|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 4:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
michał
|
nie dowiarki 
|
| Pon, 12.07.2004, 21:14 |
|
 |
|
Gość
|
mama ją widziała tata ją widział ludzie czemu mi nie ufacie mam23 lata i naprawde ją widzieliśmy poprosiłem żeby silnik pokazał i rzeczywiście pokazał silnik i jeżdzi po wrzeszczu i prosze was niedenerwujcie mnie
|
| Pon, 12.07.2004, 21:27 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
pytanie, czemu nik nigdy o nim nie słyszał, zresztą, zobaczyć silnik to ja też moge, naoglądałem się silników, interesuję sietuningiem i ci mówię, ze przy tych zmianach nie jest możliwe osiągniecie takich mocy. Uwierzę, jak zobacze wykres z hamowni
Jak na 23latka masz zadziwiające problemy z posługiwaniem sie językiem polskim 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 12.07.2004, 21:53 |
|
 |
|
Reanimator
|
zapodaj jakieś foto silnika wszystkiego nawet wydechu jeżeli chcesz coś udowodnić
|
| Pon, 12.07.2004, 22:48 |
|
 |
|
michał
|
czy mieszkacie w gdańsku 
|
| Wto, 13.07.2004, 8:41 |
|
 |
|
Jacub
|
CZy to jest pytanie? Jeśli tak to stawia się ? a nie !.
Pod avatarem masz kto skÄ…d klika.
_________________ http://www.teampoland.prv.pl
internetowy projekt poszukiwania leku na raka
|
| Wto, 13.07.2004, 8:48 |
|
 |
|
CoX
|
Weź cyfrówke i zrób fotki i zapodaj na forum bo pisać to sobie może każdy, ci w rządzie tesh sobie ciągle gadają i g**no z tego jest...
|
| Wto, 13.07.2004, 9:01 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
No właśnie Driver 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 13.07.2004, 10:16 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
O Panowie jak się afera zrobiła  Z tych zmian co przeczytałem, to nie powinna mieć więcej niż z ... 500 KM maksymalnie, chociaż, może człowiek nie chiał się chwalic swoim cackiem  Zresztą, żebym miał samochód z taką mocą to bym w modlinie się ścigał i innych wyścigach na "ćwiartkę".
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Wto, 13.07.2004, 10:45 |
|
 |
|
Seth
|
właśnie, zresztą, zapewne w garażu sam tego nie zrobił, czyli jakas firma by to musiała robić, czyli nie przeszedł by800konny samochód niezauważony 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 13.07.2004, 10:47 |
|
 |
|
Reanimator
|
Właśnie bo magazyn GT by tego nie przegapił!!!
|
| Wto, 13.07.2004, 11:38 |
|
 |
|
Seth
|
nie tylko GT, chodzi o to, ze u nas takich przeróbek podejmą się ze 3, maximum 4 firmy. A żadna z nich nie zachowałaby go w tajemnicy nie tylko na forum.streetracing.pl , ale i na własnych stronach
|
| Wto, 13.07.2004, 12:10 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
A o co chodzi ze nie moze miec 800 KM? Przciez jak dobrze pamietam to najmozniejsza Supra w Polsce ma cos ponad 900 KM, a z podtlenkiem ponad 1000 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 13.07.2004, 17:27 |
|
 |
|
Seth
|
chodzi o to, ze nikt nigdy o tej nie słyszał, co jest dość mało prawdopodobne, a przy tych zmianach co on podał można najwyzej 400 - 500KM wycisnąć. Nie mówiąc o "wydechu greddy"
A najmocniejszy samochó w polsce to supra TT - 949KM, ale nie pamiętam czy z podtlenkiem, czy bez, chyba "Z"
|
| Wto, 13.07.2004, 19:55 |
|
 |
|
Gość
|
sorki chłopaki sam wydech i turbo mają 60km
|
| Wto, 13.07.2004, 20:14 |
|
 |
|
Seth
|
hmm czyli 60KM wydechu i turbo + 320KM najmocniejszej Supry = 380KM, brakuje mi jeszcze 420
EDIT: pomyłka, bedzie mniejsza moc. Bo te 320KM to jest z dwóch turbin. Więc zamienione na jedną dużą(nie zmieniając map paliwa i wtryskiwaczy itp.) zapewne da ze 330KM + wydech pewnie ze 25KM, o ile jest zrobiony cał, a nie tylko tłumik końcowy. = 355KM, brakuje mi 445KM 
|
| Wto, 13.07.2004, 20:16 |
|
 |
|
Śmigi
|
|
| Wto, 13.07.2004, 21:24 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Seth napisał(a): A najmocniejszy samochĂł w polsce to supra TT - 949KM, ale nie pamiÄ™tam czy z podtlenkiem, czy bez, chyba "Z"
Ekhm, najmocniejszza Supra w Polsce jak dobrze pamietam ma 600 KM, a najmocniejsza furka jest Audi RS6 (950 Kucy) "Ozzego"
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
Ostatnio edytowany przez Ice, Wto, 13.07.2004, 21:49, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 13.07.2004, 21:45 |
|
 |
|
Reanimator
|
bez to chyba nie da rady
|
| Wto, 13.07.2004, 21:49 |
|
 |
|
Seth
|
Ice napisał(a): Seth napisał(a): A najmocniejszy samochĂł w polsce to supra TT - 949KM, ale nie pamiÄ™tam czy z podtlenkiem, czy bez, chyba "Z" Ekhm, najmocniejszza Supra w Polsce jak dobrze pamietam ma 600 KM, a najmocniejsza furka jest Audi RS6 (950 Kucy) "Ozzego"
to sie mylisz, jest dokładnie na odwrót. Supra TT miała 600 w zeszłym roku. polecam http://www.vtg.pl tam są jej obecne wykresy, ma 949KM, widziałem w akcji
http://www.vtg.pl/galerie/new2904/supra_wykres.jpg tu wykresik
S4 Ozza ma ok 605(przed modlinem, podobno teraz lepiej), o ile mu akurat nie wysadzi silnika, jak to było przed wyścigami podajże w Białej Podlaskiej
tu wykres Ozza z kwietnia
http://www.vtg.pl/galerie/new2804/wykres_s4.jpg
i jest to S4, a nie RS4
|
| Wto, 13.07.2004, 21:54 |
|
|