|
|
Obecny czas: Nie, 14.06.2026, 15:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 1965 Ford mustang SN65
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 16.04.2006, 10:37 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Hmmm, przemalować go. Żółty to pasuje do Calibry albo jakiegoś innego Seata ale nie do starego Mustanga. Felgi te chromowane proszę. No i wnętrze - lepiej żeby zostało stare. No ale serducho z Cobry niech zostanie 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 16.04.2006, 10:44 |
|
 |
|
Neken
|
Ja bym go widział w czerwonym kolorze na tych chromowanych felgach. Ten żółty trochę odrzuca.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Nie, 16.04.2006, 10:47 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
świetny wóz tylko kolor troszke zbyt dyskotekowy ...
Czarny byłby ideal albo biały lub butelka metalik 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 16.04.2006, 11:20 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
ten żółty kolor bardziej pasuje do nowszego Mustanga, ale do starszego już nie... starszego przemalowac na czarno... a ja i tak wole rocznik 2003... 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 16.04.2006, 11:43 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Felgi i kierownica do wymiany - w starym ofc. Reszta cacy
PS. O! Markus w avatarze 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 16.04.2006, 11:48 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
żółty jest niezły ale powinien być jeszcze bardziej jaskrawy, ale najlepiej to czerwony, bo czarny to trochę zbyt oklepany jest. Co do całego auta to wygląda świetnie i przeszczepienie mu organów z nowszego modelu też nawet wyszło na +, dawniej tak jak i teraz wnętrze Mustangów było trochę tandetne więć nie ma większej różnicy jaki kokpit mamy, choć kierownice mogli by dać bardziej sportową, silnik na pewno na plus, może nie bedzie miał takiego brzmienia jak oryginał ale na pewno poprawi osiągi i będzie bardziej ekologiczny, niezłe felgi te chromowane. Generalnie konkretna robota.
rocznik 2003 od Cobry też jest całkiem niezły szczegulnie jak się patrzy na niego od tyłu
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Nie, 16.04.2006, 11:51 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Ice napisał(a): O! Markus w avatarze
We własnej osobie 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 16.04.2006, 12:04 |
|
 |
|
Dakota
|
pardon napisał(a): Czarny byĹ‚by ideal albo biaĹ‚y lub butelka metalik Tak butelka metalik spider napisał(a): a ja i tak wole rocznik 2003...
BĂłj sie boga 
|
| Nie, 16.04.2006, 13:11 |
|
 |
|
dave761
|
Jeszcze się nie otrzęsłem po tym czarnym Fastback Kona a tutaj już następna bestia przed oczami moimi 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Nie, 16.04.2006, 13:34 |
|
 |
|
Wilu
|
Na czarno go pier**lnąć i zmienić wnętrze i bedzie wyczes 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 16.04.2006, 13:44 |
|
 |
|
bams
|
Wilu napisał(a): Na czarno go pier**lnąć i zmienić wnÄ™trze i bedzie wyczes
miałem dokładnie to samo napisać, popieram
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Nie, 16.04.2006, 14:58 |
|
 |
|
croohy
|
I jeszcze inne fele
|
| Nie, 16.04.2006, 15:08 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
raczej zostawić oryginalne 
|
| Nie, 16.04.2006, 15:25 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Poproszę na czarno z tym złotym motywem - wiecie, tym co się wam tak nie podoba, felgi te oklepane z innych muscle-carów, wnętrze oryginalne z jakimś niewielkim tuningiem i biorę z miejsca.
ChociaĹĽ ten teĹĽ jest niczego sobie.
_________________ Primusville
|
| Nie, 16.04.2006, 19:36 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
A ja się czepiać koloru nie będe bo nawet pasuje  wnętrze natomiast powino zostać takie jakie było, a przeszczep silnika jak najbardziej akceptuje 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 16.04.2006, 20:09 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Hmmm moim zdaniem ten kolor nawet pasuje, ale gdyby to auto było moje by to na bank bym go tam nie polakierował. Felgi są wspaniałe. Zero zastrzeżeń 
|
| Nie, 16.04.2006, 20:28 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
|
| Nie, 17.09.2006, 21:01 |
|
 |
|
Wilu
|
Mnie dalej nie pasuje to wnętrze 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 17.09.2006, 21:20 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Oley napisał(a): Mnie dalej nie pasuje to wnÄ™trze
Mi również ... powinno być bardziej oldschoolowe (lub nieruszany oryginał) ...
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 17.09.2006, 21:24 |
|
|