|
|
Obecny czas: Czw, 30.07.2026, 17:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
1969 ZL-1 Chevrolet Corvette
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 1969 ZL-1 Chevrolet Corvette
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 29.04.2006, 14:32 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 29.04.2006, 14:37 |
|
 |
|
Rules
|
bardzo mi sie podoba tylko po co takie białe malowanie? całość rewelacja, ale w czarnym poprosze.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Sob, 29.04.2006, 14:41 |
|
 |
|
kifler
|
boskie, szkoda ĹĽe u nas takie cuda nie jeĹĽdĹĽÄ… 
_________________ Vectra 2.0dti
|
| Sob, 29.04.2006, 14:57 |
|
 |
|
Neken
|
Zdecydowanie tak  Ideał  Najładniesza Corvette jaka kiedykolwiek została pokazana na tym forum  Do tego ta moc  Kiedy jest najbliższe losowanie w Totka? 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 29.04.2006, 15:57 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
miodność tego wozu miażdży jądra .... wspaniała fura .. brak słów ...
ciekawe jaką pojemność ma zbiornik paliwa [/url]
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 29.04.2006, 16:03 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Neken napisał(a): NajĹ‚adniesza Corvette jaka kiedykolwiek zostaĹ‚a pokazana na tym forum oj nie byĹ‚bym tego taki pewien pardon napisał(a): miodność tego wozu miaĹĽdĹĽy jÄ…dra ....
dobre 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Sob, 29.04.2006, 16:17 |
|
 |
|
Neken
|
johny napisał(a): oj nie byĹ‚bym tego taki pewien
Pewnie wszystkich nie widziałem ale ta wywarła na mnie tak ogromne wrażenie że jestem skłonny założyć to w ciemno. Boska jest.
|
| Sob, 29.04.2006, 16:18 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Neken napisał(a): Pewnie wszystkich nie widziaĹ‚em ale ta wywarĹ‚a na mnie tak ogromne wraĹĽenie ĹĽe jestem skĹ‚onny zaĹ‚oĹĽyć to w ciemno. Boska jest
ta jest równie wspaniała
http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=5540&highlight=corvetta
|
| Sob, 29.04.2006, 16:24 |
|
 |
|
Guerrillero
|
Biały kolor out! Poza tym felgi wolałbym jakieś z epoki.
_________________ HLVS!
|
| Sob, 29.04.2006, 16:26 |
|
 |
|
Neken
|
Cytuj: ta jest równie wspaniała
Nie potrafię sie nie zgodzić, jest równie wspaniała  Jednak gdyby doszło do wyboru to... chyba... nie, nie wiem którą bym wybrał, albo obie albo żadnej 
|
| Sob, 29.04.2006, 16:49 |
|
 |
|
bams
|
piękna , a ta moc!
wlewpaliwa sugeruje spore spoĹĽycie 
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Sob, 29.04.2006, 16:55 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Jest idealna, orgazmiczna i wogóle wy**bana w kosmos, świetny rekinek, nawet felgi pasują, malowanie takie, że brak słów i ten wspaniały wydech  .
Auto składa się w idealną całość, jakby został ztuningowany przez mnichów-tuningowców, którzy poznali najgłębsze tajemnice przeróbek 
_________________ Primusville
|
| Sob, 29.04.2006, 17:45 |
|
 |
|
Ital_X
|
Jak dla mnie powinna być cała czarna, ale i tak jest boska. Normalnie się zakochałem 
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Sob, 29.04.2006, 18:05 |
|
 |
|
polac
|
Szczęke mam u sąsiada i nieprędko wróci bo jak ja zobaczyłem to,ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh piękna Corri z taka mocą  pomyślałem sobie kochanie ty moje( o tej corvecie)
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Sob, 29.04.2006, 18:40 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
myślę że ta Vetta i tamta co zapodałem Neken w linku to najwspanialsze Corvetty rocznik 69 jakie jeżdżą po naszym świecie. Ta tutaj jest genialna po prostu genialna, piękna w formie i piekielnie mocna, przeszło 700 KM i prawie 1000 Nm bez jakiejkolwiek elektroniki na tylne koła , musi robić swoje. Dobrze że nie jest czarna bo wtedy była by po prosty... czarna, choć osobiście wolałbym aby wstawki były czerwone, ale to mały drobiazg, piękne felgi są dopełnieniem geniuszu tego auta.
|
| Nie, 30.04.2006, 11:15 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
O piękności. Mimo, że ten dwukolor mi tu nie przeszkadza, to wolałbym go jednak całego w czerni... poza tym miodzik  Stałbym i godzinami słuchał jak chodzi 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 30.04.2006, 13:04 |
|
 |
|
olgierd
|
johny napisał(a): piÄ™kne felgi sÄ… dopeĹ‚nieniem geniuszu tego auta.
Mi felgi najbardziej zaimponowały. Są poprostu dobrze dobrane, co nie jest regułą w przypadku tuningu w Stanach. Auto bardzo ładne.
_________________ Pomóż biednemu, czytaj o tuningowanych autach na tym blogu regularnie :) Zobaczy! Jak, jak...
|
| Nie, 30.04.2006, 13:15 |
|
 |
|
Wojtexxx
|
Piękny. Może ktoś tapeti ma ??
|
| Nie, 30.04.2006, 22:30 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Jest po prostu fenomenalna  Czysta piękność  Wręcz chce się rzec, że ideał  To ja lubię 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 03.05.2006, 19:44 |
|
|