|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 3:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Dave
Samochód: Honda Prelude
|
Kobi napisał(a): Chyba mĂłzg boli tych co myĹ›leli, ĹĽe gdyby Robertowi zmienili opony dogoniĹ‚ by Ralfa  To juĹĽ byĹ‚y ostatnie okrÄ…ĹĽenia i nie warto byĹ‚o kombinować, wtedy Robert mĂłgĹ‚by spaść jeszcze na dalsze pozycje. Pech Schumachera trochÄ™ przyczyniĹ‚ siÄ™ do 7 miejsca Kubicy. A zresztÄ… na silkach taki niedoĹ›wiadczony w F1 kierowca jak Robert mĂłgĹ‚ wypaść z toru ! WyĹ›cig moim zdaniem byĹ‚ arcyciekawy ! to byĹ‚ pierwszy wyĹ›cig w tym sezonie rozegrany podczas deszczu i chyba jeden z najciekawszych z tego powodu  StaĹĽy wyjadacze tym razem nie dojechali do mety, Button jego pierwsze miejsce w ciÄ…gu caĹ‚ej kariery, ten czĹ‚owiek musi być zadowolony ze swojego wystÄ™pu. De la Rosa, jeĹşdzi od nie dawana za Montoye, a juĹĽ 2 miejsce, znakomity kierowca ! Z Heidfelda rĂłwnieĹĽ jest bardzo zadowolony. To pokazuje, ĹĽe jeĹ›li Robert nabieĹĽe doĹ›wiadczenia moĹĽe rĂłwnieĹĽ stawać na podium ! ByĹ‚o rĂłwnieĹĽ widać przewagÄ™ opon Michelin nad Bridgeston'ami podczas deszczu, jak wiadomo Michelin wycofuje siÄ™ z tego sportu, wiÄ™c Bridgestone musi nieco popracować nad mieszankÄ… opon na deszcz. ModliĹ‚em siÄ™ ĹĽeby na starcie nic siÄ™ nie staĹ‚o, a byĹ‚o ostro bo przez deszcz nic nie byĹ‚o widać, jednak Kubica z 9 przecisnÄ…Ĺ‚ siÄ™ juĹĽ po starcie na 6 pozycje co mnie cieszyĹ‚o, później błąd na dwĂłch ciasnych zakrÄ™tach gdzie sÄ… dość wysokie tarki, wpadĹ‚ w poĹ›lizg i go obrĂłciĹ‚o, ale szybko powrĂłciĹ‚ do walki. ByĹ‚o widać, ĹĽe nie tylko Robert miaĹ‚ problemy z utrzymaniem toru jazdy, w koĹ„cu ilu kierowcĂłw wypadaĹ‚o za tor, wpadaĹ‚o w maĹ‚e poĹ›lizgi, nawet Ci wielcy mistrzowie. Drugiego błędu Kubicy nie jestem wstanie skomentować bo realizator dokĹ‚adnie tego nie pokazaĹ‚, ale zapewne przyczynÄ… byĹ‚ teĹĽ poĹ›lizg, na szczęście skoĹ„czyĹ‚o siÄ™ tylko na urwaniu "nosa". Później praktycznie bez błędĂłw krakowianin mknÄ…Ĺ‚ do mety  MyĹ›lÄ™, ĹĽe te błędy go trochÄ™ zmobilizowaĹ‚y  Kimi Raikkonen ehh, to mĂłj ulubiony zagraniczny kierowca w F1, jak nie z powodu awarii bolidu to z wĹ‚asnego błędu koĹ„czy wyĹ›cig  Podczas tego wyĹ›cigu jego kraksa wyglÄ…daĹ‚a bardzo powaĹĽnie, byĹ‚o widać, ĹĽe zahaczyĹ‚ nieco przednim prawym koĹ‚em patrzÄ…c od przodu bolidu w prawe tylne koĹ‚o, być moĹĽe Liuuzi nieco zwolniĹ‚ podczas gdy Kimi go wyprzedzaĹ‚, no ale to byĹ‚o z jego dobrej woli  dobrze, ĹĽe Pedro de la Rosa nie dołączyĹ‚ do kraksy bo jechaĹ‚ tuĹĽ za nimi. Schumacher przez wszystkie okrÄ…ĹĽenia walczyĹ‚ jak mistrz, w koĹ„cu startowaĹ‚ z odlegĹ‚ej pozycji, a dotarĹ‚ do pierwszych miejsc, ta walka z de la RosÄ…, co to byĹ‚ za pojedynek  Tak siÄ™ zastanawiam czy to, ĹĽe nie ukoĹ„czyĹ‚ wyĹ›cigu mogĹ‚o mieć powiÄ…zanie z tym, ĹĽe dwa razy Ĺ›ciÄ…Ĺ‚ zakrÄ™t, być moĹĽe wtedy staĹ‚o siÄ™ coĹ› z zawieszeniem ? Opony zresztÄ… teĹĽ miaĹ‚ ostro zjechane, wyglÄ…daĹ‚y prawie jak sliki  Pech Alonso jest niezaprzeczalnie spowodowane błędem jednego z mechanikĂłw, ktĂłry dokrÄ™caĹ‚ koĹ‚o, teĹĽ siÄ™ zastanawiam czy nie miaĹ‚ czasem problemĂłw z kluczem, zdarzaĹ‚y siÄ™ takie przypadki. Jak wyjechaĹ‚ z pit lane byĹ‚o widać, ĹĽe ma powaĹĽne problemy, ledwo co utrzymaĹ‚ siÄ™ na torze, ktĂłry notabene byĹ‚ juĹĽ bardziej suchy niĹĽ jak Scot Speed zmieniaĹ‚ opony na sliki wiele okrÄ…ĹĽeĹ„ wczeĹ›niej i nie miaĹ‚ takich problemĂłw przy wyjeĹşdzie z pit lane  PowrĂłce jeszcze trochÄ™ do Kubicy  Ĺ›miaĹ‚em siÄ™ od ucha do ucha gdy wyprzedzaĹ‚ Ralfa, ktĂłry juĹĽ 158 razy bodajĹĽe jechaĹ‚ w GP ! kiedy wyprzedzaĹ‚ Masse teĹĽ nie mogĹ‚em siÄ™ powstrzymać od radoĹ›ci  To pokazuje jak potencjaĹ‚ jest w Robercie i w zespole BMW-Sauber ! Mam nadzieje, ĹĽe dr Mario Theissen czyli szef zespoĹ‚u zadecyduje znĂłw o zakontraktowaniu Roberta w kolejnym GP w Istanbule 27 sierpnia !
dobry tekst  własnie ten nieplanowany zjazd do pit-stopu spowodował, że pozniej nie oplacalo sie zjeżdżać po sliki. dla mnie najfajniejszy byl moment gdy Kubica jechał za M.Schumacherem 
_________________ Ice Ice Baby
|
| Nie, 06.08.2006, 18:02 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi napisał(a): Chyba mĂłzg boli tych co myĹ›leli, ĹĽe gdyby Robertowi zmienili opony dogoniĹ‚ by Ralfa
Zgadza siÄ™.
Świetny debiut, tylko oby nie stał się kolejną ikoną pop-kultury. Respekt za to co dziś pokazał na torze. Sam wyścig -świetny, warunki pogodowe i prawie non-stop żółta flaga. Parę efektownych wypadów z trasy.
Jedno mnie rozczarowało - deszcz, mogło na ostatnie kilka okrążeń popadać, żeby było ciekawiej
Fajne były też zamiany na slicki..szczególnie ta pierwsza zbyt szybka 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.08.2006, 18:04 |
|
 |
|
horch
|
Kobi napisał(a): Kimi Raikkonen ehh, to mĂłj ulubiony zagraniczny kierowca w F1, jak nie z powodu awarii bolidu to z wĹ‚asnego błędu koĹ„czy wyĹ›cig  Podczas tego wyĹ›cigu jego kraksa wyglÄ…daĹ‚a bardzo powaĹĽnie, byĹ‚o widać, ĹĽe zahaczyĹ‚ nieco przednim prawym koĹ‚em patrzÄ…c od przodu bolidu w prawe tylne koĹ‚o, być moĹĽe Liuuzi nieco zwolniĹ‚ podczas gdy Kimi go wyprzedzaĹ‚, no ale to byĹ‚o z jego dobrej woli
To widze, ze mamy (mielismy) tego samego ulubionego kierowce. Od jego debiutu w F1 kibicuje Iceman'owi no ale coz... zawsze albo pech albo silnik Mercedesa (przez to miedzy innymi mam jakas awersje do tej marki). Tym razem to jednak jego wina. Obejrzalem ten wypadek kilka razy po wyscigu i widac, ze Liuzzi wyraznie zwolnil zeby przepuscic Kimiego a ten jakos pozno zareagowal no i tak sie skonczylo.
