|
|
Obecny czas: Wto, 09.06.2026, 16:09
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 2007 Ford Escape FL
źródło: autoblog.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 12.02.2006, 15:35 |
|
 |
|
.bobby.
|
Nie lubiÄ™ samochodĂłw kategorii SUV ale to autko jest naprawdÄ™ fajny.Czekam na jakieĹ› dane techniczne 
_________________ Chuck Norris ściągnął Internet na dyskietkę...
|
| Nie, 12.02.2006, 16:21 |
|
 |
|
Wilu
|
Po tym FL to wyglada jak upośledzony jakiś 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 12.02.2006, 16:59 |
|
 |
|
.bobby.
|
On mi jakoĹ› tak X-Traila przypomina strasznie. 
_________________ Chuck Norris ściągnął Internet na dyskietkę...
|
| Nie, 12.02.2006, 17:04 |
|
 |
|
sl65amg
|
mysle ze by byl odrobine ladniejszy gdyby mu maska nieopadala ku przodowi tylko szla na tym samym poziomie do konca.na dach zamiast tego czegos dac wzdluzne relingi albo cos na styl dachowych reflektorow montowanych (cyba za doplata) w x-trail'u i zaryzykowalbym zmniejszenie szyb-albo opuscic dach albo podniesc linie szyb
_________________ NIE KIKAJ W TO
Kto zajmuje sie Twoja dziewczyna gdy ty jestes tu?
ze swiata statystyk-90% właścicieli BMW kupiło je tylko dlatego, że nie potrafiło przeliterować słowa Mercedes ;)
|
| Nie, 12.02.2006, 17:09 |
|
 |
|
Tyomaj
|
a mi się podoba. Całkiem sportowa linia jak na takiego Forda, ale jako SUV bardziej wole Mercedesy. 
|
| Nie, 12.02.2006, 17:47 |
|
 |
|
xrnzaaas2
|
Calkiem przyjemny SUV-ik  Przyciemnione przednie lampy troche przypominaja mi nowe modele Saaba  Beznadziejnie wygladaja kierunkowskazy w bocznych lusterkach, zreszta od zawsze mnie to wkurzalo  Ogolnie przecietny solidny wozik, ktory powinien sie przyjac 
|
| Nie, 12.02.2006, 19:46 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
To spzredawane jest na rynku azjatyckim i australisjkim. Nie trafi do europy.
|
| Nie, 12.02.2006, 20:00 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kuules napisał(a): Nie trafi do europy.
I całe szczęście, Logan ma więcej polotu.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 12.02.2006, 20:34 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Nie lubię takich nijakich samochodów.Ani to nie jest prawdziwe kombi,ani prawdziwa terenówka,tylko jakiś taki SUV.Dla mnie SUVy to pojazdy pokroju Suzuki Vitary czy Kii Sportage,a ten Ford czy też łudząco podobny do niego Subaru Forester to jakieś takie samochody,których nie da się zaliczyć do żadnej klasy na rynku.Tak więc jest to jak dla mnie badziewie.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 12.02.2006, 21:27 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
kuules napisał(a): To spzredawane jest na rynku azjatyckim i australisjkim. Nie trafi do europy.
a w USA
wyglÄ…da przyzwoicie, nawet, klasyczny SUV
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 12.02.2006, 22:12 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Autko fajne ale przypomina mi Subaru Forester 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 13.02.2006, 20:13 |
|
 |
|
Dee
|
W poprzednim wcieleniu bardziej mi się podobał , o ile można wobec niego użyć tak nobilitującego określenia.
|
| Pon, 13.02.2006, 22:25 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Nie podoba mi siÄ™ kompletnie. Jest nudny i do bĂłlu i nadwyraz nijaki.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Wto, 14.02.2006, 0:02 |
|
 |
|
ttadekk
|
Strasznie przeciętne auto i nawet ten lifting mu nie pomógł  W porównaniu do nowoczesnych SUV'ów wygląda po prostu nudnie.
|
| Wto, 14.02.2006, 1:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Nie narzekajcie tak panowie poprzednik nie miał za grosz charakteru, ten go nieco nabrał  Oczywiście hybryda pod maską się znajdzie ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 14.02.2006, 10:25 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
|
| Pią, 23.06.2006, 21:47 |
|
 |
|
Trepiuno
|
Auto mi się bardzo podoba. Klasyczny SUV któremu lifting tylko pomógł.
_________________ >>Hard Trucker<<
Kliknij - na własną odpowiedzialność! xD
|
| Sob, 24.06.2006, 11:07 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
cieawe i faje auto.z przodu prezentuje się bardzo dobrze i tył też może być.jeśli małby w miare dobre osiągi terenowe to auto jest cieawą propozycją.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 24.06.2006, 12:11 |
|
 |
|
aston
|
kociak102 napisał(a): cieawe i faje auto.z przodu prezentuje siÄ™ bardzo dobrze i tyĹ‚ teĹĽ moĹĽe być.jeĹ›li maĹ‚by w miare dobre osiÄ…gi terenowe to auto jest cieawÄ… propozycjÄ….
ma smutne oczy, ale ogólnie wyglada ciekawie, nie jakieś tam skośnookie toczydełko jak RAV-4
|
| Sob, 24.06.2006, 12:13 |
|
|