Obecny czas: Śro, 06.05.2026, 20:39

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
VW Golf Cabrio by Szymon 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Silesia
na pewno nie jest to w 100% czysty germanale siÄ™ kwalifikuje, mi siÄ™ nawet podoba poza kilkoma wadami ktĂłre juz wymienili moi przedmĂłwcy

Czw, 20.04.2006, 17:44
Moderator
Awatar użytkownika

Dziwne, wydawało mi się że juz o nim pisałem ;)

Podoba mi się, choć to nie to co lubie, ale fakt faktem - tuning na b. wysokim poziomie i miło, że z Polski ;)

Czw, 20.04.2006, 18:26
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: ignorant motoryzacji
Samochód: hiszpański szajs
wszytsko ładnie ...... ale : zderzaki - porażka :roll: i troche za smutne oczy

Pią, 21.04.2006, 5:40

Miejscowość: Londyn
bo nie lubie ,gdy ignorant jezdzacy padlina wyraza opinie na tematy o ktorych nie ma pojecia... :?

Pią, 21.04.2006, 7:20
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: ignorant motoryzacji
Samochód: hiszpański szajs
bo nie lubie ,gdy ignorant jezdzacy padlina wyraza opinie na tematy o ktorych nie ma pojecia... :?

cytuj wypowiedzi do ktĂłrych siÄ™ odnosisz bo nie wiadomo do kogo pijesz

Pią, 21.04.2006, 7:26
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
tia,inny pas przedni... ,niezle komenty....ale czego sie spodziewac po tych co jezdza Renaultem 19 albo pochadza z Sokolki?

1. Nie odkopuj tematĂłw
2. A co, mieszkaniec mniejszej miejscowości to gorszy człowiek, który nie może mieć swojego zdania? :confused:
3. Zastanawia mnie, czemu miłośnicy Golfów, Calibr, i Hond, zazwyczaj nie przyjmują do wiadomości, że niektórym może się nie podobać samochód, którym oni jeżdżą... a zdobycie nagród na jakimś festiwalu jest osiągnięciem, ale chyba w związku z tym nie musi się obligatoryjnie (uwaga, trudne słowo) wszystkim podobać???

Pią, 21.04.2006, 8:31
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Beznadziejny! Wszystko do d*** :mryellow: Nie lubie takiegi tuningu

Pią, 21.04.2006, 8:45

Miejscowość: Częstchowa
Mi sie auto podoba :) W każdym badz razie facet wlozył w to auto troche pracy :)

Pią, 21.04.2006, 9:09
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sokółka -----> Belastok
Samochód: das Astra von Opel
ale czego sie spodziewac po tych co (...) pochadza z Sokolki?

patrzÄ™, ĹĽe chyba swĂłj na emigracji ;)

do tego napisałem tylko to co mi nie pasuje zbytnio tyle

z tego co pamietam w Londynie Golfów niewiele u nas b. dużo, poza tym dawno już go widziałem i mi ten pas przedni nie podpasił, więc o co bunt. Zresztą co się będę rozpisywał. "Sokólska mentalność" ;)

http://www.astraklub.pl

Pią, 21.04.2006, 14:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: 21km od Katowic
no i nie wiem... auto ktore jako jedyne pojawilo sie w Wortherese z Polski, było na okładce GT, pozdobywalo pare nagrod wam sie nie podoba... :roll: coż...
mi osobiscie podoba sie to auto, widac ilosc wlozonej pracy i dobry efekt koncowy

Zgadzam sie, ale ...sredni efekt koncowy - za bardzo nadmuchany troszke - reszta ganz gut!

Pią, 21.04.2006, 18:38

Miejscowość: Bargłów Kościelny
wygląda jak zrobiony u pana Zdzicha w przydomowym garażu, jakoś to wszystko kupy się nie trzyma, dla mnie to zlepek złomu

Ten komentarz mnie po prostu rozj..ał - tak się zastanawiam kto był robiony przez pana Zdzicha w pzydomowym garażu...
Zlepek złomu - to auto stało się kultowe w Niemczech, Austrii, Szwecji... a Ty go nazywasz zlepkiem złomu. Mam nadzieję że w Twoim życiu stanie się coś po czym nawrócisz się i przejrzysz na oczy. Z resztą nie tylko Ty... większość ludzi na tym forum nie ma pojęcia o czym pisze.

Śro, 26.04.2006, 17:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T
No no łądnie go sobie zrobił,fele głębokie,kolor fajnie dobrany,ale akurat nie lubie aut z jedna wycieraczką.

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Śro, 26.04.2006, 17:35
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: Fiat 125p
johny napisał(a):
wygląda jak zrobiony u pana Zdzicha w przydomowym garażu, jakoś to wszystko kupy się nie trzyma, dla mnie to zlepek złomu

Ten komentarz mnie po prostu rozj..ał - tak się zastanawiam kto był robiony przez pana Zdzicha w pzydomowym garażu...
Zlepek złomu - to auto stało się kultowe w Niemczech, Austrii, Szwecji... a Ty go nazywasz zlepkiem złomu. Mam nadzieję że w Twoim życiu stanie się coś po czym nawrócisz się i przejrzysz na oczy. Z resztą nie tylko Ty... większość ludzi na tym forum nie ma pojęcia o czym pisze.

Następny zaślepiony fan Golfa... :? No jak bym słuchał jechowych :?

Śro, 26.04.2006, 17:35
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T
Chyba gościu jakiś nawiedzony,chyba johny moze miec swoje zdanie,nie rozumiem takich ludzi :?

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Śro, 26.04.2006, 17:39
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb

o jezuś maria, przyszedłeś nas (mnie) nawrócić, :roll:, wmówić mi co mi się podoba a co nie, nie trzeba było się fatygować i zakładać konta. to że jest kultowe gdzieś tam niewiele mnie obchodzi, oceniam to co widze, dla mnie efekt jest kiepski (szczególnie z tyłu, wygląda po prostu fatalnie), czy ciężko to zrozumieć, czy naprawdę czy wszyscy fani VW są aż tak zaślepieni.

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Śro, 26.04.2006, 17:40
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 35 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2