No a od pierwszego startu Roberta w WSbR mam nowego ulubienca. No i od tamtej pory jeszcze sie nie zawiodlem.
|
| Nie, 06.08.2006, 18:12 |
|
 |
|
sAYo
Samochód: Skoda Octavia
|
Najpier dwa słowa na temat niektórych wypowiedzi w tym temacie. Śmieszy was że nagle zacznie się Kubicomania i tysiące ludzi zacznie być znawcami F1. A popatrzcie na siebie. Kto do tej pory wypowiadał się w tym temacie i kto miał tak naprawdę cos do powiedzenia? Śmiało mogę powiedzieć że nieliczni. Nawet "starzy wyjadacze" forum omijali ten temat a nawet cały dział Sport. Jedyny użytkownik którego warto było "poczytać" to Kobi. Czasem zastępował mi relację telewizyją kiedy mie mogłem osobiście oglądać TV. Sam nie uważam sie za wielkiego znawcę tego sportu ale ten temat śledzę dość uważnie i widzę kto tu pisze, więc zastanówcie się kto tu szerzy Kobicomanie i udaje znawcę F1.
A teraz co do wyścigu: Nie będę dublował wypowiedzi Kobi-ego ale mam kilka własnych spostrzerzeń. Po pierwsze to zastanawiająco słaba postawa Ferrari na początku wyścigu. Nie wydaje mi się aby to były jedynie opony, coś musieli źle ustawić. Szkoda że ostatni postój Schumachera nie był trochę później. Mógłby założyć slicki i na pewno nie walczył by z de la Rosą a według mnie to było przyczyną awarii. Znów nie miał szczęscia Raikkonen który jechał wyśmienicie niestety wypadek przekreślił jego szanse na wygraną. Awarię Alonso mogł spowodować mechnik aczkolwiek bardziej prawdopodobne jest to że uszkodzona była nakrętka koła bądź klucz. Brawo dla Buttona za pierwszą wygraną w karierze, szczególnie że po wymianie silnika nie miał najlepszej pozycji startowej. Na koniec kilka słów o Robercie, przede wsystkim wielkie gratulacje. Najbardziej obawiałem się awari Saubera, liczyłem że jeśli nie zawiedzie bolid ani nie będzie miał większych "przygód" to może być na punktowanym miejscu. Już kwalifikacje pokazały że będzie liczył się w stawce. Jestem pełen podziwu dla jego waleczności po błędach jakie popełnił. Szczęście też go nie opuszczało a finałem tego wszystkiego jest 7 miejsce i 2 punkty. Moment wyprzedzania Massy bądź R. Schumachera mógłbym oglądać jeszcze wiele razy. Widać że bolidy Saubera mają potęcjał i są w stanie walczyć z najlepszymi. Wystarczy że wszystko będzie szło dobrze a o wyniki nie ma się co martwić. Jeszcze raz gratuluje Kubicy i czekam na jego kolejne starty, może już za 3 tyg. w Turcji.
P.S. To był bardzo udany dzień dla poskiego sportu, nie tylko motorowego ale i pływania oraz siadkówki. Oby tak dalej 
|
| Nie, 06.08.2006, 18:12 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
sayo_nara napisał(a): Najpier dwa sĹ‚owa na temat niektĂłrych wypowiedzi w tym temacie. Ĺšmieszy was ĹĽe nagle zacznie siÄ™ Kubicomania i tysiÄ…ce ludzi zacznie być znawcami F1. A popatrzcie na siebie. Kto do tej pory wypowiadaĹ‚ siÄ™ w tym temacie i kto miaĹ‚ tak naprawdÄ™ cos do powiedzenia? ĹšmiaĹ‚o mogÄ™ powiedzieć ĹĽe nieliczni.
