|
|
Obecny czas: Śro, 06.05.2026, 21:35
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
croohy
|
 Peugeot 406 Coupe
Źródło:http://www.tuning-project.com/
Wszysko OK, gdyby nie lexus-looki...
|
| Wto, 25.04.2006, 16:00 |
|
 |
|
marcin_86
|
jak dla mnie bomba  Kto mi takiego kupi?? 
_________________ Renault Laguna 2.0 RTS r. 1999
Mercedes 123 2.0 D r. 1979
|
| Wto, 25.04.2006, 16:11 |
|
 |
|
Wilu
|
Gdyby ne te felgi i światała to było nawet całkiem nieźle
PS. kolega marcin_86 moĹĽe zmieni avatar bo chyba nie jest odpowiedni 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 25.04.2006, 16:34 |
|
 |
|
Neken
|
Wilu napisał(a): Gdyby ne te felgi i Ĺ›wiataĹ‚a to byĹ‚o nawet caĹ‚kiem nieĹşle
Dokładnie tak!
Wymienić te bezpłuciowe felgi na jakieś z "charakterem", brewki out (choć nie wygladają tutaj aż tak strasznie jak w niektórych autach), no i te tylne lampy - sam nie wiem, od biedy mogły by nawet zostać.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Wto, 25.04.2006, 16:53 |
|
 |
|
daniu9
|
Jak by założyć inne felgi i inny kolor dać np złoty lub jakiś metaliczny. Ewentualnie nakleić jakieś płomienie.
Ostatnio edytowany przez daniu9, Wto, 25.04.2006, 17:43, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 25.04.2006, 17:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Bałem się, że wejde tutaj i znów zacznę się tylko denerwować - ale nie jest tak źle. Pokazali, że można stuningować to autko ze smakiem - gdyby odjąć stąd pare detali, choć i tak seria jest najpiękniejsza.
Do samego bodykitu nie mam większych zastrzeżeń - brewki i spoiler kompletnie zbędnę, ale gdybym musiał, to bym je jakoś przetrafił. Przede wszystkim wadzi mi dokładka/lotka na tylnej szybie o dziwnym kształcie - kompletnie zbędna! Lexy, których nie nawidzę w sumie całkiem nieźle współgrają z chromowanymi felgami, za którymi również nie przepadam. Całość jednak prezentuje się całkiem zgrabnie. Eh...gdyby jeszcze miało jakis konretny silnik i napęd na tył...albo chociaż 4x4 ... 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 25.04.2006, 17:41 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
parÄ™ detali i ostro go zjebali
felgi (płatki sniegu) koszmar, geje tylne na śmietnik, zderzaki powiginane też, no i standardowy kawał g*wna na lampie zwany brewkami, jedynie lakier ma całkiem ładny.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 25.04.2006, 17:44 |
|
 |
|
daniu9
|
Ice masz racje z tą lotką nie uwzględniłem tego w moim poprzednim poście 
_________________ " LEGENDS AREN'T BORN, THEY'RE CREATED"
|
| Wto, 25.04.2006, 17:45 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Felgi, gej-looki to mi najbardziej wadzi, brewki mniej  reszta całkiem zacnie wygląda
Wilu napisał(a): PS. kolega marcin_86 moĹĽe zmieni avatar bo chyba nie jest odpowiedni
wybacz, ale kolesia, którego masz avatarze traktuje tak samo jak tego co on ma, ale postanowiłem, że nie będzie mi to przeszkadzać i jakoś sobie radze 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Wto, 25.04.2006, 18:19 |
|
 |
|
Wilu
|
Spark^ napisał(a): wybacz, ale kolesia, ktĂłrego masz avatarze traktuje tak samo jak tego co on ma, ale postanowiĹ‚em, ĹĽe nie bÄ™dzie mi to przeszkadzać i jakoĹ› sobie radze 
No sorry ale jak Ty stawiasz jednego i drugiego w tym samym rzędzie to chyba czas się zacząc o siebie martwić 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 25.04.2006, 18:57 |
|
 |
|
bams
|
generalnie kapa a szkoda bo baza nawe fajna, miałem okazje pojezdzic takim w 3l silniku i odniosłem pozytywne wrazenia, ale to co tu zobaczyłem to utwierdziło mnie w tym ze francuzi to bezguścia
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Wto, 25.04.2006, 19:01 |
|
 |
|
marcin_86
|
jeżeli komuś bardzo przeszkadza to moge zmienić mimo że wydaje mi się że to nic złego...
|
| Wto, 25.04.2006, 20:17 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
marcin_86 napisał(a): jeĹĽeli komuĹ› bardzo przeszkadza to moge zmienić mimo ĹĽe wydaje mi siÄ™ ĹĽe to nic zĹ‚ego...
Tak, nic złego, mieć w avatarze człowieka który przyczynił się do śmierci wielu milionów ludzi.
-_-'
_________________ Primusville
|
| Wto, 25.04.2006, 20:18 |
|
 |
|
dave761
|
Jedynie kolor mi się podoba cała reszta to nieporozumienie 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Wto, 25.04.2006, 20:29 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jak widze czarne auto i gej looki to na bełta mi się zbiera  alusy mogły by zostać no i seryjne lampy, wtedy był by cymes.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 25.04.2006, 20:32 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Mi tam ten avatar nie przeszkadza. Przez niego zginęły miliony ludzi... ale w tym co robił był geniuszem.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 25.04.2006, 20:39 |
|
 |
|
marcin_86
|
jestem nowy na forum i nie chce nikomu przeszkadzać więc zmieniłem pomimo tego że moim zdaniem stary był ołkej 
|
| Wto, 25.04.2006, 20:42 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Kurde, te auto przeszło jakiś odpustowy tuning. Kompletna tandeta 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Wto, 25.04.2006, 20:44 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Pierwszy raz widze ztuningowanego (porządnie) Pega. Jestem pod wrażeniem  Bardzo ładny.
|
| Wto, 25.04.2006, 22:07 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
mi się podoba... nie ma przesady wszystko w miare harmonijne... kolor niezły
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Śro, 26.04.2006, 5:34 |
|
|