|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 4:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
slawek
|
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Wto, 01.08.2006, 22:08 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Ja myśle, że jeśli pojedzie to nawet nie jeden punkcik zdobędzie... Czuje to 
_________________ ^^
|
| Wto, 01.08.2006, 23:38 |
|
 |
|
polac
|
Ach jakze bym chciał żeby Schumacher wąchał spaliny z bolidu(bolida???)Roberta ale raczej tak nie będzię.Według mnie Robert nie powinien szaleć bo na treningu jeździ chyba tylko jeden bolid po torze a w wyscicigu cos koło 21 więc koncentracja na maxa.
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
Ostatnio edytowany przez polac, Śro, 02.08.2006, 9:27, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 02.08.2006, 8:16 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Opel Vectra FUN napisał(a): Ach jakze bym chciaĹ‚ ĹĽeby Schumacher wÄ…chaĹ‚ spaliny z bolidu(bolida???)Roberta ale raczej tak nie bÄ™dziÄ™.WedĹ‚ug mnie Robert nie powinien szaleć bo na treningu jeĹşdzi chyba tylko jeden bolid po torze a w wyscicigu cos koĹ‚o 15 wiÄ™c koncentracja na maxa.
Bolidów oprócz bolidu Roberta będzie 21 stąd też najbardziej boje się startu, żeby nie doszło do jakiegoś wypadku  Ale na pewno Robert ćwiczył taki starty, licze na dobrą jazde, jak zdobędzie pkt. to będe wielce zadwowolony 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 02.08.2006, 9:22 |
|
 |
|
Neken
|
No w koĹ„cu siÄ™ doczekaĹ‚em  do tej pory na F1 patrzyĹ‚em tak bez emocji, ba, nawet niespecjalnie mnie pociÄ…gaĹ‚o to widowisko (moĹĽe dlatego ĹĽe nigdy nie oglÄ…daĹ‚em wyĹ›cigu na ĹĽywo) zdecydowanie wolÄ™ rajdy a z wyĹ›cigĂłw to takie na dwĂłch kółkach czyli MotoGP. Co wcale nie oznacza ĹĽe nie sledziĹ‚em poczynaĹ„ Roberta w F1 - po tym co pokazywaĹ‚ na treningach byĹ‚em z niego dumny (wiem ĹĽe trening to nie wyĹ›cig, ale laĹ‚ konkurencjÄ™ nieziemsko  ) ĹĽyczyĹ‚em mu startu w wyĹ›cigu z caĹ‚ego serca i wreszcie sie udaĹ‚o (szczęśliwie, nawet bardzo, ale siÄ™ udaĹ‚o - choćby ten jeden wyĹ›cig). WierzÄ™ ĹĽe pojedzie bardzo dobrze w sumie to zadowolÄ™ siÄ™ tym ĹĽe dojedzie do mety choć pocichutku liczÄ™ na pierwszÄ… dziesiÄ…tke. ROBERT OGIEĹ!!!!!!!!
Kobi napisał(a): stÄ…d teĹĽ najbardziej boje siÄ™ startu, ĹĽeby nie doszĹ‚o do jakiegoĹ› wypadku Ale na pewno Robert ćwiczyĹ‚ taki starty
Ja tam się tego nie obawiam, Robert startował już wielokrotnie w podobnej stawce i nigdy nie miał większych problemów, więc czemu miały by się pojawić teraz? To czy startuje się w F1 czy innej formule chyba nie ma aż takiego znaczenia. I tutaj i tutaj trzeba uważać.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Śro, 02.08.2006, 13:23 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Neken napisał(a): Ja tam siÄ™ tego nie obawiam, Robert startowaĹ‚ juĹĽ wielokrotnie w podobnej stawce i nigdy nie miaĹ‚ wiÄ™kszych problemĂłw, wiÄ™c czemu miaĹ‚y by siÄ™ pojawić teraz? To czy startuje siÄ™ w F1 czy innej formule chyba nie ma aĹĽ takiego znaczenia. I tutaj i tutaj trzeba uwaĹĽać.