Zainteresowanie jest naturalne. Ale trzeba rozróżnić dobrego sportowca od - z czasem - gwiazdy medialnej. Ja się po prostu boje tego, o czym napisał Reanimator tekstów w stylu Kubica na prezydenta, etc etc. Głupoty ludzkiej, która zapewne wkrótce znów się objawi.
Miejmy nadzieje, ĹĽe Kubica wystartuje w nastepnym wyscigu.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 06.08.2006, 18:36 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Ice napisał(a): Miejmy nadzieje, ĹĽe Kubica wystartuje w nastepnym wyscigu
No niestety nie decyduja tylko o tym wyniki na torze
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Nie, 06.08.2006, 18:46 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
sayo_nara napisał(a): Najpier dwa sĹ‚owa na temat niektĂłrych wypowiedzi w tym temacie. Ĺšmieszy was ĹĽe nagle zacznie siÄ™ Kubicomania i tysiÄ…ce ludzi zacznie być znawcami F1. A popatrzcie na siebie. Kto do tej pory wypowiadaĹ‚ siÄ™ w tym temacie i kto miaĹ‚ tak naprawdÄ™ cos do powiedzenia? ĹšmiaĹ‚o mogÄ™ powiedzieć ĹĽe nieliczni. Nawet "starzy wyjadacze" forum omijali ten temat a nawet caĹ‚y dziaĹ‚ Sport. Jedyny uĹĽytkownik ktĂłrego warto byĹ‚o "poczytać" to Kobi. Czasem zastÄ™powaĹ‚ mi relacjÄ™ telewizyjÄ… kiedy mie mogĹ‚em osobiĹ›cie oglÄ…dać TV. Sam nie uwaĹĽam sie za wielkiego znawcÄ™ tego sportu ale ten temat Ĺ›ledzÄ™ dość uwaĹĽnie i widzÄ™ kto tu pisze, wiÄ™c zastanĂłwcie siÄ™ kto tu szerzy Kobicomanie i udaje znawcÄ™ F1. Ja teĹĽ nie jestem ekspertem w tym sporcie bo tak na powaĹĽnie F1 zaczeĹ‚em siÄ™ interesować w sezonie 2005, wczeĹ›niej rĂłwnieĹĽ oglÄ…daĹ‚em wyĹ›cigi jednak nie z takim zapaĹ‚em jak od dwĂłch lat. I wiecie jeszcze co ?  Od dawnaaa szukam jakiejĹ› gry o F1 z dobrÄ… grafikÄ… i w miare realistycznymi zachowaniem bolidu itd.  I co ? i nic, nic takiego nie moĹĽna znaleść, owszem jest bodajĹĽe z EA Games "F1 2006" ale wyłącznie na PS2  No to taka maĹ‚a dygresja  A odnoĹ›nie Kubicy to sam po wyĹ›cigu mĂłwiĹ‚ (widziaĹ‚em to w Faktach w ktĂłrych notabene wiadomość o 7 miejscu Kubicy byĹ‚a wiadmośćiÄ… numer jeden) , ĹĽe gdyby pogoda byĹ‚a lepsza i gdyby nie musiaĹ‚ zjechać na pit stop wczeĹ›niej niĹĽ to zakĹ‚adno mĂłwiĹ‚, ĹĽe mĂłgĹ‚by stanąć nawet na podium  MoĹĽe to i prawda bo w debiucie nawet Schumacher nie zdobyĹ‚ ĹĽadnego pkt, ba niedojechaĹ‚ do mety  A Alonso w swym debiucie dojechaĹ‚ na 12 miejscu  MĂłwiono teĹĽ juĹĽ o poczÄ…tkach "Kubicomani' i o tym, ĹĽe wielu polskich kibicĂłw na trybunach, ktĂłrzy dziĹ› obserwowali wyĹ›cig nie miaĹ‚a pojÄ™cia o F1  Ĺ»eby byĹ‚a jasność, ja "Kubicomani" mĂłwie nie horch napisał(a): To widze, ze mamy (mielismy) tego samego ulubionego kierowce. Od jego debiutu w F1 kibicuje Iceman'owi no ale coz... zawsze albo pech albo silnik Mercedesa (przez to miedzy innymi mam jakas awersje do tej marki).
