|
|
Obecny czas: Sob, 27.06.2026, 11:04
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 BMW Mille Miglia Concept
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 11.05.2006, 10:43 |
|
 |
|
aston
|
Dla mnie bomba.
Przydałby sie taki oryginalny samochód na rynku:)
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 11.05.2006, 12:19 |
|
 |
|
olgierd
|
aston napisał(a): Dla mnie bomba. PrzydaĹ‚by sie taki oryginalny samochĂłd na rynku:)
No nie wiem, Renault wprowadziło takie gó*no co się Avantime zwało i nie bardzo szła sprzedaż, choć to BMW jest dużo ładniejsze.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
Ostatnio edytowany przez olgierd, Czw, 11.05.2006, 18:02, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 11.05.2006, 12:26 |
|
 |
|
ixxos
|
olgierd prosze nie przeklinać tutaj
......
piękny koncepcik - tylko że dzisiejsze BMW nawet odrobine do niego nie nawiązują
więc tworząc taki projekt tak naprawde nie wiem co chcieli osiągnąć konstruktorzy z BMW 
_________________ A co to ??" "A po co ??" " A dlaczego ??" :
|
| Czw, 11.05.2006, 12:56 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Jak patrze na to auto od tyłu do bardzo przypomina mi Pierce-Arrow Silver Arrow 1933. Ale ogólnie auto jest bardzo fajne.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Czw, 11.05.2006, 13:04 |
|
 |
|
Wilu
|
Oby ten koncept nie wyznaczył nowej stylistyki dla nowych BMW bo to by juz była tragedia 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 11.05.2006, 13:39 |
|
 |
|
estachos
|
tył jest bardzo specficzny, caly samochod moglby byc nieco nizszy... rozumiem ze kola to nawiazanie do poprzednika ale wygladaja jak wyjete z warszawy albo duzego fiata... no i te reflektory z przodu... pomysl ok ale wykonanie, moim zdaniem do poprawy...
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Czw, 11.05.2006, 13:44 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
ciekawe i fajne auto.po bokach widać nawiązanie do z4(chodzi mi o te wgłębienia po bokach).tylko tyl mi jakoś niepodchodzi.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 11.05.2006, 13:53 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
Bat Mobile Wagen - całkiem przyjemnie wygląda... 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Czw, 11.05.2006, 14:09 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 11.05.2006, 15:37 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Bardzo ładny, tylko światła bym bardziej suptelnie wkomponował i nad tyłem popracował, bo krzywy nie jest najładniejszy 
_________________ Primusville
|
| Czw, 11.05.2006, 15:40 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
estachos napisał(a): tyĹ‚ jest bardzo specficzny
Całe auto jest dosyć specyficzne, ma pare ciekawych detali, jednak całość jest bardzo nie zgrabna i pomijam fakt, że nie ma tu nic z współczesnych BMW, to i nawiązanie do przeszłości bardzo "luźne" i niezbyt mi się całość podoba.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 11.05.2006, 15:45 |
|
 |
|
estachos
|
a te rysunki ktore zapodal Wilu sa takie fajne.. ja rozumiem nawiazywanie do przeszlosci ale wlasnie w taki sposob jak na rysunkach a nie dawanie felg ktore maja udawac antyczne, beznadziejnego bocznego wydechu z koncowka w kolorze nadwozia i zawieszanie calosci na resorach na polskie drogi...
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Czw, 11.05.2006, 18:48 |
|
 |
|
emhyr
|
Czyżby spóźniona odpowiedź Niemców na Holdena Efijy?
Wole jednak projekt z Australii. Jest o wiele bardziej wystrzalowy.
EDIT Kojarzy mi sie z samochodem z GTA 2
Ostatnio edytowany przez emhyr, Czw, 11.05.2006, 19:08, edytowano w sumie 1 raz
|
| Czw, 11.05.2006, 18:57 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
concept powstał bo chyba w BMW mieli trochę wolnego czasu. Nie ma w nim nic co mogło by się znaleźć w przyszłych modelach tej firmy, a jak na retro conceot to specjanie nie imponuje, czyli jest taki sobie, kolejny concept który po pokazaniu na salonach zniknie w magazynie albo będzie atrakcją jednego z salonów BMW.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 11.05.2006, 19:05 |
|
 |
|
Alexa
Samochód: Rover 214i
|
Wygląda jakby przy projektowaniu używali wyłącznie cyrkla  Ogólnie nie jest źle.
_________________ Juve per sempre
|
| Czw, 11.05.2006, 19:08 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
W stylistyce tego samochodu jest sporo bardzo ciekawych detali, ale jako całość nie trafia w moje gusta.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 11.05.2006, 19:41 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Ice napisał(a): ĹĽe nie ma tu nic z współczesnych BMW
a ja widze coś ze współczesnych bmw.np.te przetłoczenia po bokach bardzo przypominają Z4.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 11.05.2006, 19:47 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Całkiem mi się podoba. Wspaniałe proporcja nadwozia. Niezwykle nowatorski design przeplata się z klasycznymi elementami. Jedynie te duże okrągłe światła i ten tylny pas świetlny nie bardzo mnie jakos przekonują.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Czw, 11.05.2006, 20:15 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Co to ma byc?? Strasznie brzydkie
_________________ PB RWD jest wysoko
|