Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 6:57

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder 

lepszym prezentem na tegoroczne lato byłby:
Ferrari F430 Spider 52%  52%  [ 38 ]
Lamborghini Gallardo Spyder 48%  48%  [ 35 ]
Razem głosów : 73

Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder 
Autor Wiadomość
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: ignorant motoryzacji
Samochód: hiszpański szajs
wybrałbym oba.. ale skoro muszę jeden.... nie wybiore nic bo będzie mi szkoda ze drugiego też nie wziąłem....

ale do rzeczy.... wybieram ferrari... don't ask my why

Wto, 28.03.2006, 20:33
Awatar użytkownika

Miejscowość: z południa
Trudny wybór, oba mocne oba piękne oba drogie! Wybieram Lambo gdyż bardziej mi pasuje jego design :!:

Wto, 28.03.2006, 21:13
Awatar użytkownika

Mimo że Ferrari się stacza to mam nadzieje że się szybko otrząśnie :!: dlatego głos na F430 za ... miłośc do marki 8)

Wto, 28.03.2006, 21:21
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tczew
Cały czas zmieniam zdanie, czasem stoję po stronie Lambo, chwilę pozniej bardziej odpowiada mi Ferrari.

W Ferrarce nie podoba mi się tylko tył. Reszta jest wręcz idealna, doskonała. Auto świetnie prezentuje się wtym kolorze. Felgi na których stoi auto są piękne. Przyjemnie patrzy się na F430 z góry :mryellow: , ahh ten silnik, wygląda rewelacyjnie. Powiem ze ten model jest udany, podoba mi sie np zdecydowanie bardziej niz nudne 360, nudne tylko w wersji Modena, bo do Sipdera i CS'ki nic nie mam :wink:

Lamborghini ... szczerze ? powolutku ten model przestaje mi się podobac, oczywiscie zwykła wersja, Spider jest wspaniały. Felgi zdecydowanie ciekawsze od tych w Ferrari, piękny wzór no i ten kolor. Auto pięknie prezentuje się w tych kolorach, bez dachu ... Piękny samochód - naprawdę :wink:

Wybieram Ferrari ... muszę dodac ze nie było łatwo :wink: , F430 w moich oczach jest minimalnie lepsze od Gallardo :wink:

Pozdrawiam :P

Wto, 28.03.2006, 21:41
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Wybór pada na Ferrari bo Gallardo Spyder jakoś do mnie nie przemawia, i jak dla mnie styliści się trochę nie popisali.

Wto, 28.03.2006, 21:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: BTS
Zdecydowanie Ferrari :!: ja nie trawie tego Lambo i nic tego nie zmieni więc wybór był piekielnie prosty :wink:

Śro, 29.03.2006, 5:57
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
Dla prawdziwego kierowcy f430, dla playboya bez umiejetnosci gallardo. Kontrastuje tu tylny naped dzikosc i perfekcyjnosc(ferrari) z 4*4, nieodłaczalnym esp i dalekim od ideału podwoziem(lambo - złudne aspiarcje do supercara). F430 to płynne ładne linie a gallardo klockowata ciosana figurka. Do tego te beznadziejne zegary :lol: Wybieram ferrari.

Śro, 29.03.2006, 8:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: Audi A3 1.8 `98
Jak dla mnie remis !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chyba taki wybór bedzie sprawiedliwy a w głosowaniu bede strzelał :twisted: :twisted:

Śro, 29.03.2006, 9:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów
Gallardo, za sprawą Most Wanted mi sie opatrzyło, dla tego wole Ferrari :lol:
Ale oczywiście w czerwonym kolorku 8) :mryellow:

Ostatnio edytowany przez -=Sadek=-, Śro, 29.03.2006, 13:14, edytowano w sumie 1 raz