Ja nadal jestem fanem Kimiego i będe nim i nie ważne będzie to w jakim teamie będzie  i jakoś nie mam awersji do marki Mercedes dlatego, że bolidy tego zespołu się psują bo tak naprawde bolidy F1 z autami osobowymi tej marki nie mają nic wspólnego
P.S Ma ktoś teraz pojęcie gdzie na stronie F1 lub gdziekolwiek indziej jest klasyfikacja zespołów i poszczególnych kierowców ? Na oficjalnej stronie F1 było kiedyś takie coś po lewej stronie, a teraz tego jakoś nie widze  Jestem ciekaw jak teraz wyglądają te statystyki.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 06.08.2006, 19:04 |
|
 |
|
Rules
|
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Nie, 06.08.2006, 19:11 |
|
 |
|
Wielblad
|
Kobi napisał(a): Ja nadal jestem fanem Kimiego i bÄ™de nim i nie waĹĽne bÄ™dzie to w jakim teamie bÄ™dzie
Dla mnie najwazniejszy jest ten zespoł, kibicuje mu od czasow Miki Hakinena czyli od 1998 roku...
W tym czasie cały czas trzymałem kciuki za zespoł McLaren Mercedes i nadal bede tak robił. Cisnienie mi dzis strasznie skoczyło jak De La Rosa atakował Sumachera, to były naprawde wielkie emocje ale wkoncu sie udało  Lubie IceMana, ale ten człowiek ma straszliwego pecha... Teraz napewno postacia nr 1 w nastepnym sezonie bedzie Alonso... choc chciałbym aby 2 kierowca McLarena był Kimi... Tylko własnie nie wiem jak to wyglada, czy to jest mozliwe? Czy De La Rosa ma podpisany kontrakt na dłuzej? W czasach dominacji Sumachera troche zaniedbałem kibicowanie F1, odgadałem sporadycznie wyscigi. Teraz gdy wkoncu przestał cały czas wygrywac znow jest to wspaniały sport, i oby tak dalej! 
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 06.08.2006, 19:14 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
ja nie jestem jakiś tam fanem F1 choć wiem co i jak  od kiedy Kubica pojawił się w tym sporcie, oczywiście trochę się bardziej zacząłem tym interesować, co jest normalne i dla mnie oczywiste, choć nie zamierzam się "szpanować widzą" bo takowej nie mam.
co do debiutu naszego rodaka w tych zawodach to moim zdaniem jest to bardzo dobry wynik i nieważne że miał dużo szczęścia czyli pech rywali  bo takie sa wyścigi samochodowe, więc nie ma gdybać co by było... Obawiam się jednak że z Kubicą wiązane są zbyt wysokie oczekiwania, F1 to cholernie trudne zawody jak nigdzie indziej liczy się tutaj doświadczenie, wystarczy spojrzeć na zwycięzcę tego wyścigu, na swoją wygraną czekał ponad 100 GP
.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 06.08.2006, 19:17 |
|
 |
|
sAYo
|
Kobi napisał(a): P.S Ma ktoĹ› teraz pojÄ™cie gdzie na stronie F1 lub gdzie kolwiek indziej jest kwalifikacja zespołów i poszczegĂłlnych kierowcĂłw ?
http://www.f1wm.pl/php/sez_gen.php?rok=2006&dzial=4
_________________ Mac is back
|
| Nie, 06.08.2006, 19:17 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
sayo_nara napisał(a): http://www.f1wm.pl/php/sez_gen.php?rok=2006&dzial=4 Wielkie dziÄ™ki Renault musi teraz siÄ™ ostro bronić, do koĹ„ca sezonu 5 wyĹ›cigĂłw, a Ferrari tuĹĽ tuĹĽ  Flavio Briatore chyba nieco odetchnÄ…Ĺ‚ jak widziaĹ‚ jak Schumacher koĹ„czyĹ‚ wyĹ›cig, inaczej Schumacher byĹ‚by juĹĽ bliski przeĹ›cigniÄ™cia obecnego mistrza Ĺ›wiata w klasyfikacji  Wielblad napisał(a): Teraz napewno postacia nr 1 w nastepnym sezonie bedzie Alonso... choc chciaĹ‚bym aby 2 kierowca McLarena byĹ‚ Kimi... Tylko wĹ‚asnie nie wiem jak to wyglada, czy to jest mozliwe? Czy De La Rosa ma podpisany kontrakt na dĹ‚uzej?
