Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 22:58

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
2006 Hyundai Accent 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
Wyglada swietnie!!! Linia jest bardziej dynamiczna i lzejsza niz w Golfie 5 :!: W wersji sedan jest do bani ale 3D jest super!! Biedna Kia "Dzieki" swojej "bogatej historii" nadal jest uwazana za tanie badziewie ale stylistycznie wyglada lepiej niz niektore jakponczyki np. corolla.

Wto, 16.05.2006, 21:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Mrągowo
Samochód: Opel Astra G Sedan
Kia

hyundai

Śro, 17.05.2006, 6:52
Warto zainwestować w wersję STYLE Silnik 1.6 l DOHC CVVT (112 KM)? Jest to najdroższa wersja nie licząc Diesl'a. Nie doszukałem się nigdzie wyposażenia standardowego :roll:

Pon, 15.01.2007, 21:37
Awatar użytkownika

Miejscowość: Północ
Warto zainwestować w wersję STYLE Silnik 1.6 l DOHC CVVT (112 KM)? Jest to najdroższa wersja nie licząc Diesl'a. Nie doszukałem się nigdzie wyposażenia standardowego :roll:

Nie sądzisz, że lepiej byłoby założyć osobny temat, gdzie podałbyś wszystkie swoje propozycje, podałbyś jaką kwotą dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiś temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz. :?

www.autogaleria.pl

Pon, 15.01.2007, 21:42
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Nie sądzisz, że lepiej byłoby założyć osobny temat, gdzie podałbyś wszystkie swoje propozycje, podałbyś jaką kwotą dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiś temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz.

popieram, to zaczyna być denerwujące, zazwyczaj jak się chce kupić auto to ma się choć troche sprecyzowane poglady a nie skaczesz jak pchła po .....

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Pon, 15.01.2007, 21:45
Razor napisał(a):

Nie sądzisz, że lepiej byłoby założyć osobny temat, gdzie podałbyś wszystkie swoje propozycje, podałbyś jaką kwotą dysponujesz i czego oczekujesz od swojego nowego auta itd.A nie co chwile jakiś temat w tym dziale bezsensownie odkopujesz. :?
Tak, tyle że zauważ że nikt nie potrafi mi doradzić konkretnego modelu, a w ten sposób mogę się czegoś dowiedzieć n/t poszczególnych samochodów :wink:

johny napisał(a):
popieram, to zaczyna być denerwujące, zazwyczaj jak się chce kupić auto to ma się choć troche sprecyzowane poglady a nie skaczesz jak pchła po .....

I mam, nie chce fiata :lol:

p.s.
Mogę założyć oddzielny temat, nie ma problemu :)

Pon, 15.01.2007, 21:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T
Accent zawsze mi sie kojarzył z tandetą i plastikiem w środku, tutaj wiele się nie zmieniło, nie podoba mi się.

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Wto, 16.01.2007, 10:38
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 47 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3