Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 4:54

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna
Formuła 1 - sezon 2006 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

SUUUPPPEEERRR !!!!! Mam nadzieje że Robert dojedzie do mety bez niemiłych przygód a jak trafiłby się jeszcze jakiś punkcik to byłbym w niebo wzięty !!!!!!! Dzięki Villeneuve, choruj jak najdłużej ( nie jestem świnia ) :lol: :mryellow: :lol:

Wto, 01.08.2006, 22:08
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Ja myśle, że jeśli pojedzie to nawet nie jeden punkcik zdobędzie... Czuje to :D

Wto, 01.08.2006, 23:38
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
Ach jakze bym chciał żeby Schumacher wąchał spaliny z bolidu(bolida???)Roberta ale raczej tak nie będzię.Według mnie Robert nie powinien szaleć bo na treningu jeździ chyba tylko jeden bolid po torze a w wyscicigu cos koło 21 więc koncentracja na maxa.

Ostatnio edytowany przez polac, Śro, 02.08.2006, 9:27, edytowano w sumie 1 raz

Śro, 02.08.2006, 8:16
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Ach jakze bym chciał żeby Schumacher wąchał spaliny z bolidu(bolida???)Roberta ale raczej tak nie będzię.Według mnie Robert nie powinien szaleć bo na treningu jeździ chyba tylko jeden bolid po torze a w wyscicigu cos koło 15 więc koncentracja na maxa.

Bolidów oprócz bolidu Roberta będzie 21 stąd też najbardziej boje się startu, żeby nie doszło do jakiegoś wypadku :roll: Ale na pewno Robert ćwiczył taki starty, licze na dobrą jazde, jak zdobędzie pkt. to będe wielce zadwowolony :mryellow:

Śro, 02.08.2006, 9:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: z południa
No w końcu się doczekałem 8) do tej pory na F1 patrzyłem tak bez emocji, ba, nawet niespecjalnie mnie pociągało to widowisko (może dlatego że nigdy nie oglądałem wyścigu na żywo) zdecydowanie wolę rajdy a z wyścigów to takie na dwóch kółkach czyli MotoGP. Co wcale nie oznacza że nie sledziłem poczynań Roberta w F1 - po tym co pokazywał na treningach byłem z niego dumny (wiem że trening to nie wyścig, ale lał konkurencję nieziemsko :wink: ) życzyłem mu startu w wyścigu z całego serca i wreszcie sie udało (szczęśliwie, nawet bardzo, ale się udało - choćby ten jeden wyścig). Wierzę że pojedzie bardzo dobrze w sumie to zadowolę się tym że dojedzie do mety choć pocichutku liczę na pierwszą dziesiątke. ROBERT OGIEŃ!!!!!!!!

Kobi napisał(a):
stąd też najbardziej boje się startu, żeby nie doszło do jakiegoś wypadku Ale na pewno Robert ćwiczył taki starty

Ja tam się tego nie obawiam, Robert startował już wielokrotnie w podobnej stawce i nigdy nie miał większych problemów, więc czemu miały by się pojawić teraz? To czy startuje się w F1 czy innej formule chyba nie ma aż takiego znaczenia. I tutaj i tutaj trzeba uważać.

Śro, 02.08.2006, 13:23
Moderator
Awatar użytkownika

Ja tam się tego nie obawiam, Robert startował już wielokrotnie w podobnej stawce i nigdy nie miał większych problemów, więc czemu miały by się pojawić teraz? To czy startuje się w F1 czy innej formule chyba nie ma aż takiego znaczenia. I tutaj i tutaj trzeba uważać.

No w zasadzie tak :lol: Ale zawsze to troche inne doświadczenie startować w F1 ;)

Śro, 02.08.2006, 13:26
Awatar użytkownika

http://www.gp2006.com/news/controller.p ... s_id=21101

i jeszcze dodam ten :

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=4064

Niech to siÄ™ sprawdzi !!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Śro, 02.08.2006, 14:57
Moderator
Awatar użytkownika

Dla wszystkich fanów F1, a raczej tylko dla Polskich fanów, którzy wybierają się na to Hungaroring miła niespodzianka

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=4076 :mryellow:

I ramĂłwka:

Sobota (5.08.2006)
14:00 Grand Prix Węgier Kwalifikacje - TV 4

Niedziela (6.08.2006)
13:00 Grand Prix Węgier Kwalifikacje - TV 4
13:40 OkrÄ…ĹĽenie toru z Robertem KubicÄ… - TV 4
13:45 Grand Prix Węgier - TV 4

Nigdy nie było w sobote i w niedziele relacji z kwalifikacji ;) ale może to i lepiej bo moge w sobote nie zdążyć obejżeć ;)

Pią, 04.08.2006, 11:13
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
Robert nie pojechał w pierwszym treningu o 11ej

ale nie pojechał Cały Sauber, Williams Cosworth, RBR-Ferrari i Renault a także paru innych

pogoda to silny deszcz... i taka jest zapowiadana

Pią, 04.08.2006, 11:20
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
to nawet lepiej bo robert bedzie mial przewage :)

Pią, 04.08.2006, 11:53

Robercik jest bardzo dobrym kierowca i jesli mu sie troche poszczesci to ma szanse znalezc sie w pierwszej 10, Ba nawet w pierwszej 8.Ktory by nie byl , oby szczesliwie dojechal , i udowownil ze jest lepszy od Vilvenue.

Pią, 04.08.2006, 13:42
Awatar użytkownika

Już mnie wkurza ta gadka, że pojedzie w niedzile w wyscigu i zajmie któres tam miejsce i ze fajnie jak punkty bedzie miał itd Ludzie to nie tak działa do wyscigu trzeba sie dostać, są kwalifikacje większość z Was o tym wie ale jak widze to w naszych mediach tego nie wiedzą, jest tylko gadanie o tym ze wystartuje w niedziele w wyscigu bolidem BMW. Szkoda, że nikt nie zaznaczy ze to BMW to jednak słaby bolid i ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac. Ja życze Robertowi sukcesów i myśle, ze pojedzie w wyscigu i nawet będzie dobre miejsce, ale nie lubie kiedy wprowadza sie ludzi w błąd.

Pią, 04.08.2006, 14:11

Już mnie wkurza ta gadka, że pojedzie w niedzile w wyscigu i zajmie któres tam miejsce i ze fajnie jak punkty bedzie miał itd Ludzie to nie tak działa do wyscigu trzeba sie dostać, są kwalifikacje większość z Was o tym wie ale jak widze to w naszych mediach tego nie wiedzą, jest tylko gadanie o tym ze wystartuje w niedziele w wyscigu bolidem BMW. Szkoda, że nikt nie zaznaczy ze to BMW to jednak słaby bolid i ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac. Ja życze Robertowi sukcesów i myśle, ze pojedzie w wyscigu i nawet będzie dobre miejsce, ale nie lubie kiedy wprowadza sie ludzi w błąd.

Troche cie nie rozumiem.Sugerujesz ze jesli ktos sie nie zakwalfikuje to nie pojedzie w wyscigu?Tylko dlaczego nikt o tym nie slyszal.Bo jesli tobie chodzi o kwalfikacje o pole position to przeciez to nie ma znaczenia.A chcialbym tez zaznaczyc ze BMW Sauber wcale nie jest slabym bolidem.Przeciez zarowno Nick Heidfeld jak i J.Villeneuve nie maja najgorszych osiagow.To skoro dla ciebie BMW Sauber to slaby Bolid to co powiesz na Super Aguri-Honda czy STR-Cosworth?

A tak poaztym to trzeba sie cieszyc tym ze nasz Rodak jako 1 w Historii F1 wystartuje w wyscigu, wiec nie rozumiem twojego zdenerwowania.Jestes zazdrosny czy co.

Pią, 04.08.2006, 14:20
Awatar użytkownika

ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac

"Ludzie to nie tak działa do wyscigu trzeba sie dostać, są kwalifikacje"

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
O czym ty piepszysz ???????