Na sezon 2007 zapowiadanych jest wiele roszad  Między innymi tak o której wspomniałeś. De la Rosa pewnie zostatnie w McLarenie, jestem ciekaw kto do niego dołączy. A czy czasem Schumacherowi w tym sezonie nie kończy się kontrakt z Ferrari ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 06.08.2006, 19:26 |
|
 |
|
Wielblad
|
Kobi napisał(a): De la Rosa pewnie zostatnie w McLarenie, jestem ciekaw kto do niego dołączy
Jak De La Rosa zostanie z McLarenem to dołaczy do niego na 100% Alonso poniewaz McLaren juz podpisał z nim kontrakt. Ale Przeciez Raikkonen tez jeszcze moze zajac miejsce De La Rosy?  ...
_________________ собаке где деньги?
|
| Nie, 06.08.2006, 19:35 |
|
 |
|
sAYo
|
Właśnie usłyszalem że Robert został zdyskfalifikowany za zbyt lekki bolid. Jeśli to prawda to na pierwsze punkty Kubicy musimy jeszcze poczekać. 
_________________ Mac is back
|
| Nie, 06.08.2006, 19:41 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
2 kg za lekki? Dobrze zrozumiałem? 
_________________ ^^
|
| Nie, 06.08.2006, 19:44 |
|
 |
|
slawek
|
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Nie, 06.08.2006, 19:45 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Wielblad napisał(a): Ale Przeciez Raikkonen tez jeszcze moze zajac miejsce De La Rosy? ... A dlaczego miaĹ‚by to zrobić ?  De la Rosa byĹ‚ kierowcÄ… testowym, odszedĹ‚ Montoya wskoczyĹ‚ de la Rosa, a Alonso rzeczywiĹ›cie ma podpisany kontrakt z Mercedesem, zapomniaĹ‚em o tym  W Renault w 2007 ma jeĹşdzić podobno Heikki Kovalainen (obecny kierowca testowy bodajĹĽe) jako partner Giancarlo Fisichelli. ByĹ‚y teĹĽ plotki, ĹĽe Kimi przejdzie do Ferrari  Na tym etapie sÄ… różne ploty, plotki i ploteczki  czas pokaĹĽe, kto gdzie i jak  sayo_nara napisał(a): WĹ‚aĹ›nie usĹ‚yszalem ĹĽe Robert zostaĹ‚ zdyskfalifikowany za zbyt lekki bolid. JeĹ›li to prawda to na pierwsze punkty Kubicy musimy jeszcze poczekać.
 Pieprzone FIA, kierowcy są ważeni przed i po wyścigu, więc jeśli bolid Roberta wraz z nim był za lekki to powinni to wiedzieć przed wyścigiem  No chyba, że chodzi im tylko o wage bolidu, a co z bolidem Heidfelda ?  Sayo gdzie to słyszałeś ?
http://sport.onet.pl/0,1248769,1367176,wiadomosc.html
K**** mać 
Ostatnio edytowany przez Kobi, Nie, 06.08.2006, 19:56, edytowano w sumie 1 raz
|
| Nie, 06.08.2006, 19:45 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Na którymś programie, na dole ekranu, na takim pasku było napisane...
_________________ ^^
|
| Nie, 06.08.2006, 19:49 |
|
 |
|
bronc
|
Za dobry był i tyle...........na sukcesy będzie musiał jeszcze w takim razie ciężko zapracować
_________________ Pozdro600
|
| Nie, 06.08.2006, 19:51 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
CO ZA CH*JE!
w tej kwestii mam tyle do powiedzenia 
_________________ http://www.tanidrift.pl