|
|
Obecny czas: Pią, 24.07.2026, 11:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
JOHN DEERE - "potwory leśne"
| Autor |
Wiadomość |
|
czolgista55
|
 JOHN DEERE - "potwory leśne"
witam, przedstawię wam dzisiaj kilku członków rodziny john deere-a do leśnych prac.
Na poczÄ…tek John Deere 1410d o mocy 182hp
John Deere 759G o mocy 230hp
John Deere 843J moc 225hp

_________________ Miłośnik samochodów z okresu PRL
|
| Sob, 10.06.2006, 14:20 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
fachowe nie ma co. Ciekawy jestem jak takie potwory wjada w gesty las na gorce. Najpierw sobie chyba musza wykarczowac droge 
_________________ [']Zulu - 2 X 1990 - 11 II 2007['] PAMIĘTAMY
|
| Sob, 10.06.2006, 15:18 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Mefisto napisał(a): Ciekawy jestem jak takie potwory wjada w gesty las na gorce.
mają naped (pewnie) na obie osie i wilekie opony z wilekim bieżnikiem.więc niestanowi to dla nich problemu.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Sob, 10.06.2006, 15:26 |
|
 |
|
witek11
|
kociak102 napisał(a): Mefisto napisał(a): Ciekawy jestem jak takie potwory wjada w gesty las na gorce. majÄ… naped (pewnie) na obie osie i wilekie opony z wilekim bieĹĽnikiem.wiÄ™c niestanowi to dla nich problemu.
ale jak beda sobie staly drzewa ok 1,5 metra od siebie to nie wjada... nawet naped im nie pomoze... zostanie im karczowanie  john deere...ble...
ogolnie wykorzystanie ,pomysl,konstrukcja na szostke ale ta marka.... ble...
znajomy mojego taty sprowadzil miesiac temu john deera (traktor 160kM,rocznik 2000) z niemiec.... w stanie bardzo dobrym.... juz ma skrzynie rozj****
zekomo w niemczech jak widza john deera to im sie niedobrze robi(mi tez)... tam panuje moda na fendta i case...
|
| Sob, 10.06.2006, 16:28 |
|
 |
|
polac
|
witek11 napisał(a): znajomy mojego taty sprowadzil miesiac temu john deera (traktor 160kM,rocznik 2000) z niemiec.... w stanie bardzo dobrym.... juz ma skrzynie rozj****
jak go nie szanuje to niech ma!!!john deree to najlepsze ciagnki jakie znam!!! a i nawet jak ktos nie bedzie umiał Fendtem jeździc,nie bedzie go szanował to też skrzynie zepsuje
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Sob, 10.06.2006, 16:39 |
|
 |
|
witek11
|
Opel Vectra FUN napisał(a): witek11 napisał(a): znajomy mojego taty sprowadzil miesiac temu john deera (traktor 160kM,rocznik 2000) z niemiec.... w stanie bardzo dobrym.... juz ma skrzynie rozj**** jak go nie szanuje to niech ma!!!john deree to najlepsze ciagnki jakie znam!!! a i nawet jak ktos nie bedzie umiaĹ‚ Fendtem jeĹşdzic,nie bedzie go szanowaĹ‚ to teĹĽ skrzynie zepsuje
koles... w trakcie serwisu okazalo sie ze skrzynie mial juz reperowana! cala skrzynie od razu wynieniono na nowa!
dodam jeszcze ze w niemczech sa one oferowanie(ciagniki) z zupelnie innymi silnikami,innymi podzespolami!w polsce czy w czechach na takich podzespolach bazowych by ciagnika na sprzedaz nie wypuscili!(mowa o nowkach ktore rozprowadzaja dealerzy)
|
| Sob, 10.06.2006, 16:43 |
|
 |
|
spirit
|
po prostu cudo i ładne najlepsze ta gąsienicówka
_________________ Zapraszam na nowe forum http://www.mbs.webd.pl
|
| Sob, 10.06.2006, 17:31 |
|
 |
|
czolgista55
|
witek11 napisał(a): ale jak beda sobie staly drzewa ok 1,5 metra od siebie to nie wjada
ej witek chyba niepotrzebnie dałeś ten przecinek przy 1,5m powinno tam być chyba 15m, bo drzewką o wysokości 1,5m ja z buta daje radę 
|
| Sob, 10.06.2006, 18:47 |
|
 |
|
Mefisto
Samochód: FIAT Punto Evo
|
czolgista55 napisał(a): witek11 napisał(a): ale jak beda sobie staly drzewa ok 1,5 metra od siebie to nie wjada ej witek chyba niepotrzebnie daĹ‚eĹ› ten przecinek przy 1,5m powinno tam być chyba 15m, bo drzewkÄ… o wysokoĹ›ci 1,5m ja z buta daje radÄ™ 
Chodziło o odległość miedzy drzewami a nie wysokośc.
