|
|
Obecny czas: Śro, 01.07.2026, 2:01
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 2007 Nissan Maxima
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 11.04.2006, 9:58 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Stylistyka wyraźnie pod gusta pożeraczy hamburgerów. Jeśli wóz trafi do Europy raczej rzeszy sympatyków nie znajdzie.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Wto, 11.04.2006, 10:06 |
|
 |
|
Toyo
Samochód: za rok
|
Wygląd amerykański wiec mi sie nie podoba . Ciekawe wnętrze .
_________________ || www.BauenDL.com USŁUGI REMONTOWE ||
|
| Wto, 11.04.2006, 10:14 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
|
| Wto, 11.04.2006, 10:19 |
|
 |
|
Reanimator
|
ale porażka. to nie ma nic wspołnego z tym modelem co wygląda jak dobra limuzyna z połączeniem auta sportowego. szybcy i wsciekli powiedzmy auto Vince'a
|
| Wto, 11.04.2006, 11:07 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Piękne tylne lampy, ciekawe wciecie na tylną szybę, kształt kloszy reflektorów powala, sylwetka wygląda niczym te samochody segmentu b z doklejonym kufrem, rozwiązanie stylistyczne szyberdachu powala - przecież to element na który ludzie tak zwracają uwagę przy zakupie.
Bym powiedział, że przyzwoity gdyby był z chin.
_________________ Primusville
|
| Wto, 11.04.2006, 11:15 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
urodą nie grzeszy .. mało harmonii zero konsekwencji .. na poczatku myslałem ze to jakis citroen.... stanowczo za ciężką ma d*pe (zwis) ... w sumie nie wzbudza żadnych emocji ... kanapa na kołach
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 11.04.2006, 11:26 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
niezły taka typowa japońska lima na rynek USA, podoba mi się szkalana wstawk na dachu, niezłe wnętrze, ładnie wystylizowany tył, przód bez wyrazu, auto ciepi trochę na brak indiwidualnych cech ale generalnie jest OK
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 11.04.2006, 11:43 |
|
 |
|
Moonaro
|
Wycięcieklapy bagażnika mi nie odpowiada, wygląda tak jakoś dziwnie 
_________________ Moonaro
|
| Wto, 11.04.2006, 12:07 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Auto które podoba mi się, bo nie widze żadnego elementu który by mi przypominał jakiegoś seryjniaka. Wnętrze jest luksusowe w aucie klasy średniej. Troche wkurzające są te liczniki. 
|
| Wto, 11.04.2006, 14:32 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda dobrze, tylko niepasuje mi to wcięcie klapy bagażnika i to drewno. Poza tymi rzeczami to bardzo ciekawy samochód .
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 11.04.2006, 14:33 |
|
 |
|
Dragon
|
Z przodu ujdzie, ale tył to porażka. Ogulnie to kicha, hym ale ta czarna skura w środku jest fajna.
|
| Wto, 11.04.2006, 16:22 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Jedyne co mi się w tym aucie podoba to linia boczna. Cała stylistyka to porażka. Zupełnie mi sie nie podoba i tył i przód. Wnętrze jest dość ładne choć kierownica mi się też nie podoba. Ogólnie zero polotu w tym aucie... 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Wto, 11.04.2006, 19:12 |
|
 |
|
rumun19
|
Nawet fajny Nissan.na zdjęciu co stoi bokiem troche przypomina mi Lexusa.A co do środka to troszeczke za duzo przycisków,mogli by zrobić tak jak ma BMW lub Mercedes w klasie S
|
| Wto, 11.04.2006, 19:15 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Kolejny model potwierdzający,że Nissan ma olbrzymie problemy z określeniem swojego stylu.Nową Maximę kieruje raz w stronę sportu,raz w stronę luksusu.Cóż wyszło to jak wyszło,średni rezultat,ale że jest to duży samochód to Amerykanom przypadnie do gustu.A nam wciąż pozostanie równie nieokreślona Primera w ofercie Nissana.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Wto, 11.04.2006, 20:29 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Ty sam jestes jakis nieokreslony. Primera to konkretny wuzek o awangardowej stylizacji .Jedni powiedza ze kicha inni ze swietnie wyglada. Sam osobiscie jedziłem na tescie 1.9 dci 120 koni. W srodku zupełnie co innego niz w kazdym europejskim sedanie segmentu D. Bezowo, duzo miejsca, wygodne fotele, pełne wyposarzenie, silnik od renowki ciagnie jak dziki, 3 lata gwarancji a to wszystko za przyzwoite pieniadze. Stylizacja mi sie bardzo podoba i uwazam ja w sumie za orginalna ale na pewno nie za nieokreslona.
Co do Maximy to starszny niewypał. Ta na 2007 rok niczym sie nie rozni od tej na 2005. Stoi u nas taki w komisie juz rok czasu prawie i pies z kulawa noga nawet go nie obejrzy. Choc własciel mowił ze asfalt zwija a z boku stojaca 740i z 98 roku wymieka jesli chodzi o osiagi bo testował jeden i drugi. Ten 3.5 litrowy motor z Zeta ma werwe. Szkoda ze naped przedni. Tez ma te Chu**we okno w dachu zamonowane bez ładu i składu. Ani sie nie otwiera a i gowno przez nie widac. Taki cały samochod.
|
| Śro, 12.04.2006, 0:10 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Re: 2007 Nissan Maxima
po tych zdjęciam a szczególnie po pierwszym myślę że ma silnik od nissana 350z.ach te 4 rury wydechowe...........
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Śro, 12.04.2006, 7:20, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 12.04.2006, 6:50 |
|
 |
|
luKc!u^
|
Tylne lampy nie podobają mi się... ale reszta jest ok  ładne wnętrze
_________________ „M jest najpotężniejszą literą na świecie”
|
| Śro, 12.04.2006, 7:05 |
|
 |
|
Reanimator
|
luKc!u^ napisał(a): Tylne lampy nie podobajÄ… mi siÄ™... ale reszta jest ok  Ĺ‚adne wnÄ™trze
to drewno psuje styl tego wnętrza
|
| Śro, 12.04.2006, 10:56 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Reanimator napisał(a): to drewno psuje styl tego wnÄ™trza
Dokładnie, wielu producentów stosuje takie dodatki w np topowych wersjach mimo, że nie oddają wogóle charakteru auta a co najwyzej mogą posuć ogólne wrażenie. To wnętrze prezentowałoby się o niebo lepiej bez tej okleiny.
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Śro, 12.04.2006, 11:25 |
|
|