No w zasadzie tak  Ale zawsze to troche inne doświadczenie startować w F1 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 02.08.2006, 13:26 |
|
 |
|
slawek
|
|
| Śro, 02.08.2006, 14:57 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Dla wszystkich fanów F1, a raczej tylko dla Polskich fanów, którzy wybierają się na to Hungaroring miła niespodzianka
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=4076
I ramĂłwka:
Sobota (5.08.2006)
14:00 Grand Prix Węgier Kwalifikacje - TV 4
Niedziela (6.08.2006)
13:00 Grand Prix Węgier Kwalifikacje - TV 4
13:40 OkrÄ…ĹĽenie toru z Robertem KubicÄ… - TV 4
13:45 Grand Prix Węgier - TV 4
Nigdy nie było w sobote i w niedziele relacji z kwalifikacji  ale może to i lepiej bo moge w sobote nie zdążyć obejżeć 
|
| Pią, 04.08.2006, 11:13 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
i wiadomość.
Robert nie pojechał w pierwszym treningu o 11ej
ale nie pojechał Cały Sauber, Williams Cosworth, RBR-Ferrari i Renault a także paru innych
pogoda to silny deszcz... i taka jest zapowiadana
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 04.08.2006, 11:20 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
to nawet lepiej bo robert bedzie mial przewage 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pią, 04.08.2006, 11:53 |
|
 |
|
sekcjazwlok
|
Robercik jest bardzo dobrym kierowca i jesli mu sie troche poszczesci to ma szanse znalezc sie w pierwszej 10, Ba nawet w pierwszej 8.Ktory by nie byl , oby szczesliwie dojechal , i udowownil ze jest lepszy od Vilvenue.
|
| Pią, 04.08.2006, 13:42 |
|
 |
|
Rules
|
Już mnie wkurza ta gadka, że pojedzie w niedzile w wyscigu i zajmie któres tam miejsce i ze fajnie jak punkty bedzie miał itd Ludzie to nie tak działa do wyscigu trzeba sie dostać, są kwalifikacje większość z Was o tym wie ale jak widze to w naszych mediach tego nie wiedzą, jest tylko gadanie o tym ze wystartuje w niedziele w wyscigu bolidem BMW. Szkoda, że nikt nie zaznaczy ze to BMW to jednak słaby bolid i ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac. Ja życze Robertowi sukcesów i myśle, ze pojedzie w wyscigu i nawet będzie dobre miejsce, ale nie lubie kiedy wprowadza sie ludzi w błąd.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 04.08.2006, 14:11 |
|
 |
|
sekcjazwlok
|
Rules napisał(a): JuĹĽ mnie wkurza ta gadka, ĹĽe pojedzie w niedzile w wyscigu i zajmie ktĂłres tam miejsce i ze fajnie jak punkty bedzie miaĹ‚ itd Ludzie to nie tak dziaĹ‚a do wyscigu trzeba sie dostać, sÄ… kwalifikacje wiÄ™kszość z Was o tym wie ale jak widze to w naszych mediach tego nie wiedzÄ…, jest tylko gadanie o tym ze wystartuje w niedziele w wyscigu bolidem BMW. Szkoda, ĹĽe nikt nie zaznaczy ze to BMW to jednak sĹ‚aby bolid i ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac. Ja ĹĽycze Robertowi sukcesĂłw i myĹ›le, ze pojedzie w wyscigu i nawet bÄ™dzie dobre miejsce, ale nie lubie kiedy wprowadza sie ludzi w błąd.
Troche cie nie rozumiem.Sugerujesz ze jesli ktos sie nie zakwalfikuje to nie pojedzie w wyscigu?Tylko dlaczego nikt o tym nie slyszal.Bo jesli tobie chodzi o kwalfikacje o pole position to przeciez to nie ma znaczenia.A chcialbym tez zaznaczyc ze BMW Sauber wcale nie jest slabym bolidem.Przeciez zarowno Nick Heidfeld jak i J.Villeneuve nie maja najgorszych osiagow.To skoro dla ciebie BMW Sauber to slaby Bolid to co powiesz na Super Aguri-Honda czy STR-Cosworth?
