|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 3:42
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
polac
|
jeb**ne eunuchy z FIA.Ale to raczej niemożliwe bo jak Kubica był ważony przed wyścigiemi wrsytko było ok to chyba z bolidem nic nie kombinowali.Polak sie pokazał noi juz musieli udupic bo to Polak.wypieszyć całe władze FIA i PZPN-u 
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Nie, 06.08.2006, 20:12 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Opel Vectra FUN napisał(a): Ale to raczej niemoĹĽliwe bo jak Kubica byĹ‚ waĹĽony przed wyĹ›cigiemi wrsytko byĹ‚o ok to chyba z bolidem nic nie kombinowali.
Razem z przednim spoilerem podobno zgubił jakiś obciążnik, którego potem w boxie mu nie założyli.
_________________ ^^
Ostatnio edytowany przez -=Sadek=-, Nie, 06.08.2006, 20:26, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 06.08.2006, 20:14 |
|
 |
|
Wielblad
|
Regulamin jest regulaminem i nie moze byc zadnych uchybien...
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 06.08.2006, 20:18 |
|
 |
|
polac
|
-=Sadek=- napisał(a): Razem z przednim spoilerem podobno zgubiĹ‚ jakiĹ› obciÄ…ĹĽnik, ktĂłrego mu potem w boxie mu nie zaĹ‚oĹĽyli. MoĹĽe sobie w tym ferworzee zapomniaĹ‚-Trudno.Ale jeĹ›li to byĹ‚o celowe to ja nie mam pytaĹ„ Cytuj: Regulamin jest regulaminem i nie moze byc zadnych uchybien...
A czy jest taki przepis że nie wolno scinać zakretów???
|
| Nie, 06.08.2006, 20:25 |
|
 |
|
marcel911
|
Opel Vectra FUN napisał(a): A czy jest taki przepis ĹĽe nie wolno scinać zakretĂłw???
JEST, grozi za to czarna flaga.
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Nie, 06.08.2006, 20:35 |
|
 |
|
polac
|
http://sport.onet.pl/0,1248769,1367182,wiadomosc.htmlCos mi sie to nie widzi.Szumi miał prawie sliki z intermediatów i jego bolid przeszedł kontrole.
marcel911 napisał(a): Opel Vectra FUN napisaĹ‚: A czy jest taki przepis ĹĽe nie wolno scinać zakretĂłw???
JEST, grozi za to czarna flaga.
A Schumacher nie dostał tej czarnej flagi ale dla Mistrza wrzystko 
|
| Nie, 06.08.2006, 20:52 |
|
 |
|
Wielblad
|
Y no tak ale przeciez Sumacher nie dojechał do mety, zjechał do boksu wiec jak moze byc 8..? Wiem, ze cos przeoczyłem ale nie wiem co... 
|
| Nie, 06.08.2006, 20:56 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi napisał(a): d dawnaaa szukam jakiejĹ› gry o F1 z dobrÄ… grafikÄ… i w miare realistycznymi zachowaniem bolidu itd.
Monaco Grad Prix Racing Simulator 2 ... stare, ale naprawde swietne. Trasy idealne jak w rzeczywistosci i co najwazniejsze - swietna grywalnosc. Szkoda, ze gdzies mi ta gra przepadla bo mialem oryginal i w wakacje mialem w nudow ochote pograc.
Eh... a co do F1... no cóż, Polaczek jest Polaczkiem, zawsze się jakoś kogoś wydyma zeby starzy dalej rządzili.... niefart to niefart.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.08.2006, 21:17 |
|
 |
|
ZwierZ
Samochód: Lancia Delta II 1,6
|
Wielblad napisał(a): Y no tak ale przeciez Sumacher nie dojechaĹ‚ do mety, zjechaĹ‚ do boksu wiec jak moze byc 8..? Wiem, ze cos przeoczyĹ‚em ale nie wiem co... 
Schumi zjechał na ostatnim okrążeniu i zapisano mu 1 okr. straty - tak tez go sklasyfikowano :
9. - 1,
a po dyskwalifikacji Roberta przesunÄ…Ĺ‚ siÄ™ na 8.
A z tymi oponami to troche dziwne, że to przez nie. Byc może strata nosa tez miała wpływ na to  ???
_________________ http://www.motoplaneta.pl
http://www.simp.put.poznan.pl
|
| Nie, 06.08.2006, 21:19 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Wielblad napisał(a): Y no tak ale przeciez Sumacher nie dojechaĹ‚ do mety, zjechaĹ‚ do boksu wiec jak moze byc 8..? Wiem, ze cos przeoczyĹ‚em ale nie wiem co... Jest chyba takie coĹ›, ĹĽe jak 90 % wyĹ›cigu siÄ™ przejedzie to moĹĽna być klasyfikowanym  ChociaĹĽ sam nie wiem, zastanawiam siÄ™ teĹĽ z jakiego dokĹ‚adnie powodu. Opel Vectra FUN napisał(a): Cos mi sie to nie widzi.Szumi miaĹ‚ prawie sliki z intermediatĂłw i jego bolid przeszedĹ‚ kontrole.
Dokładnie  Choć jeśli to co napisał Sadek jest prawdą i w teamie BMW -Sauber powini zwolnić tych ludzi którzy to zaniedbali 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 06.08.2006, 21:21 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Ja już nie wiem sam w co wierzyć, a w co nie. Co jeden portal to inne informacje.
Zresztą mam to gdzieś. Opony, czy obciąnik - nic już mu 7. pozycji nie przywróci. Ważne, że sie Kubica z dobrej strony pokazał 
_________________ ^^
|
| Nie, 06.08.2006, 21:25 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: Dokładnie Choć jeśli to co napisał Sadek jest prawdą i w teamie BMW -Sauber powini zwolnić tych ludzi którzy to zaniedbali
Byc moze Ferrari miało troche ciezszy bolid tak, ze nawet tak starte opony dawały te 600 kilo wagi.
A z Sumacherem to dla mnie skandal jest. Nie dojechał do mety proste, nie powinien zostac sklasywikowany. Ten Niemiec działa mi na ogromne nerwy.
Sumacher WON!!!
|
| Nie, 06.08.2006, 21:34 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
-=Sadek=- napisał(a): WaĹĽne, ĹĽe sie Kubica z dobrej strony pokazaĹ‚
No i z tym się zgadzam  te dwa kilo mniej na pewno nie zapewniło mu 7 pozycji więc wywalczył je sprawiedliwie, a bezduszne FIA, które nie raz zapewne przymykało oko na różne inne sprawy niech się...
Ehh ponownie wyniki z GP Węgier
Źródło: f1.com
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 06.08.2006, 21:37 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 06.08.2006, 21:40 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Przecierz to chore jest
To idąc takim tropem powinien wygrać Alonso bo przez 51 okrążeń jechał normalnie, a potem mu sie koło/a odkręciło...
Uszczypnij mnie ktoś bo ja chyba śnie
P.S. Mam nadzieje, że będą protesty i Ci co nie dojechali nie dadzą sie wycwanić.
_________________ ^^
Ostatnio edytowany przez -=Sadek=-, Nie, 06.08.2006, 21:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 06.08.2006, 21:43 |
|
 |
|
Reanimator
|
jaaa właśnie sie o tym dowiedziałem!!!!! jestem w szoku!!!!! to kpina!!!!!
idioci ważą samochody po wyścigu  nie rozumiem tego
i pewnie vilneuve wróci i będzie pizda. już nie bede oglądał bo nie będzie co 
|
| Nie, 06.08.2006, 21:44 |
|
 |
|
Wilu
|
Cytuj: P.S. Mam nadzieje, że będą protesty i Ci co nie dojechali nie dadzą sie wycwanić.
http://sport.onet.pl/0,1248769,1367182,wiadomosc.html
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 06.08.2006, 21:50 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Angelo Mike napisał(a): http://sport.onet.pl/0,1248769,1367182,wiadomosc.html
W takim razie niech żyje sprawiedliwość.
_________________ ^^
|
| Nie, 06.08.2006, 21:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wielblad napisał(a): A z Sumacherem to dla mnie skandal jest.
Stara gwardia, nikt mi nie powie ze nie ma konfliktu interesĂłw.
No cóż, Kubica dał z siebie wszystko i nadal odniósł sukces. Punkty nmic tu nie zmienia. Dojechal 7 i dla mnie to sie liczy. A zaniedbanie teamu woła o pomste.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.08.2006, 21:54 |
|
 |
|
Wielblad
|
Jak by nie patrzec to dysfalifikacja Roberta była Sumacherowi na reke...
ehhh nigdy tego goscia nie lubilem ale teraz to juz naprawde szczyt...
|
| Nie, 06.08.2006, 21:57 |
|
|