|
|
Obecny czas: Wto, 30.06.2026, 19:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ja jestem zachwycony  Wygląda zdecydowanie lepiej niż M14 choć ubolewam nieco nad wnętrzem, które w M14 było świetne, a tu wygląda bardzo plastikowo niczym z auta klasy B  Ale ładne trza przyznać 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 05.04.2006, 9:25 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Stylistycznie Noble nigdy mnie nie zachwycał. Tym modelem również. Mimo wszystko ma swój niepowtarzalny charakter. I to się liczy najbardziej. Jednak jak już wcześnij wspomniano, wnętrze wyglada na zbyt plastikowe...
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Śro, 05.04.2006, 9:59 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
pardon napisał(a): podoba mi sie prostota formy ... bez zbÄ™dnych bÄ…bli, wypukĹ‚oĹ›ci innych bacharzyn
Zgadzam się choć nie do końca wiem czym są "bacharzyny", ale zakładam że to coś z czego braku również bym się ucieszył.
Mnie na zdjęciu z tyłu przypomina Gumpert'a Apollo.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Śro, 05.04.2006, 22:32 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 07.04.2006, 13:49 |
|
 |
|
Tyomaj
|
ex-yu napisał(a): Nissan Skyline?
Hehe nie. Maska Ferrari 360(tylko że ta jest wydłużona) Profil - Ford GT, a tył myślałem że Saleen S7 ale to jednak mała pomyłka.
|
| Pią, 07.04.2006, 14:18 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Gdyby nie to,że Noble jest małą angielską firmą,która zamierza produkować ten samochód tylko w limitowanej serii to firmy pokroju Ferrari i Porsche miałyby poważnego rywala.A tak skończyło się tylko na ciekawych zdjęciach i atrakcyjnej cenie.Myślę,że Noble może pokonać tylko lokalnego rywala,Aston Martina,choć i to może okazać się za trudne.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pią, 07.04.2006, 21:41 |
|
 |
|
Neken
|
Bardzo ładny jest tylko mam wrażenie że ma zbyt masywny tył wyróżniający się z jakże ładnej lini nadwozia (widać to jak się patrzy na niego z boku).

_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
Ostatnio edytowany przez Neken, Pią, 07.04.2006, 21:49, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 07.04.2006, 21:47 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
a co ma wielkość firmy do tego, z kim może konkurować? samochody jeżdżą tak samo dobrze. A porównanie z AM troszke nie na miejscu... luksusowe coupe i torowa sportówka
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pią, 07.04.2006, 21:48 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Neken napisał(a): Bardzo Ĺ‚adny jest tylko mam wraĹĽenie ĹĽe ma zbyt masywny tyĹ‚ wyróżniajÄ…cy siÄ™ z jakĹĽe Ĺ‚adnej lini nadwozia (widać to jak siÄ™ patrzy na niego z boku).
Wydaje mi się, że tylne opony i felgi są większe, poza tym silnik jest umieszczony centralnie co pewnie wpłyneło na poszerzenie nieco tyłu 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 08.04.2006, 12:57 |
|
 |
|
Dragon
|
Wnetrze nie ciekawe, ale linia jest całkiem całkiem klasyka klasy super sport. Ciekawe ile sobie policza za tą fure
|
| Sob, 08.04.2006, 14:29 |
|
|