|
| Sob, 10.06.2006, 18:56 |
|
 |
|
czolgista55
|
spoko witek sorki nie doczytałem 
|
| Sob, 10.06.2006, 19:00 |
|
 |
|
witek11
|
czolgista55 napisał(a): spoko witek sorki nie doczytaĹ‚em 
spoko...
|
| Sob, 10.06.2006, 20:41 |
|
 |
|
czolgista55
|
witek pytałeś się co będzie jak drzewka będą rosły w odległości 1,5m od siebie, John Deere to przewidział w wprowadził na rynek kilka ,,potworów'' przeznaczonych do prac tego typu, niestety na oficjelnej stronce producent nie podaje mocy tych zabawek.
John Deere 1270D
i jeszcze jeden członek rodziny John Deere 770D
johndeere.com
|
| Nie, 11.06.2006, 9:34 |
|
 |
|
witek11
|
ło! no to juz wjedzie wszedzie.... 
|
| Nie, 11.06.2006, 10:38 |
|
 |
|
sdziobak
|
świetne maszyny
czolgista55 jak narazie najpopularniejszy temat gratuluje 
_________________ Fan mustangów, Audi, Lambo i tuningu:)
|
| Nie, 11.06.2006, 18:01 |
|
 |
|
Janek Jeleń
|
John Deere -najlepsza marka ciognikow swiata a niemce to som glupki i nie wiedzo co dobre jak sie bedziesz ich sluchal to napewno wyjdziesz na dobre Witek te potworki som SUPER case i fendt to som zlomy najwiekszy szacunek mam do John Deer'a i do naszego cudownego URSUSA C330 to som ciogniki nie do zdarci wiem bo na wsi mieszkam i niedaleko majo Johna Deera a sam mam Ursusa rocznik 1974 i nie mial niczego wymienianego(no chyba ĹĽe olej) nawet jednego szlifu na silniku
|
| Pon, 19.06.2006, 14:25 |
|
 |
|
ixxos
|
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Pon, 19.06.2006, 18:58 |
|
 |
|
rumun19
|
Cytuj: John Deere -najlepsza marka ciognikow swiata a niemce to som glupki i nie wiedzo co dobre jak sie bedziesz ich sluchal to napewno wyjdziesz na dobre Witek te potworki som SUPER case i fendt to som zlomy najwiekszy szacunek mam do John Deer'a i do naszego cudownego URSUSA C330 to som ciogniki nie do zdarci wiem bo na wsi mieszkam i niedaleko majo Johna Deera a sam mam Ursusa rocznik 1974 i nie mial niczego wymienianego(no chyba ĹĽe olej) nawet jednego szlifu na silniku
 bez komentarza jeżeli Case i FEND to są złomy.Ty nie wiesz co dobre
|
| Pon, 19.06.2006, 19:17 |
|
 |
|
ixxos
|
NIE KĹĂ“CIĆ MI SIÄ TUTAJ - co to siÄ™ dzieje, co tu siÄ™ dzieje 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Pon, 19.06.2006, 19:22 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ixxos napisał(a): NIE KĹĂ“CIĆ MI SIÄ TUTAJ - co to siÄ™ dzieje, co tu siÄ™ dzieje 
dokładnie  cisza !
Janek Jeleń jest nowy i mysle że na czas nauczy się forumowego savoir vivre'u 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 19.06.2006, 19:28 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
pardon lepiej powycinaj te posty...
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pon, 19.06.2006, 20:43 |