|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 12:11
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2007 Cadillac SRX
|
| Śro, 12.07.2006, 22:53 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
Wczoraj na Nowowiejskiej w W-wie widziałem podobne cudo. Nawet wypaprany wyglądał dostojnie. Jak Bond w wymiętym garniturze.
_________________ o golf significa merda do caralho, que esmaga uma derrota totala, audi idêntico. Provavelmente o carro o mais mau no mundo.
|
| Czw, 13.07.2006, 6:40 |
|
 |
|
fafal121
|
Rowniez wczoraj na ul. Modlinskiej w Warszawie/Jablonna widzialem przejezdzajacy taki samochod. Z daleka rzuca sie w oczy chociazby z powodu samych swiatel.
_________________ http://www.fan4truck.bo.pl - Zapraszam.
|
| Czw, 13.07.2006, 7:04 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
W tym samochodzie czułbym się jak w zbroi. Pewnie jest absurdalnie drogi i niewart, jak większość samochodów, tych pieniędzy, ale i tak go chcę. Jest mafijny. Po prostu nie wiesz kto w nim jedzie. Kto ci skoczy? kto ci wjedzie na zderzak. W tych klapkach przy reflektorach ma lufy od broni maszynowej.
_________________ o golf significa merda do caralho, que esmaga uma derrota totala, audi idêntico. Provavelmente o carro o mais mau no mundo.
|
| Czw, 13.07.2006, 7:20 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
...brzydki jak wzsystkie Cadillac-i, na zewnątrz kompletna porażka. W środku niewiele lepiej, niby ładne detale, ale ich połączenie tragiczne. Środkowa konsola wygląda ochydnie, na dodatek nie upiększa jej porażkowy zegarek...
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Czw, 13.07.2006, 7:22 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
określenie "porażkowy" jest zarezerwowany dla zegarków sprzedawanych na stolikach, na przystankach, kioskach i bazarach. Wyrażenie ohydne pasuje do stolca, złuszczonej grzybicą skóry i przetłuszczonych włosów. Tragiczne połączenie to pięść i oko. Cadillaki są piękne - i to oczywiście odczucie subiektywna. Audiki i WV są 100X gorsze pod każdym względem. Jestem gotów negocjować opinię w przypadku audików ze znacznikiem "S". Ze względów oczywistych.
|
| Czw, 13.07.2006, 7:29 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Ĺšwietne auto wyglÄ…da bardzo dobrze zarĂłwno z zewnÄ…trz jak i wewnÄ…trz.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 13.07.2006, 9:14 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zdecydowanie najwięcej zmian jest we wnętrzu. Ja zauważyłem, że konsola środkowa nie jest już skierowana ku kierowcy jak to było w starych BMW, zegary są nowe, nawiewy są inaczej ustawione  widać, że napracowali się nad wnętrzem, pewnie poprawione zostały też materiały użyte do budowy wnętrza. Z zewnątrz zmiany bardzo kosmetczyne, jak inny zderzak czy grill.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Kobi, Czw, 13.07.2006, 9:24, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 13.07.2006, 9:17 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
KHOT napisał(a): brzydki jak wzsystkie Cadillac-i
Ja też nie lubie Cadillaców ale ten akurat mi sie podoba. Te kanciaste kształty ładnie tutaj wyglądaja. Wnętrze jak na amerykańskie to całkiem dobre
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 13.07.2006, 9:37 |
|
 |
|
Wilu
|
Wnętrze w jasnych kolorach prezentuje sie bardziej smakowicie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 13.07.2006, 9:41 |
|
 |
|
Krzysiek_75
|
Moim zadniem można go postawić przy definicji słowa fajny.
|
| Czw, 13.07.2006, 9:43 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Wnętrze prezentuje bardzo dobrze.to za sprawą jasnej tapicerki i drewna w środku.Stylistycznie to się chyba nic niezmieniło.Zauważyłem że atrapa chłodnicy nabrała(chyba) nabrała trochę ostrości.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 13.07.2006, 9:58 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Krzysiek_75 napisał(a): Moim zadniem moĹĽna go postawić przy definicji sĹ‚owa fajny.
Gdzie sa moderatorzy ???
Koledze powinna zniknac wiekszosc postow bo po kilka razy pisze to samo w roznych tematach w odstepach kilku mimut. Wiem ze sa wakacje i masa dzieci siÄ™ nudzi ale to juz przesada.
|
| Czw, 13.07.2006, 10:47 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
kuules napisał(a): Gdzie sa moderatorzy ???
jestem tutaj. witam.
Krzysiek_75 nie pisz 3 razy w jednym temacie, tylko po to aby coś napisać, najlepiej abyś zawarł to w jednym poście bo to co robisz jest normalnym nabijaniem postów, a to nie będzie tolerowane. Takie małe ostrzeżenie.
A co do Cadillaca, to bardzo podobają mi się jego felgi, wnętrze wyglada na lepeij wykonane, tak mi się zdaje. Auto generalnie ciekawe.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 13.07.2006, 11:08 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Jest piękny, ma urodę myśliwca B2. Zmiany na plus, auto nic nie straciło ze swego uroku 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 13.07.2006, 12:06 |
|
 |
|
slawek
|
Fajny samochód, lubie ten design nowych Cadillaców. Wnętrze wyładniało, a ten mały schowek pod tą listewką mnie trochę rozbawił, taki śmiszny jest  mimo że pod spodem jest ten właściwy. Nie no ogólnie auto jest spoko 
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Czw, 13.07.2006, 15:07 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
nadal mi się podoba... na ulicy przypomina z proporcji trohę Subaru Outbacka - nie ma w sobie ciężkości i nieporęczności terenówki/SUVa, a jednocześnie jest potężny... nie wiem sam jak to nazwać... ale bardzo mi się podoba
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Czw, 13.07.2006, 15:50 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Proszę o usunięcie 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Sob, 26.08.2006, 12:45, edytowano w sumie 1 raz
|
| Sob, 26.08.2006, 12:35 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Kociak dałeś to fotki nie tam gdzie trzeba  te co dałeś są sprzed FL 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 26.08.2006, 12:42 |
|
 |
|
aston
|
Brak mu pożadnego diesla, póki go nie wprowadzą to w europie nie ma szans sie przyjąć, bo konkurencja Mercedes ML BMW X5 czy Audi Q7 jeździ głównie z 3 litrowymi dieslami
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Sob, 26.08.2006, 12:47 |
|
|