Pią, 04.08.2006, 14:27
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bielsko-Biała
Samochód: E36 318ti / 626 gf
kwalifikacje to w D1GP sa xD a nie wiem jak to sie ma w F1, ale w lfs nie ma czegos takiego, jezdzi sie na czas i wg tego sa miejsca ustalane :P

Pią, 04.08.2006, 15:26
Awatar użytkownika

osz ale sie je**** sory przepraszam itd :oops: mój błąd, no cóz tak to jest jak sie nie za bardzo intersuje czymś a chce sie zaświecic, Zawsze interesowałem sie rajdami a nie F1, tzn F1 ogladam ale sporadycznie i na serio nie wiem co mi odbiło z tymi kwalifikacjami wybaczcie.

Pią, 04.08.2006, 15:37
Awatar użytkownika

Miejscowość: Toruń /Płock-Poznań
Samochód: Lancia Delta II 1,6
osz ale sie je**** sory przepraszam itd Embarassed mój błąd, no cóz tak to jest jak sie nie za bardzo intersuje czymś a chce sie zaświecic, Zawsze interesowałem sie rajdami a nie F1, tzn F1 ogladam ale sporadycznie i na serio nie wiem co mi odbiło z tymi kwalifikacjami wybaczcie.

No właśnie :twisted:
Dobrze, że chociaż siedzisz w rajdach i przyznałeś się do błędu ;-).
Obawiam się jednak, że takich co w ogóle nic nie wiedzą a będą koniecznie coś chcieli mówić będzie mnóstwo u nas.
Nadchodzi Kubicomania :mryellow:
Za chwilę będziemy mieli 40 milionów znawców F1 ;-)
Już mnie śmieszą niektóre głosy (portale, TV), że po cichu liczą na podium Kubicy a może nawet zwycięstwo :twisted:
hmmmm
szkoda gadać o takich

:mryellow: :mryellow:

sekcjazwlok napisał(a):
A chcialbym tez zaznaczyc ze BMW Sauber wcale nie jest slabym bolidem.Przeciez zarowno Nick Heidfeld jak i J.Villeneuve nie maja najgorszych osiagow

Niestety, z przykrością trzeba stwierdzić, że BMW należy do słabszych bolidów. Wystarczy popatrzec na to co osiągają do tej pory:
Qual - druga sesja i to przewaĹĽnie 12-16.
GP - głównie poza punktowanymi miejscami, czasami jakiś punkt urwą.
To już Toyota (punktowo bliska w generalce ) potrafi wprowadzić kierowcę do pierwszej dziesiątki w Qual i w GP też pokazuje, że jest szybsza, chociaż nie zawsze dojeżdża do mety :twisted:
Więc BMW jest słabszym bolidem (jak RBR, Toyota) i stać na miejsca maks 7-8 (według mnie).
Natomiast Super Aguri, STR czy MF1 to juĹĽ, jak dla mnie druga liga :twisted:

http://www.simp.put.poznan.pl

Pią, 04.08.2006, 16:17
Awatar użytkownika

osz ale sie je**** sory przepraszam itd :oops: mój błąd, no cóz tak to jest jak sie nie za bardzo intersuje czymś a chce sie zaświecic, Zawsze interesowałem sie rajdami a nie F1, tzn F1 ogladam ale sporadycznie i na serio nie wiem co mi odbiło z tymi kwalifikacjami wybaczcie.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Fajnie że potrafisz przyznać się do błędu ! Mało jest takich ta tym forum 8) 8) 8) Szacuneczek :D

Pią, 04.08.2006, 17:35
Moderator
Awatar użytkownika

Nadchodzi Kubicomania
Za chwilę będziemy mieli 40 milionów znawców F1

Otóż to :) teraz w Polsce będą tysiące jeśli nie setki tysięcy kibiców nie tyle co Kubicy, ale ogólnie Formuły 1 z czego większość nie będzie miała zielonego pojęcia na czym polega ten sport. Tak jest zawsze gdy jakiś polski sportowiec jest na szycie otaczają go "wielcy" kibice gdy po kilku latach/sezonach zawodnik traci forme duża większość odwaraca się od niego i ma go w d***** :roll: Teraz F1 w polsce będzie trendy i jak ZwierZ napisał zacznie się Kubicomania ;)

EDIT:
Mały news na temat Alonso
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=4089

Sob, 05.08.2006, 10:24
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miechów
http://sport.onet.pl/0,1248769,1366865,wiadomosc.html-Znakomite wieści oj znakomite.

Sob, 05.08.2006, 11:34
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 462 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna