|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 23:49
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
dexterek
|
patrzcie na fotki kociaka102 on z tyłu nie ma nawet chamulców tarczowych  a taki drogi...
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Sob, 03.06.2006, 12:26 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
dexterek napisał(a): patrzcie na fotki kociaka102 on z tyĹ‚u nie ma nawet chamulcĂłw tarczowych
Bo po co??
Niska masa, z tarczami byłby jeszcze droższy oraz by miał przykrą tendencje do wywracania się do przodu przy ostrzejszym hamowaniu  .
_________________ Primusville
|
| Sob, 03.06.2006, 14:57 |
|
 |
|
greq19
|
smart wraca do korzeni ale i tak dla mnie to beznadziejne auto i zdecydowanie za drogie 
_________________ http://change.menelgame.pl/change_please/8034407/
|
| Sob, 03.06.2006, 17:50 |
|
 |
|
dexterek
|
Cichy Asasyn napisał(a): Bo po co?? Niska masa, z tarczami byĹ‚by jeszcze droĹĽszy oraz by miaĹ‚ przykrÄ… tendencje do wywracania siÄ™ do przodu przy ostrzejszym hamowaniu
ee tam niewiele droższy, chyba lepiej mieć tendencje do wywrotki do przodu ale krótszą droge hamowania, pozatym tarczówki mniej sie psują i ładniej wygladają, za taką cene wolałbym jednak auto z tarczówkami 
_________________ Don't drink and drive, smoke and fly...
|
| Sob, 03.06.2006, 20:06 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Na wizji nie wygląda za ciekawie... Zmiany niby niewielkie, ale już mi sie tak nie podoba jak obecny. Oby zmienili jednak te światła 
_________________ ^^
|
| Sob, 03.06.2006, 20:39 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Wizja z Autobilda:
zrodlo: AB
|
| Śro, 28.06.2006, 20:12 |
|
 |
|
olgierd
|
Ten przĂłd na wizji kojarzy mi siÄ™ z pyskiem delfina. WolÄ™ jednak obecnÄ… wersjÄ™.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Śro, 28.06.2006, 22:58 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
jakie koszmarne światla.kształ tak jakby przypominał te z poprzedniej gneracji s-klasy(jak dla mnie).ciekawe czy wraz ze wprowadzeniem noewgo modelu zmaleje cena bo obecnej generacji to była astronomicznie wysoka.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 29.06.2006, 7:58 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Jak dla mnie to najgorsze auto zaraz po juz nie istniejacym (na szczescie) Fiacie 126p
Zastanawiam sie tylko dla kogo oni to robia. To jest pojazd bardziej niszowy.
Przeciez auto musi byc praktyczne i wygodne, nie mowie ze nie powinni takich robic (dzieki takim autom drogi nie sa monotonne a ludzie jesli chca wyrozniaja sie dzieki nim z tlumu) ale ta cena... za taka cene kupilbym sobie pelnowartosciowy samochod a nie pudelko po zapalkach na kolkach...
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Czw, 29.06.2006, 8:02 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Cytuj: Zastanawiam sie tylko dla kogo oni to robia
dla ludzi potrzebujących małego i zwinnego autka do miasta które będzie się z niego wyrózniać z pośró wielu na naszych drogach pand i innych.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 29.06.2006, 8:11 |
|
 |
|
kuules
|
Mefisto napisał(a): Jak dla mnie to najgorsze auto zaraz po juz nie istniejacym (na szczescie) Fiacie 126p Zastanawiam sie tylko dla kogo oni to robia. To jest pojazd bardziej niszowy. Przeciez auto musi byc praktyczne i wygodne, nie mowie ze nie powinni takich robic (dzieki takim autom drogi nie sa monotonne a ludzie jesli chca wyrozniaja sie dzieki nim z tlumu) ale ta cena... za taka cene kupilbym sobie pelnowartosciowy samochod a nie pudelko po zapalkach na kolkach...
Na zachodzie np w Berlinie przejechanie przez miast graniczy z cudem. Parkowanie auta to wogóle inna historia. Ludzie tam wola jezdzic metrem do pracy niz autem. Czesto zdarza sie ze nawet pod wlasnym domem nie mozna zaparkowac auto i trzeba parkowac kilka przecznic dalej. Własnie dla nich sa małe autka. Jako 2 lub 3 w rodzinie sie je kupuje tylko po to aby poruszac sie po miesice i nie miec problemu z parkowaniem. U nas tez juz powoli zaczyna sie pojawiac ten problem. Brak miejsc do parkowania w centrach duzych miast. Dzieki temu smart jest praktyczny bo mozna go zaparkowac nawet w poprzek miedzy dowama samochodami ktore porkuja rownolegle.
|
| Czw, 29.06.2006, 10:05 |
|
 |
|
czolgista55
|
nie mam nic do smarta, idealne autko na zakupy, ale jego układ kierowniczy pozostawia wielę do życzenia 
_________________ Miłośnik samochodów z okresu PRL
|
| Czw, 29.06.2006, 11:00 |
|
 |
|
KoVaL;P
|
Czy ja wiem... taki sobie.
Mam pytanie... jak zamieścić obrazek na własnym temacie??
Sorka jestem nowy...
_________________ _-*Volkswagen Eos*-_
|
| Czw, 29.06.2006, 12:06 |
|
 |
|
3t[e]R
|
_________________ german_stile_regiert_____alles_ist_die_sekte
|
| Czw, 29.06.2006, 16:07 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Czyli to tylko lifting więc smart nie będzie już tak kontrowersyjny jak na początku produkcji
|
| Sob, 01.07.2006, 14:41 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
Cytuj: Czesto zdarza sie ze nawet pod wlasnym domem nie mozna zaparkowac auto i trzeba parkowac kilka przecznic dalej. Własnie dla nich sa małe autka. Jako 2 lub 3 w rodzinie sie je kupuje tylko po to aby poruszac sie po miesice i nie miec problemu z parkowaniem. U nas tez juz powoli zaczyna sie pojawiac ten problem. Brak miejsc do parkowania w centrach duzych miast. Dzieki temu smart jest praktyczny bo mozna go zaparkowac nawet w poprzek miedzy dowama samochodami ktore porkuja rownolegle.
Rowine dobrze to moge sobie kupic skuter bo takze 2-osobowy jest jeszcze bardziej ekonomiczniejszy poreczniejszy mniejszy i zwinniejszy w duzym ruchu miejskim
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Sob, 01.07.2006, 17:28 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
Mefisto napisał(a): skuter bo takze 2-osobowy jest jeszcze bardziej ekonomiczniejszy poreczniejszy
może i jest 2 osobowy ale w smarcie będziesz czuł się lepiej.Poręczniejszy???-chyba tylko jako zwinne autko.Do Smarta możesz zapakować "małe" zakupy a w skuterze prawie wole.Smart jest po za tym bezpieczniejszy od skutera.mając do wyboru smart albo skuter bez wachania wybrał bym smarta.
|
| Sob, 01.07.2006, 17:43 |
|
 |
|
kuules
|
Wizja:
zrodlo: auto-news.de
|
| Czw, 06.07.2006, 22:11 |
|
 |
|
Trepiuno
|
Ta wizja to juĹĽ coĹ›. Jakie ma felgi 
_________________ >>Hard Trucker<<
Kliknij - na własną odpowiedzialność! xD
|
| Pią, 07.07.2006, 10:29 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
kociak102 napisał(a): za takÄ… cene moĹĽna kupić auto
...dokładnie, kociak idealnie to wyłapałeś...
...najgłupsze drogowe coś (nie obrażając samochodów) ma się doczekać wznowienia. Porażka, żenada, sprzeda się może ze 100 sztuk i miejmy nadzieję na zawsze zniknie... 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Pią, 07.07.2006, 11:02 |
|
|