|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 2:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wielblad napisał(a): Jak by nie patrzec to dysfalifikacja Roberta byĹ‚a Sumacherowi na reke...
ehhh nigdy tego goscia nie lubilem ale teraz to juz naprawde szczyt...
Myśle, że teraz oprócz nas wszyscy francuzi są wk******* , nie tak jak my, ale troche na pewno  W końcu Schumacher nie dojechał do mety,a i tak zdobył pkt. do klasyfikacji 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 06.08.2006, 21:59 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 06.08.2006, 23:54 |
|
 |
|
horch
|
Wielblad napisał(a): Y no tak ale przeciez Sumacher nie dojechaĹ‚ do mety, zjechaĹ‚ do boksu wiec jak moze byc 8..? Wiem, ze cos przeoczyĹ‚em ale nie wiem co... 
Wydaje mi sie, ze to kiedys pisalem ale w takim razie powtorze, ze zgodnie z regulaminem kazdy kierowca, ktory pokona 90% dystansu jest klasyfikowany.
|
| Pon, 07.08.2006, 0:07 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Wielbłąd ale o co ci chodzi. Przepisy są jednoznaczne a według nich Kubica musiał być zdyskwalifikowany natomiast Schumacher mógł zostać sklasyfikowany bo przejechał 90% wyścigu. Nie bardzo rozumiem dlaczego wkurzasz się właśnie na niego. Pewnie przy odwrotnej sytuacji chwalił byś FIA za tak wspaniałomyślny regulamin.
_________________ Mac is back
|
| Pon, 07.08.2006, 6:26 |
|
 |
|
Wilu
|
horch napisał(a): zgodnie z regulaminem kazdy kierowca, ktory pokona 90% dystansu jest klasyfikowany.
 Ale popierdolone 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 07.08.2006, 7:36 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
_________________ locha lover
|
| Pon, 07.08.2006, 9:28 |
|
 |
|
Wielblad
|
sayo_nara napisał(a): Wielbłąd ale o co ci chodzi. Przepisy sÄ… jednoznaczne a wedĹ‚ug nich Kubica musiaĹ‚ być zdyskwalifikowany natomiast Schumacher mĂłgĹ‚ zostać sklasyfikowany bo przejechaĹ‚ 90% wyĹ›cigu.
Nie wiem jak czytasz. Przeciez ja nie pisze nic o tym, ze zdysfalifikowanie Kubicy było złe, miał uchybienia od regulaminu to powinien zostac sklasyfikowany.
Z tym 90% to pierwsze słysze...  przeciez tutaj jest tak jak na Le Mans, kierowca ktory pierwszy dojezdza do mety konczy wyscig. A wtedy jeszcze Sumacher miał 3 kołka przewagi nad nastepnym kierowca, poprostu przejechał wiecej kołek i dlatego to mu dało w rezultacie 8 miejsce. Ale z drugiej jednak strony dysfalifikacja Roberta była Schumacherowi bardzo na reke... moze FIA by przymkneła na to oko, bo nie raz juz tak robiła...
Ze o scinani zakretĂłw przez wyzej wymienionego pana nie wspomne...
_________________ собаке где деньги?
|
| Pon, 07.08.2006, 10:35 |
|
 |
|
polac
|
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 07.08.2006, 10:35 |
|
 |
|
Wilu
|
SkÄ…d Ty masz takie newsy 
|
| Pon, 07.08.2006, 10:39 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
A jednak Kubica bedzie jeżdził do końca sezonu, super
Opel Vectra FUN napisał(a): Teraz sie dopiero zacznie Kubicomania
Tak zacznie sie kibicowanie jak bedzie dobrze jeżdził a jak cos mu nie pojdzie to wszyscy sie od razu odwrócą
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 07.08.2006, 10:39 |
|
 |
|
polac
|
Angelo Mike napisał(a): SkÄ…d Ty masz takie newsy Question
z tvp3 z takiego czerwonego paska
|
| Pon, 07.08.2006, 10:42 |
|
 |
|
Wilu
|
|
| Pon, 07.08.2006, 10:47 |
|
 |
|
bartez
|
Cytuj: Sumi szmato powiedz ile dałeś sędziom w łape
Ale ty załosny jestes, żąden kibic z ciebie
|
| Pon, 07.08.2006, 10:48 |
|
 |
|
polac
|
bartez84 napisał(a): Cytat: Sumi szmato powiedz ile daĹ‚eĹ› sÄ™dziom w Ĺ‚ape
Ale ty załosny jestes, żąden kibic z ciebie
jestem kibice ale nigdy nie lubiłem Schumachera a co do tego że nie pokzazali mu czarnej flagi jak perfidnie cią zakręty to ja juz nie mam pytań.Wole Alonso i Kimiego
|
| Pon, 07.08.2006, 10:55 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
horch napisał(a): Wydaje mi sie, ze to kiedys pisalem ale w takim razie powtorze, ze zgodnie z regulaminem kazdy kierowca, ktory pokona 90% dystansu jest klasyfikowany. Czyli dobrze myĹ›laĹ‚em
Ale ten świat zwariowany  Najpierw świetna wiadomość, później smutna, a teraz kolejna świetna  Dobrze, że zadecydowano już o tym teraz, Robert będzie mógł się lepiej przygotować do kolejnego GP psychicznie i fizycznie  choć testowac bolidu raczej nie można przez te 3 tygodnie prawda ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 07.08.2006, 11:25 |
|
 |
|
polac
|
Kobi napisał(a): testowac bolidu raczej nie moĹĽna przez te 3 tygodnie prawda ?
prawda
|
| Pon, 07.08.2006, 11:38 |
|
 |
|
bartez
|
Opel Vectra FUN napisał(a): nigdy nie lubiĹ‚em Schumachera Ja tez za nim nie przepadam ale od szmat go nie wyzywam i nie posÄ…dzam o przekupywanie sÄ™dziĂłw Opel Vectra FUN napisał(a): co do tego ĹĽe nie pokzazali mu czarnej flagi jak perfidnie ciÄ… zakrÄ™ty to ja juz nie mam pytaĹ„
Wcale nie ciął ich perfidnie tylko gdzies musiał uciec żeby do jakiegos wypadku nie doszło albo po prostu nie wyrobił i tyle
|
| Pon, 07.08.2006, 11:52 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
bartez84 napisał(a): Wcale nie ciÄ…Ĺ‚ ich perfidnie tylko gdzies musiaĹ‚ uciec ĹĽeby do jakiegos wypadku nie doszĹ‚o albo po prostu nie wyrobiĹ‚ i tyle
Za pierwszym razem owszem mogło być to spowodowane tym, że doszło prawie do wypadku, ale drugim razem perfidnie skrócił sobie droge choć i tak nie wyprzedził de la Rosy 
|
| Pon, 07.08.2006, 11:58 |
|
 |
|
bartez
|
Kobi napisał(a): drugim razem perfidnie skrĂłciĹ‚ sobie droge choć i tak nie wyprzedziĹ‚ de la Rosy
Już nie bardzo pamiętam ta drugą sytuację ale w pierwszej na pewno nie było to celowe
|
| Pon, 07.08.2006, 12:06 |
|
 |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
To że Villeneve rozwiązał kontrakt to nie znaczy ze Kubica zajmie na stałe jego miejsce...
Btw pamiętacie jak na Hockenhaim w zeszlym roku Kimi wypadł z toru (Schumacher wyszedl na prowadzenie) i kibice niemieccy sie cieszyli jak poje*ani?
_________________ Ice Ice Baby
|
| Pon, 07.08.2006, 13:26 |
|
|