A tak poaztym to trzeba sie cieszyc tym ze nasz Rodak jako 1 w Historii F1 wystartuje w wyscigu, wiec nie rozumiem twojego zdenerwowania.Jestes zazdrosny czy co.
|
| Pią, 04.08.2006, 14:20 |
|
 |
|
slawek
|
Rules napisał(a): ze do wyscigu trzeba sie jednak zakwalifikowac
"Ludzie to nie tak działa do wyscigu trzeba sie dostać, są kwalifikacje"
O czym ty piepszysz ???????
|
| Pią, 04.08.2006, 14:27 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
kwalifikacje to w D1GP sa xD a nie wiem jak to sie ma w F1, ale w lfs nie ma czegos takiego, jezdzi sie na czas i wg tego sa miejsca ustalane 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pią, 04.08.2006, 15:26 |
|
 |
|
Rules
|
osz ale sie je**** sory przepraszam itd  mój błąd, no cóz tak to jest jak sie nie za bardzo intersuje czymś a chce sie zaświecic, Zawsze interesowałem sie rajdami a nie F1, tzn F1 ogladam ale sporadycznie i na serio nie wiem co mi odbiło z tymi kwalifikacjami wybaczcie.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 04.08.2006, 15:37 |
|
 |
|
ZwierZ
Samochód: Lancia Delta II 1,6
|
Rules napisał(a): osz ale sie je**** sory przepraszam itd Embarassed mĂłj błąd, no cĂłz tak to jest jak sie nie za bardzo intersuje czymĹ› a chce sie zaĹ›wiecic, Zawsze interesowaĹ‚em sie rajdami a nie F1, tzn F1 ogladam ale sporadycznie i na serio nie wiem co mi odbiĹ‚o z tymi kwalifikacjami wybaczcie.
No wĹ‚aĹ›nie Dobrze, ĹĽe chociaĹĽ siedzisz w rajdach i przyznaĹ‚eĹ› siÄ™ do błędu  . Obawiam siÄ™ jednak, ĹĽe takich co w ogĂłle nic nie wiedzÄ… a bÄ™dÄ… koniecznie coĹ› chcieli mĂłwić bÄ™dzie mnĂłstwo u nas. Nadchodzi Kubicomania Za chwilÄ™ bÄ™dziemy mieli 40 milionĂłw znawcĂłw F1  JuĹĽ mnie Ĺ›mieszÄ… niektĂłre gĹ‚osy (portale, TV), ĹĽe po cichu liczÄ… na podium Kubicy a moĹĽe nawet zwyciÄ™stwo hmmmm szkoda gadać o takich  sekcjazwlok napisał(a): A chcialbym tez zaznaczyc ze BMW Sauber wcale nie jest slabym bolidem.Przeciez zarowno Nick Heidfeld jak i J.Villeneuve nie maja najgorszych osiagow
Niestety, z przykrością trzeba stwierdzić, że BMW należy do słabszych bolidów. Wystarczy popatrzec na to co osiągają do tej pory:
Qual - druga sesja i to przewaĹĽnie 12-16.
GP - głównie poza punktowanymi miejscami, czasami jakiś punkt urwą.
To już Toyota (punktowo bliska w generalce ) potrafi wprowadzić kierowcę do pierwszej dziesiątki w Qual i w GP też pokazuje, że jest szybsza, chociaż nie zawsze dojeżdża do mety
Więc BMW jest słabszym bolidem (jak RBR, Toyota) i stać na miejsca maks 7-8 (według mnie).
Natomiast Super Aguri, STR czy MF1 to juĹĽ, jak dla mnie druga liga 
_________________ http://www.motoplaneta.pl
http://www.simp.put.poznan.pl
|
| Pią, 04.08.2006, 16:17 |
|
 |
|
slawek
|
|
| Pią, 04.08.2006, 17:35 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
ZwierZ napisał(a): Nadchodzi Kubicomania Za chwilÄ™ bÄ™dziemy mieli 40 milionĂłw znawcĂłw F1
Otóż to  teraz w Polsce będą tysiące jeśli nie setki tysięcy kibiców nie tyle co Kubicy, ale ogólnie Formuły 1 z czego większość nie będzie miała zielonego pojęcia na czym polega ten sport. Tak jest zawsze gdy jakiś polski sportowiec jest na szycie otaczają go "wielcy" kibice gdy po kilku latach/sezonach zawodnik traci forme duża większość odwaraca się od niego i ma go w d*****  Teraz F1 w polsce będzie trendy i jak ZwierZ napisał zacznie się Kubicomania
EDIT:
Mały news na temat Alonso
http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=4089
|
| Sob, 05.08.2006, 10:24 |
|
 |
|
polac
|
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Sob, 05.08.2006, 11:34 |
|
|