|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 2:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
slawek
|
I tego się boje, jak to będzie tak wyglądać to ja dziękuje i przełaczam na RTL, a i do tego głupigo pana dołączy stado zaproszonych gości do studia którzy absolutnie nie będą wiedzieli o co loto i będzie kompletna kicha. 
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Śro, 09.08.2006, 8:27 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
sayo_nara napisał(a): Do tego dojdÄ… pewnie jakcyĹ› psiawi komentatorzy Dobrze ĹĽe F1 nie bedzie w TVP bo do komentowania dali by WĹ‚odka Szaranowicza  i to by byĹ‚a dopiero kicha. Ten koles jest w tvp od wszystkiego a zarazem do niczego sayo_nara napisał(a): Od przyszłęgo sezonu bÄ™dzie moĹĽna obejrzeć GP w TVN
A to juz pewne że beda pokazywac w TVN?? Ja gdzieś wczoraj czytałem że jeszcze nie
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 09.08.2006, 8:48 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Śro, 09.08.2006, 10:03 |
|
 |
|
beeper
|
Dave napisał(a): eh komercja, komercja... ciekawe kiedy na allegro pojawiÄ… sie czapeczki, koszulki, kubki (...) z KubicÄ….. 
Hahahahahaha ktora dyscyplina profesjonalnego sportu nie jest komercyjna?
|
| Śro, 09.08.2006, 10:39 |
|
 |
|
szakal
|
Kobi czy ty jesteś normalny. Nie wiesz jak się pisze Formuła 1. Teraz zauważyłem nazwe tematu to myślałem że pękne że śmiechu. Weż to szybko zmień jak jeszcze żyjesz bo to wstyd.
Poza tym to normalne jest, że jak Kubica jest pierwszym Polakiem w F1 i jedynym to wszyscy będą tylko o nim gadać, a sprzedawcy czy cwaniaki sprzedawać gadżety, które choć troche przypominają Kubice. Nie wiem skąd te głupie zdziwienia. Przecież to chyba nawet dobrze, że tak wszyscy żywiołową oglądają sport gdy Polacy osiągają sukcesy w jakieś dziedzinie. 
|
| Śro, 09.08.2006, 13:29 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
szakal_87 napisał(a): Kobi czy ty jesteĹ› normalny. Nie wiesz jak siÄ™ pisze FormuĹ‚a 1. Teraz zauwaĹĽyĹ‚em nazwe tematu to myĹ›laĹ‚em ĹĽe pÄ™kne ĹĽe Ĺ›miechu. WeĹĽ to szybko zmieĹ„ jak jeszcze ĹĽyjesz bo to wstyd. Buhehe  RzeczywiĹ›cie o jednÄ… literkÄ™ za duĹĽo byĹ‚o  dziÄ™ki, ĹĽe to zauwaĹĽyĹ‚eĹ›  Ale takie błędy siÄ™ zdarzajÄ…, np. w jedyny temacie co ma ponad 30 stron byĹ‚ błąd do niedawna  Jeszcze raz dziÄ™ki, ĹĽe to wyĹ‚apaĹ‚eĹ› szakal_87 napisał(a): PrzecieĹĽ to chyba nawet dobrze, ĹĽe tak wszyscy ĹĽywioĹ‚owÄ… oglÄ…dajÄ… sport gdy Polacy osiÄ…gajÄ… sukcesy w jakieĹ› dziedzinie.
Taa a potem wymÄ…drzajÄ… siÄ™ jak coĹ› nie pĂłjdzie nie majÄ…c o tym zielonego pojecia 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 09.08.2006, 13:38 |
|
 |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
Być może w przyszłym sezonie w BMW bedzie jezdzil M.Schumacher. Tylko kto z Saubera odejdzie? Kubica czy Heidfield? A moze zrobią wymiane i Robert przejdzie do Ferarri hehehe  Bedzie ciekawie 
_________________ Ice Ice Baby
|
| Śro, 09.08.2006, 13:43 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: Być może w przyszłym sezonie w BMW bedzie jezdzil M.Schumacher.
i tego sie własnie najbardziej obawiałem! teraz zapewne na kazdym korytarzu bede słyszał takie zenady! Boze!
_________________ собаке где деньги?
|
| Śro, 09.08.2006, 13:55 |
|
 |
|
bartez
|
Wielblad napisał(a): teraz zapewne na kazdym korytarzu bede sĹ‚yszaĹ‚ takie zenady
O co Tobie chodzi?? Niebardzo rozumiem wypowiedz, Chodzi Tobie o te plotki co sie teraz pojawiaja??
|
| Śro, 09.08.2006, 15:46 |
|
 |
|
szakal
|
bartez84 napisał(a): O co Tobie chodzi?? Niebardzo rozumiem wypowiedz, Chodzi Tobie o te plotki co sie teraz pojawiaja??
