|
|
Obecny czas: Śro, 24.06.2026, 13:41
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Need
|
 Re: ART Mercedes CLS GTR
Kobi napisał(a): 5,5 l Kompressor-V8, 560 KM, maksymalny moment obrotowy 790 Nm. 4,4 s do 100 km/h
Źródło: freenet.de
sÄ… dwie wersje silnikowe GTR 560 (dane powyĹĽej) oraz GTR 620 (dane poniĹĽej).
5,5 l Kompressor-V8, 620 KM, maksymalny moment obrotowy 890 Nm. 4,0 s do 100 km/h
_________________ Need
|
| Pią, 31.03.2006, 16:40 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Nie lubie takigo chamskiego tuningu.Po co taki wielki szpecący spojler tam władowałi?I białego koloru napewno bym nie wybrał.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Pią, 31.03.2006, 17:05 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Mi się tam podoba, ale wolałbym inny zderzak przedni no i felgi inne, ale w normalnej barwie lub pochromowane + do tego ciemne szybki oraz inny kolor i cymes 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 02.04.2006, 12:23 |
|
 |
|
Daz
|
Poprostu KIĹA. Tylne skrzydĹ‚o na kufrze CLS to nieporozumienie. Jak daĹ‚em zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypaĹ‚y sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektĂłrzy sie zachwycajÄ…. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu.  Co z tego ĹĽe auto ma doskonaĹ‚e osiÄ…gi skoro wyglÄ…da jak....no wĹ‚aĹ›nie jak co, bo brakuje mi juĹĽ słów na opisanie tego czegoĹ›. Widac osiÄ…gi dziaĹ‚ajÄ… na Was jak metka adidasa.
|
| Pon, 03.04.2006, 20:39 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Daz napisał(a): Widac osiÄ…gi dziaĹ‚ajÄ… na Was jak metka adidasa.
eee. co przez to rozumiesz... mnie tam metka adidasa odstrasza...
a osiÄ…gi jak wiadomo, rzecz najwaĹĽniejsza
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 03.04.2006, 21:29 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
No ja bede trzeci i powiem ze mi sie zajebiscie podoba. Tylko nie bijcie  Taka stylizacja swietnie pasuje do cls w wersji hardcore. Wywalic wszelkie chromy i wyrzucic automatyczna skrzynie biegow na rzecz dobrego manuala poczym dostaniemy masakrycznie rasowy sedan. Jedna z najbardziej zawansowanych i owaznych przerobek a jednoczesnie pomimo ze wydaje sie tandetna jakos do mnie trafia. Nie wiem jak.
|
| Pon, 03.04.2006, 21:42 |
|
 |
|
bams
|
podoba mi się jedynie moc, zawia , fele, reszta to ega wiejski kaszan, trzeba bć bardzo mocno ograniczonym żeby zapodać sobie taki spoiler na klapie nie wspominajac już o wydechuu rodem spod remizy, wszystko to ch*j przy barwach śilnika w odcieniach wiśni, naprawdę fajna baza była ale niestety wypijmy za błędy...
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Pon, 03.04.2006, 23:35 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Daz napisał(a): Jak daĹ‚em zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypaĹ‚y sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektĂłrzy sie zachwycajÄ…. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu. CzyĹĽbyĹ› miaĹ‚ takÄ… S-Klasse od Lorinsera, ĹĽe obraĹĽasz siÄ™ za negatywne komentarze? Czy kaĹĽdy ma dostosowywać siÄ™ do Twojego gustu? No i chyba przy aucie w tym temacie nie zabronisz nikomu mieć pozytywnego zdania... Dla mnie zarĂłwno auto w tym temacie jak i auto, ktĂłre niegdyĹ› zapodaĹ‚eĹ› to straszna lipa. ZupeĹ‚nie nijak biaĹ‚y kolor pasuje do bazy. Daz napisał(a): Widac osiÄ…gi dziaĹ‚ajÄ… na Was jak metka adidasa.
No ja wolę auto, które niewiele różni się na zewnątrz od bazy, a za to ma perfekcyjne przeróbki mechaniczne (np. Brabus) niż auto w którym naładowane jest mnóstwo nakłądek, spojlerów, etc, a zmiany mechaniczne polegają na dodaniu 10 KM... Dla mnie mechanika, a co za tym idzie i osiągi odgrywają i będą odgrywać większą rolę w ocenianiu auta niż wygląd (choć nie mówię, że i to dla mnie się nie liczy...)
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Wto, 04.04.2006, 8:06 |
|
 |
|
PeWu
|
Piekny jest, wyglada jakby wyjechal z garazu DTM. CUDO. 
|
| Wto, 04.04.2006, 13:35 |
|
 |
|
Daz
|
Wiem że o gustach sie nie dyskutuje, ale tutaj zrobię wyjątek. Trzeba być idiotą zeby pozwolić tak oszpecić porzadne drogie auto. Dla mnie to czyn porównywalny z tym którego dopuścili sie członkowie zespołu Oasis topiąc rolls royca w basenie. To jest chore 
|
| Wto, 04.04.2006, 20:35 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Tylko osiagi robia wrazenie reszta do niczego
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pon, 10.04.2006, 20:57 |
|
 |
|
PeWu
|
To auto jest piekne. Dla mnie cudo tylko nie w tym kolorze ten bialy szpeci wszystko.
|
| Wto, 11.04.2006, 20:46 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 07.03.2009, 22:21 |
|
 |
|
Edwardo308
Samochód: Gnojownik
|
Kur**, obłęd  Ten CLS jest zaje***y w tym body kit'cie... Miażdży, jak dla mnie.......
_________________ Istnieje milion powodów, dla których warto sprzedać* Scenica *ale szkoda mi kasy, którą w ten gnój włożyłem
|
| Czw, 19.03.2009, 19:25 |
|
|