Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 2:45

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Następna
Formuła 1 - sezon 2006 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Co Wy piszecie będzie fajnie :twisted: Tak jak w siłaczach będzie 'szoł', taki głupi pan będzie biegał z mikrofonem i tłumaczył wszystkim, że to jest koło od 'samochodu formuły pierwszej', a te 'pany' w kombinezonach to kierowcy są. I wszyscy będą mieli reklamy Warki czy tam czegoś innego. A wszystko będzie okraszone gęsto reklamami, przez które nieraz przegapimy start bolidów i będziemy go oglądać na powtórkach. Reklama przed startem, po starcie, po pierwszym okrążeniu, po pierwszym tankowaniu, itd. Zobaczycie będzie fajnie :/ :/ :/

I tego się boje, jak to będzie tak wyglądać to ja dziękuje i przełaczam na RTL, a i do tego głupigo pana dołączy stado zaproszonych gości do studia którzy absolutnie nie będą wiedzieli o co loto i będzie kompletna kicha. :cry: :cry:

Śro, 09.08.2006, 8:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Do tego dojdÄ… pewnie jakcyĹ› psiawi komentatorzy

Dobrze że F1 nie bedzie w TVP bo do komentowania dali by Włodka Szaranowicza :D i to by była dopiero kicha. Ten koles jest w tvp od wszystkiego a zarazem do niczego
sayo_nara napisał(a):
Od przyszłęgo sezonu będzie można obejrzeć GP w TVN

A to juz pewne że beda pokazywac w TVN?? Ja gdzieś wczoraj czytałem że jeszcze nie

Śro, 09.08.2006, 8:48
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
ja tam chcialbym zeby szaranowicz komentowal f1 :mryellow: :mryellow: :lol: :twisted:

Śro, 09.08.2006, 10:03
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów
eh komercja, komercja... ciekawe kiedy na allegro pojawiÄ… sie czapeczki, koszulki, kubki (...) z KubicÄ….. :|

Hahahahahaha ktora dyscyplina profesjonalnego sportu nie jest komercyjna?

Śro, 09.08.2006, 10:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Kobi czy ty jesteś normalny. Nie wiesz jak się pisze Formuła 1. Teraz zauważyłem nazwe tematu to myślałem że pękne że śmiechu. Weż to szybko zmień jak jeszcze żyjesz bo to wstyd. :lol:

Poza tym to normalne jest, że jak Kubica jest pierwszym Polakiem w F1 i jedynym to wszyscy będą tylko o nim gadać, a sprzedawcy czy cwaniaki sprzedawać gadżety, które choć troche przypominają Kubice. Nie wiem skąd te głupie zdziwienia. Przecież to chyba nawet dobrze, że tak wszyscy żywiołową oglądają sport gdy Polacy osiągają sukcesy w jakieś dziedzinie. :wink:

Śro, 09.08.2006, 13:29
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Kobi czy ty jesteś normalny. Nie wiesz jak się pisze Formuła 1. Teraz zauważyłem nazwe tematu to myślałem że pękne że śmiechu. Weż to szybko zmień jak jeszcze żyjesz bo to wstyd.

Buhehe :lol: Rzeczywiście o jedną literkę za dużo było ;) dzięki, że to zauważyłeś :lol: Ale takie błędy się zdarzają, np. w jedyny temacie co ma ponad 30 stron był błąd do niedawna :twisted: Jeszcze raz dzięki, że to wyłapałeś ;) :lol:

szakal_87 napisał(a):
Przecież to chyba nawet dobrze, że tak wszyscy żywiołową oglądają sport gdy Polacy osiągają sukcesy w jakieś dziedzinie.

Taa a potem wymÄ…drzajÄ… siÄ™ jak coĹ› nie pĂłjdzie nie majÄ…c o tym zielonego pojecia :roll:

Śro, 09.08.2006, 13:38
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń
Samochód: Honda Prelude
Być może w przyszłym sezonie w BMW bedzie jezdzil M.Schumacher. Tylko kto z Saubera odejdzie? Kubica czy Heidfield? A moze zrobią wymiane i Robert przejdzie do Ferarri hehehe :D Bedzie ciekawie :)

Śro, 09.08.2006, 13:43
Awatar użytkownika

Miejscowość: Stąd nie widac
Być może w przyszłym sezonie w BMW bedzie jezdzil M.Schumacher.

i tego sie własnie najbardziej obawiałem! teraz zapewne na kazdym korytarzu bede słyszał takie zenady! Boze!

Śro, 09.08.2006, 13:55
Awatar użytkownika

teraz zapewne na kazdym korytarzu bede słyszał takie zenady

O co Tobie chodzi?? Niebardzo rozumiem wypowiedz, Chodzi Tobie o te plotki co sie teraz pojawiaja??

Śro, 09.08.2006, 15:46
Awatar użytkownika

O co Tobie chodzi?? Niebardzo rozumiem wypowiedz, Chodzi Tobie o te plotki co sie teraz pojawiaja??

A o co innego. :x Przecież teraz taki głupi onet wypuści jakąś bzdure i wszyscy odrazu będą to komentować jak przedchwilką napisał Dave. I dodatkowo udawać znawców np. że Kubica może przejdzie do Ferarri. :? To jest żenada.

