|
|
Obecny czas: Wto, 16.06.2026, 15:26
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Mason
|
Wilu napisał(a): Kurde ale beznadziejnie wyglÄ…da jeden z ostatnich Ĺ‚adnych MercedesĂłw odchodzi a zastÄ™pujÄ™ go jakaĹ› purchawka na koĹ‚ach
Nierozumiem czemu purchawka ??! 
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Sob, 18.03.2006, 17:13 |
|
 |
|
Wilu
|
Mason napisał(a): Wilu napisał(a): Kurde ale beznadziejnie wyglÄ…da jeden z ostatnich Ĺ‚adnych MercedesĂłw odchodzi a zastÄ™pujÄ™ go jakaĹ› purchawka na koĹ‚ach Nierozumiem czemu purchawka ??! 
Bo wygląda jakby się czegoś najadł i go rozdęło, po prostu wygląda jakby się nie mieścił w sobie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 18.03.2006, 17:17 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Myślę, że przód nowego CL będzie praktycznie taki sam jak na tym zdjęciu po retuszu, a z tyłu lampy będą chyba nieco inne bo narazie wygląda jak narysowane w paincie  Ja jestem zachwycony tym zdjęciami, jeśli tak będzie wyglądał CL to po raz kolejny chylę czoła przed tą marką 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 18.03.2006, 19:22 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Na tych zdjęciach to tył i zbyt krótkie drzwi mi się nie podobają. Liczę, że w rzeczywistości będzie wyglądało lepiej. Przód jest natomiast fenomenalny. Nareszcie zastsowano jednoczęściowe lampy i to w prawdziwym stylu Mercedesa. Oby tylko tak pozostało. Szykuje się znakomity model na miarę C140, czyli 600 SEC 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Sob, 18.03.2006, 19:52 |
|
 |
|
Mason
|
Wilu napisał(a): Bo wyglÄ…da jakby siÄ™ czegoĹ› najadĹ‚ i go rozdęło
Auto pewnie naje się forsą jaką trzeba w niego władować. Od tej kasy robi się takie grube 
_________________ STOP "Leśnym skrzatom"
|
| Sob, 18.03.2006, 21:02 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Ojjj, boję się że nowy CL będzie wyglądał jak powiększony CLK (spójrzcie jak niebezpiecznie schodzą w dół maska i bagażnik). Przez to auto wygląda jak... purchawka, którą rozdęło. Obecny CL ma wspaniałą, majestatyczną linię. Jeśli styliści to spieprzą, to The Twins robią "wjazd" do Stuttgartu 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pon, 20.03.2006, 10:39 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
... sylwetkę i zgrabność będzie mieć wieloryba i walenia. purchawka to komplement
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pon, 20.03.2006, 10:47 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
Jest jak każdy merc. Nie wprowadza nic nowego. Chyba już poprzednik był lepszy, chociaż... mogą ze sobą konkurowac
|
| Pon, 20.03.2006, 12:49 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
markus napisał(a): JeĹ›li styliĹ›ci to spieprzÄ…, to The Twins robiÄ… "wjazd" do Stuttgartu
Widać, że najpiękniejszy obecnie produkowany Merc odchodzi... co za badziewie się szykuje 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 20.03.2006, 15:16 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): markus napisał(a): JeĹ›li styliĹ›ci to spieprzÄ…, to The Twins robiÄ… "wjazd" do Stuttgartu Widać, ĹĽe najpiÄ™kniejszy obecnie produkowany Merc odchodzi... co za badziewie siÄ™ szykuje 
WidzÄ™ Ice, ĹĽe masz w tej sprawie takie samo stanowisko jak ja 
|
| Pon, 20.03.2006, 17:07 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
|
| Pią, 21.04.2006, 16:50 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
Kuules, a wiesz moĹĽe na kiedy jest zapowiada premiera "zwyczajnego" CL'a bo juĹĽ siÄ™ niecierpliwie  ?
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 21.04.2006, 19:28 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Obecna wersja jest piękna i dla mnie nie ma wad. A ten wygląda mi na niegodnego następce 
_________________ Primusville
|
| Pią, 21.04.2006, 19:44 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
ale on jest "krowiasty"  ten cl wogle mi niepodchodzi.poprzedni cl mial w sobie to coś.a wersja AMG to była poezja.co się dzieje na tym świecie.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 21.04.2006, 20:16 |
|
 |
|
Chicken
|
Cichy Asasyn napisał(a): Obecna wersja jest piÄ™kna i dla mnie nie ma wad. A ten wyglÄ…da mi na niegodnego nastÄ™pce
Popieram w 100%, jestem fanem tego modelu (C-215)  . Kocham to auto, zwłaszcza w wersji AMG  .
_________________ http://www.wagaciezka.com
Pozdrawiam
|
| Pią, 21.04.2006, 21:22 |
|
 |
|
luKc!u^
|
CL podoba mi sie najbardziej ze wszystkich mercĂłw... ale ten jakoĹ› mi sie nie podoba 
_________________ „M jest najpotężniejszą literą na świecie”
|
| Sob, 22.04.2006, 8:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
|
| Sob, 22.04.2006, 9:22 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 16.05.2006, 14:31 |
|
 |
|
sapporo
|
hmm. Czy to nie maybach ??  wszystko na jedno kopyto ..
|
| Wto, 16.05.2006, 15:17 |
|
 |
|
Wilu
|
Ĺeeee  z tym maskowanie to auto kompletnienie ma wyglÄ…du  bez maskownia pewnie teĹĽ nie bÄ™dzie miaĹ‚ 
|
| Wto, 16.05.2006, 15:30 |
|
|