A o co innego.  Przecież teraz taki głupi onet wypuści jakąś bzdure i wszyscy odrazu będą to komentować jak przedchwilką napisał Dave. I dodatkowo udawać znawców np. że Kubica może przejdzie do Ferarri.  To jest żenada.
|
| Śro, 09.08.2006, 16:01 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Ja bym się nie przejmował. TVN sporo wybuli i nie pozostawi wyścigów F1 tylko "dla elity" bo mniej wtedy na tym zarobi. IMO możemy liczyć na relacje live na zwykłym TVN'ie
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 09.08.2006, 17:04 |
|
 |
|
bartez
|
Ice napisał(a): moĹĽemy liczyć na relacje live na zwykĹ‚ym TVN'ie
No raczej masz racje bo pewnie zrobia tak jak Polsat z MŚ. Też miały byc tylko w Polsat Sport Extra a te mecze co nie pokazywała TVP to dali w zwykłym Polsacie. Wieksza oglądalnośc = większa kasa z reklam
|
| Śro, 09.08.2006, 21:17 |
|
 |
|
Dave
|
szakal_87 napisał(a): A o co innego.  PrzecieĹĽ teraz taki gĹ‚upi onet wypuĹ›ci jakÄ…Ĺ› bzdure i wszyscy odrazu bÄ™dÄ… to komentować jak przedchwilkÄ… napisaĹ‚ Dave. I dodatkowo udawać znawcĂłw np. ĹĽe Kubica moĹĽe przejdzie do Ferarri.  To jest ĹĽenada.
Ja udaje jakiegos znawce? Moze dokładnie przeczytaj jak napisałem tamtego posta  Mialem na mysli dokladnie to samo co ty..
edit: ma ktos dzisiejszy super express? jest dodatek o Kubicy, a tam: min. chwalą sie ze oni wierzyli w niego od początku (ta? a jak mu cos nie pojdzie to pierwsi beda wieszać na nim psy..), jest słowniczek F1 - rozwaliła mnie jedna rzecz: "F1 wymawia sie Forumuła Jeden, Formuła Pierwsza mówią tylko frajerzy, którzy sie na tym nie znają"...  no i teksty o tym, że F1 to nasz sport narodowy, że skoki już są niefajne..
|
| Czw, 10.08.2006, 11:12 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Mały odgrzeb
Ostatnio czytam trochę wypowiedzi byłego już kierowcy BMW-Sauber Jakuba V. i widzę, że chłop miota się na na ryba w sieci wygadując co chwilę, że team zawalił że z niego zrezygnował, że jeszcze tego pożałuje, że jeśli chcą wygrywać w przyszłym sezonie to potrzebują jego pomocy itd. ROTFL Chłop widzi że to koniec i chce jeszcze szumu trochę narobić wokół swojej osoby. Nie jestem jednym z tych, którzy o Kubicy usłyszeli w tym roku albo przed GP Węgier i teraz są jego wielkimi kibicami, ale wydaje mi się, że mimo zerowego doświadczenia w porównianiu z Villeneuve'm jest od niego zdecydowanie szybszy i BMW dobrze zrobiło stawiajac na niego w ostatnich wyścigach. Po co inwestować w gościa, któremu zawsze coś przeszkadza w dojechaniu do mety a trzymać głodnego sukcesu młodego zawodnika na smyczy.
Musiałem to napisać, dziękuję i amen 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Sob, 19.08.2006, 18:57 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
el_payaco napisał(a): MaĹ‚y odgrzeb Ostatnio czytam trochÄ™ wypowiedzi byĹ‚ego juĹĽ kierowcy BMW-Sauber Jakuba V. i widzÄ™, ĹĽe chĹ‚op miota siÄ™ na na ryba w sieci wygadujÄ…c co chwilÄ™, ĹĽe team zawaliĹ‚ ĹĽe z niego zrezygnowaĹ‚, ĹĽe jeszcze tego poĹĽaĹ‚uje, ĹĽe jeĹ›li chcÄ… wygrywać w przyszĹ‚ym sezonie to potrzebujÄ… jego pomocy itd. ROTFL ChĹ‚op widzi ĹĽe to koniec i chce jeszcze szumu trochÄ™ narobić wokół swojej osoby. Nie jestem jednym z tych, ktĂłrzy o Kubicy usĹ‚yszeli w tym roku albo przed GP WÄ™gier i teraz sÄ… jego wielkimi kibicami, ale wydaje mi siÄ™, ĹĽe mimo zerowego doĹ›wiadczenia w porĂłwnianiu z Villeneuve'm jest od niego zdecydowanie szybszy i BMW dobrze zrobiĹ‚o stawiajac na niego w ostatnich wyĹ›cigach. Po co inwestować w goĹ›cia, ktĂłremu zawsze coĹ› przeszkadza w dojechaniu do mety a trzymać gĹ‚odnego sukcesu mĹ‚odego zawodnika na smyczy.
Racja też o tym gdzieś czytałem, miał tez jakieś wonty do Schumachera, że jest brutalny na torach i że jak odejdzie z Formuły 1 to odrazu o nim zapomną, nie będzie taką bohaterem jak Senna czy Hakkinen  Ten człowiek jest śmieszny, ostatni wyścig wygrał 1997 roku  podobnie ostatnie pol position wywalczył w 1997 roku  Jego forma chyba od uzyskania tytuły misztrza świata nomen omen w 1997  spadała  Wyczytałem gdzieś też, że żaden team go nie chce 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 19.08.2006, 19:50 |
|
 |
|
Reanimator
|
a wogóle ktoś używa określenia formuła pierwsza
a jakub v chce tylko zabłysnąc i szuka sensacji
|
| Sob, 19.08.2006, 20:36 |
|
 |
|
Dave
|
no i jego jedynym argumentem jest brak doświaczenia Kubicy, ktore on podobno posiada 
|
| Sob, 19.08.2006, 22:02 |
|
 |
|
Reanimator
|
|
| Wto, 22.08.2006, 6:36 |
|
 |
|
szakal
|
|
| Wto, 22.08.2006, 7:23 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Cytuj: yhy..............co za bzdura. Nie wiem co za ludzie to piszÄ….
O co wam chodzi? 
|
| Wto, 22.08.2006, 8:57 |
|
|