.2006, 12:41 |
|
 |
|
Devil
|
Mmmm.... oldschooolowe, stare, pyszne, szwedzkie brum brumki!  Uwielbiam te epoke Volvo (sam nie wiem dlaczego).
|
| Wto, 08.08.2006, 20:01 |
|
 |
|
Wilu
|
Prawdziwe kanciaki ale na tym właśnie polegał ich urok 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 15.08.2006, 14:53 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Takim autem jeździ u nas Szanowny Pan Burmistrz.Auto live powoduje u mnie mieszane uczucia.Jak patrze na nie z tyłu to mi się niepodoba a jak z przodu to mi się podoba.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 15.08.2006, 15:52 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
POĹCZAK napisał(a): moze z wygladu Ci sie nie podobac ale to nie grat mylisz siÄ™. Te na zdjÄ™ciach, kiedyĹ›, bardzo dawno temu (i nieprawda), byĹ‚y dobre. Teraz takie coĹ› to padaczka. Okropne...brr.. kur*a spĂłjrz na to zielone.....no nie wiem czy jest lepsze od zajechanego wartburga.... POĹCZAK napisał(a): powiem tak delikatnie - czy kiedys nie spier**lil Ci sie na glowe sufit?
nie pamiętam....
_________________ o golf significa merda do caralho, que esmaga uma derrota totala, audi idêntico. Provavelmente o carro o mais mau no mundo.
|
| Wto, 15.08.2006, 16:55 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Krzysiek_75 napisał(a): POĹCZAK napisał(a): powiem tak delikatnie - czy kiedys nie spier**lil Ci sie na glowe sufit? nie pamiÄ™tam....
Nie pamiętasz bo już Ci się pewnie ne raz spier*olił. 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 15.08.2006, 17:01 |
|
 |
|
Hans
|
gdzieĹ› mam fotki jednej z tych 200-setek po tuningu, jak znajde to zapodam 
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Czw, 17.08.2006, 23:31 |
|
 |
|
marcel911
|
Mój sąsiad jeździ takim 240 kombi chyba, po prostu auto nie do zajeżdżenia, ma je od początku, autko ma już 700.000, silnik diesla i to jest po prostu czołg! Nic się nei psuje, po prostu, jedzie i jedzie i jedzie bez końca. Nawet rdzy nie ma. Szkoda tylko, że dzisiejsze WOLWO nie mają nawet 40% tej niezniszcalności starych WOLWO. 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Pią, 18.08.2006, 8:09 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Volvo seria 200
Ten samochĂłd NAPRAWDÄ ma coĹ› w sobie  
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Nie, 25.09.2011, 20:28 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
 Re:
post z 7.8.2006 kenji napisał(a): Ice napisał(a): Prawdziwe Volvo z krwii i kosci. hmmm.... Piekny model, zachwyca mnie od niepamietnych czasow  , ta kanciatosc, nietuzinkowosc i indywidualizm...bardzo mi sie to podoba... Cichy Asasyn napisał(a): Chyba sobie sprawie a ja bardzo bym chcial  kto by przypuszczaĹ‚  Teraz jak tak patrzÄ™ to niezĹ‚y burdel w tym temacie - pomieszane fotki różnych generacji i odmian RR! podpie*rdol mu te biaĹ‚e kierunki i podeĹ›lij do mnie  Widać ĹĽe chyba ze skandynawii Ĺ›ciÄ…gane - w atrapie ma... gniazdko  i w zimÄ™ odpala bez problemu I brakuje mu tylnych listew chromownaych przy klapie - u mnie teĹĽ siÄ™ trzymajÄ… na sĹ‚owo honoru
_________________ locha lover
Ostatnio edytowany przez kenji Nie, 25.09.2011, 20:59, edytowano w sumie 2 razy
|
| Nie, 25.09.2011, 20:55 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Volvo seria 200