Śro, 09.08.2006, 16:01
Moderator
Awatar użytkownika

Ja bym się nie przejmował. TVN sporo wybuli i nie pozostawi wyścigów F1 tylko "dla elity" bo mniej wtedy na tym zarobi. IMO możemy liczyć na relacje live na zwykłym TVN'ie

Śro, 09.08.2006, 17:04
Awatar użytkownika

możemy liczyć na relacje live na zwykłym TVN'ie

No raczej masz racje bo pewnie zrobia tak jak Polsat z MŚ. Też miały byc tylko w Polsat Sport Extra a te mecze co nie pokazywała TVP to dali w zwykłym Polsacie. Wieksza oglądalnośc = większa kasa z reklam

Śro, 09.08.2006, 21:17
Awatar użytkownika

A o co innego. :x Przecież teraz taki głupi onet wypuści jakąś bzdure i wszyscy odrazu będą to komentować jak przedchwilką napisał Dave. I dodatkowo udawać znawców np. że Kubica może przejdzie do Ferarri. :? To jest żenada.

Ja udaje jakiegos znawce? Moze dokładnie przeczytaj jak napisałem tamtego posta :roll: Mialem na mysli dokladnie to samo co ty..

edit: ma ktos dzisiejszy super express? jest dodatek o Kubicy, a tam: min. chwalą sie ze oni wierzyli w niego od początku (ta? a jak mu cos nie pojdzie to pierwsi beda wieszać na nim psy..), jest słowniczek F1 - rozwaliła mnie jedna rzecz: "F1 wymawia sie Forumuła Jeden, Formuła Pierwsza mówią tylko frajerzy, którzy sie na tym nie znają"... :roll: no i teksty o tym, że F1 to nasz sport narodowy, że skoki już są niefajne..

Czw, 10.08.2006, 11:12
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gród Kraka
Samochód: 1.4 + 2.0
Ostatnio czytam trochę wypowiedzi byłego już kierowcy BMW-Sauber Jakuba V. i widzę, że chłop miota się na na ryba w sieci wygadując co chwilę, że team zawalił że z niego zrezygnował, że jeszcze tego pożałuje, że jeśli chcą wygrywać w przyszłym sezonie to potrzebują jego pomocy itd. ROTFL Chłop widzi że to koniec i chce jeszcze szumu trochę narobić wokół swojej osoby. Nie jestem jednym z tych, którzy o Kubicy usłyszeli w tym roku albo przed GP Węgier i teraz są jego wielkimi kibicami, ale wydaje mi się, że mimo zerowego doświadczenia w porównianiu z Villeneuve'm jest od niego zdecydowanie szybszy i BMW dobrze zrobiło stawiajac na niego w ostatnich wyścigach. Po co inwestować w gościa, któremu zawsze coś przeszkadza w dojechaniu do mety a trzymać głodnego sukcesu młodego zawodnika na smyczy.

Musiałem to napisać, dziękuję i amen ;)

Sob, 19.08.2006, 18:57
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Mały odgrzeb
Ostatnio czytam trochę wypowiedzi byłego już kierowcy BMW-Sauber Jakuba V. i widzę, że chłop miota się na na ryba w sieci wygadując co chwilę, że team zawalił że z niego zrezygnował, że jeszcze tego pożałuje, że jeśli chcą wygrywać w przyszłym sezonie to potrzebują jego pomocy itd. ROTFL Chłop widzi że to koniec i chce jeszcze szumu trochę narobić wokół swojej osoby. Nie jestem jednym z tych, którzy o Kubicy usłyszeli w tym roku albo przed GP Węgier i teraz są jego wielkimi kibicami, ale wydaje mi się, że mimo zerowego doświadczenia w porównianiu z Villeneuve'm jest od niego zdecydowanie szybszy i BMW dobrze zrobiło stawiajac na niego w ostatnich wyścigach. Po co inwestować w gościa, któremu zawsze coś przeszkadza w dojechaniu do mety a trzymać głodnego sukcesu młodego zawodnika na smyczy.

Racja też o tym gdzieś czytałem, miał tez jakieś wonty do Schumachera, że jest brutalny na torach i że jak odejdzie z Formuły 1 to odrazu o nim zapomną, nie będzie taką bohaterem jak Senna czy Hakkinen :roll: Ten człowiek jest śmieszny, ostatni wyścig wygrał 1997 roku :lol: podobnie ostatnie pol position wywalczył w 1997 roku :lol: Jego forma chyba od uzyskania tytuły misztrza świata nomen omen w 1997 :lol: spadała ;) Wyczytałem gdzieś też, że żaden team go nie chce :lol:

Sob, 19.08.2006, 19:50
a wogóle ktoś używa określenia formuła pierwsza :?: :roll: :?
a jakub v chce tylko zabłysnąc i szuka sensacji

Sob, 19.08.2006, 20:36
Awatar użytkownika

no i jego jedynym argumentem jest brak doświaczenia Kubicy, ktore on podobno posiada :P

Sob, 19.08.2006, 22:02
http://sport.onet.pl/0,1248769,1374001,wiadomosc.html

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

ĹĽenaderia!!

Wto, 22.08.2006, 6:36
Awatar użytkownika

ĹĽenaderia!!

yhy..............co za bzdura. :/ :/ :/ Nie wiem co za ludzie to piszÄ…. :evil:

Wto, 22.08.2006, 7:23
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI

ĹĽenaderia!!

Cytuj:
yhy..............co za bzdura. Nie wiem co za ludzie to piszÄ….

O co wam chodzi? :roll:

Wto, 22.08.2006, 8:57
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Następna