|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 13:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Reanimator
|
Wilu napisał(a): Reanimator napisał(a): lezy i kwiczy ze Ĺ›miechu ĹĽe RR takie padaki puszcza  WrÄ™cz przeciwnie, kwiczy ĹĽe ma czym Rolls'owi zagrozić Poza tym nie prowokujÄ™ tylko wyraĹĽam swojÄ… opiniÄ™a to ĹĽe Tobie siÄ™ ona nie podoba to mnie to ><> 
w kaĹĽdym temacie?? ja nie robie galeri MM do znudzenia tak jak ty.
zresztą to wy już wymiękacie od mojego gadania a nie ja od waszego
a niejaki pan ( albo dziecko ) Fatal już przegiął samym wyzywaniem mnie na privie i zakładaniem głupich tematów "co sądzicie..."
|
| Pon, 08.05.2006, 19:01 |
|
 |
|
chciwy_wyznawca
|
Reanimator napisał(a): a niejaki pan ( albo dziecko ) Fatal juĹĽ przegiÄ…Ĺ‚ samym wyzywaniem mnie na privie i zakĹ‚adaniem gĹ‚upich tematĂłw "co sÄ…dzicie..." ale o co jemu chodzilo  bo zauwazylem temat od razu zblokowany nie kumam ludzi co maja 5 postow i sie do*********Ä… do starszych Reanimator napisał(a): zresztÄ… to wy juĹĽ wymiÄ™kacie od mojego gadania a nie ja od waszego
kto wymieka ten wymieka 
|
| Pon, 08.05.2006, 19:28 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
piękne fotki, piękne auto.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 08.05.2006, 19:41 |
|
 |
|
Wielblad
|
Cytuj: ale o co jemu chodzilo
Ten ktos chce sie najwyrazniej podlizac reszcie w super sposob wyzywajac starego Rea i równajac go z błotem jak sie patrzy. Chłopczyna mysli, ze załapała fale, moze chce sie wkrecic na forum a nie ma zbytnio pomysło? Moze czuje sie straznikiem Teksasu (tutaj bardzij straznikiem SŚ) wsumie nie wiadomo.l Jezeli to czytasz Fler czy jakos tak to nie tedy droga...
Co do auta to jest b. brzydkie. Juz nawet ekstaza jest inna niz kiedys, tego auta nie łaczy ze starym Rollsem kompletnie nic oprocz nazwy.
_________________ собаке где деньги?
|
| Pon, 08.05.2006, 19:42 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Auto jest doyść fajne stylistyczne. Ma wspaniałe wnętrze, jednak mnie ten klimat nie kręci. Wszystko by było świetnie, ale z tą figurką z pleksiglasu to stanowczo przegieli 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pon, 08.05.2006, 19:49 |
|
 |
|
Wilu
|
Reanimator napisał(a): w kaĹĽdym temacie?? Wolno mi Reanimator napisał(a): ja nie robie galeri MM do znudzenia tak jak ty. Broni Ci ktoĹ›  zrĂłb takÄ… na 88888888 zdjęć moĹĽe Ci ulĹĽy Reanimator napisał(a): zresztÄ… to wy juĹĽ wymiÄ™kacie od mojego gadania a nie ja od waszego Od takiego piepszenia to nawet Ghandi by wymiÄ™kĹ‚ Reanimator napisał(a): a niejaki pan ( albo dziecko ) Fatal juĹĽ przegiÄ…Ĺ‚ samym wyzywaniem mnie na privie i zakĹ‚adaniem gĹ‚upich tematĂłw "co sÄ…dzicie..."
Dlatego ten temat został zamknięty i usunięty

_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 08.05.2006, 21:14 |
|
 |
|
Debosy
|
Wilu napisał(a): Broni Ci ktoĹ›  zrĂłb takÄ… na 88888888 zdjęć moĹĽe Ci ulĹĽy 
Żeby tylko nie żałował że to powiedziałeś. 
_________________ PORUSZANIE TEMATU MAYBACHA I RR NA TYM FORUM , MOŻE GROZIĆ ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM.
|
| Wto, 09.05.2006, 6:46 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
|
| Pon, 19.11.2007, 13:26 |
|
 |
|
Alex1992
|
I can't stand this car
Po co komu 2 drzwiowa limuzyna cabrio?
z tyłu jeździć nie będziesz bo nie wypada w cabrio będąc właścicielem takiego auta siedzieć na tyłach . Jak siądziesz za kierownicą pomyślą, że jesteś szoferem.
I tak Ĺşle i tak 
_________________ Komputer i akcesoria: 2000zł
Wygodne krzesło: 200zł
Uczestnictwo w forum " SamochodySwiata" : BEZCENNE.
To forum to istna motoryzacyjna encyklopedia
|
| Pon, 19.11.2007, 16:28 |
|
 |
|
rafael4818
|
kurcze piękne coupe.... naprawde i ktoś tam napisał ze nie przebije exelero....tylko hmm exelero jest tylko jeden  a ten bedzie dostepny dla "każdego"
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Pon, 19.11.2007, 21:00 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Re: Rolls-Royce 101EX
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 15.01.2008, 11:42 |
|
|