|
|
Obecny czas: Wto, 30.06.2026, 20:48
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 Geely King-Kong
  zrodlo: autoblog.com
Ostatnio edytowany przez kuules, Pon, 07.04.2008, 7:20, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 03.04.2006, 12:13 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Czy to kolejny chinski wynalazek bo sie nie orientuje? Przod to kopia vectry fl a tył to tylko swiatła bo sa tak wielkie ze nic poza nimi nie widac 
|
| Pon, 03.04.2006, 12:27 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
pojazd ma strasznie duże światła  poza tym nie wyglada zbyt dobrze
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 03.04.2006, 12:56 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wygląda jak karykatura samochodu, jakby ktoś wziął photoshopa, Opla Vectre po lifcie i powiększył światła, zmniejszył koła, zrobił nadwozie węższe.
Chciałbym go zobaczyć na żywo, czy naprawdę się tak źle prezentuje....
Edit
Czy jest wiadome, że chinole zamierzają to sprzedawać w europie, bo jeśli nie to po co się tym przejmować 
_________________ Primusville
Ostatnio edytowany przez Cichy Asasyn, Pon, 03.04.2006, 13:24, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 03.04.2006, 13:01 |
|
 |
|
mad4max
Samochód: Saab 9-3
|
Ci chinole to se chyba jaja robią, nikt nie wypuszcza chyba tyle nowych szrotów co oni, już nawet pomijając jakość to ilościa zaskaują
_________________ Fan ON
|
| Pon, 03.04.2006, 13:19 |
|
 |
|
Wilu
|
Oni chyba chcą pobić rekord Guiness'a w ilości wprowadzonych na rynek modeli, ale co jeden model to gorszy. Chińska tandeta zalewa światowe rynki, tego to się nie spodziewałem 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 03.04.2006, 14:39 |
|
 |
|
Neken
|
Wilu napisał(a): ChiĹ„ska tandeta zalewa Ĺ›wiatowe rynki, tego to siÄ™ nie spodziewaĹ‚em Shocked
No ja się niestety spodziewałem  Co do "samochodu" jak już słusznie stwierdziliście ma zdecydowanie za duże światła do tego dochodzi wręcz obleśny przód i niewiele lepsza reszta, jednym słowem - ohyda  A najgorsze jest to że ktoś "to" pewnie kupi 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pon, 03.04.2006, 15:39 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
sympatycznie wygląda, właśnie przez te duże powierzchnie światłę. Nie wyróżnia się jakoś wybitnie negatywnie, aczkolwiek dołożyłbym mu poprzeczkęw zderzaku, i ze dwie w grillu
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 03.04.2006, 16:10 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Jak zobaczyłem te wielkie światła to normalnie mi ciarki przez plecy przeszły. Strasznie to wszystko wygląda. Czekam na fotki z wnętrza. Może tam auto wyjdzie lepiej.
|
| Pon, 03.04.2006, 18:26 |
|
 |
|
polac
|
Podobne do Vectry ale tylko z wyglądu naszczęscie
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 03.04.2006, 18:35 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wilu napisał(a): Oni chyba chcÄ… pobić rekord Guiness'a w iloĹ›ci wprowadzonych na rynek modeli, ale co jeden model to gorszy. ChiĹ„ska tandeta zalewa Ĺ›wiatowe rynki, tego to siÄ™ nie spodziewaĹ‚em 
Ja niestety się tego spodziewałem i niestety miałem rację. Trzeba będzie jakiegoś sabotażu dokonać 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Śro, 05.04.2006, 8:54 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
O,kolejna chińszczyzna na forumowym stole.Tym razem odbija mi się ona Oplem.To auto z powodzeniem możemy nazwać Astrą III Sedan.Wystarczyłoby nieco pozmieniać,nieco dodać,nieco dopieścić i mamy.Mimo jednak,że zmian tutaj nie widać,to i tak przód jest mocno zbliżony do designu,jaki oferuje nam Opel.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Śro, 05.04.2006, 20:49 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Jacobser napisał(a): WystarczyĹ‚oby nieco pozmieniać,nieco dodać,nieco dopieĹ›cić i mamy.
dowolny samochód... jeśli mamy zmieniać 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 05.04.2006, 21:01 |
|
 |
|
Dragon
|
Tragediaaaaa !!!
|
| Nie, 09.04.2006, 11:31 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
źródło: thehollywoodextra
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 09.04.2006, 14:01 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Na tym zdjęciu wygląda o wiele lepiej. Z zewnątrz. Wewnątrz widać garb po środku - pewnie zegary tam sie mieszczą
Ogólnie to nie jest zły jak na chińską kaszanę ale ciekawe jak z techniką, wykonaniem i bezpieczeństwem.
_________________ Primusville
|
| Nie, 09.04.2006, 14:08 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
|
| Nie, 09.04.2006, 15:36 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
bardzo ładny przód ma to auto a w ciemnym kolorze prezentuje się zdecydowanie lepiej.. deska rozdzielcza lekko nie przemawia do mnie, ale wynika to może z mojego zbyt ortodoksyjnego podeśjcia do tej kwesti... tył natomiast lekko niezgrabny - za wysoki w stosunku do szerokości wozu - może perspektywa zdjęcia jest winna takiej percepcji....
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 09.04.2006, 15:42 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Auto naprawde jest baardzo ładne tylko przód za bardzo przypomina ten od astry  Szkoda że wnętrze jest takie jakieś tandetne. 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Nie, 09.04.2006, 15:57 |
|
 |
|
Devil
|
Te swiatla mnie przerazaja... autko nie wyglada za dobrze...
|
| Nie, 09.04.2006, 16:04 |
|
|