Śro, 29.03.2006, 10:01
Awatar użytkownika

Gallardo, za sprawą Most Wansted mi sie opatrzyło, dla tego wole Ferrari :lol:
Ale oczywiście w czerwonym kolorku 8) :mryellow:
o boze..w nfs dostaje takiego kopa ze glowa boli i ten ryk V10 BRUM BRUM :D
ale do rzeczy...wole lambo,za stylistyke :twisted:
a ferry lepiej ryczy :roll:
ale i tak wole lambo

Śro, 29.03.2006, 12:55
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Darłówko
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
Dla prawdziwego kierowcy f430, dla playboya bez umiejetnosci gallardo. Kontrastuje tu tylny naped dzikosc i perfekcyjnosc(ferrari) z 4*4, nieodłaczalnym esp i dalekim od ideału podwoziem(lambo - złudne aspiarcje do supercara). F430 to płynne ładne linie a gallardo klockowata ciosana figurka. Do tego te beznadziejne zegary Wybieram ferrari.

ponoć ferrari się tak łatwo prowadzi (dzięki całej masie elektronik) że nawe gwiadki typu Paris Hilton (ponoc ma to auto) z nim sobie bez problemu poradzi :roll:

wybieram Lambo, co prawda nie jest one jakie wystrzałowe, ale po prostu ferrari mi się kompletnie nie podoba, jest dla mnie zbyt zabawkowe z wygladu, te wlot, lampki, nic mi się w nim nie podoba. Choć na tle innych aktualnych Ferrari wyglada całkiem dobrze :wink:

To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy

Broń
Masowego
Wyprzedzania

Śro, 29.03.2006, 15:46
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T
Cięzki wybór.Oba świetne i drogie.U mnie zadecydował wygląd.Dalem na F430 bo Gallardo w wersji Spyder jest......nie jest tak ladne jak w zwykłej.

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Śro, 29.03.2006, 16:22
Awatar użytkownika

Miejscowość: Silesia
naprawdÄ™ trudny wybĂłr ale po wszystkich za i przeciw wybieram galardo

Śro, 29.03.2006, 16:35
Awatar użytkownika

Robak napisał(a):
Dla prawdziwego kierowcy f430, dla playboya bez umiejetnosci gallardo. Kontrastuje tu tylny naped dzikosc i perfekcyjnosc(ferrari) z 4*4, nieodłaczalnym esp i dalekim od ideału podwoziem(lambo - złudne aspiarcje do supercara). F430 to płynne ładne linie a gallardo klockowata ciosana figurka. Do tego te beznadziejne zegary Wybieram ferrari.

ponoć ferrari się tak łatwo prowadzi (dzięki całej masie elektronik) że nawe gwiadki typu Paris Hilton (ponoc ma to auto) z nim sobie bez problemu poradzi :roll:

wybieram Lambo, co prawda nie jest one jakie wystrzałowe, ale po prostu ferrari mi się kompletnie nie podoba, jest dla mnie zbyt zabawkowe z wygladu, te wlot, lampki, nic mi się w nim nie podoba. Choć na tle innych aktualnych Ferrari wyglada całkiem dobrze :wink:

... ten pustak ma SLR, ma kase i jezdzi czym chce. Watpie czy ma f430. Owszem prowadzi sie łatwo ale mozna wszystko wyłaczyc i wtedy jest sie zdanym na własne umiejetnosci a podwozie jest tak idealnie zestrojone... Natomiast w gallardo elktronika jest NIEODŁACZALNA. Esp ma opcje tylko uspienia wiec gdy rozkrecisz za mocno zabawe elektronika ci ja zabije. Wszyscy sie smieja z mercow ze maja takie esp a tu prosze w gallardo jest tak samo. Dla mnie te auto to kawał gowna przez G(wielkie). Supercar dla mieczakow.

Śro, 29.03.2006, 20:34
Awatar użytkownika

Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
Jeremy Clarkson powiedzial o tym Ferrari tak : " it`s the best car ever made"!!!! Cytat z Wysokich Obrotow nr.1 luty 2006. Wierze mu w tym wypadku. Natomiast to co jak pisal Robak o ESP w Lambo dysklasyfikuje to auto w tej klasie pojazdow!!!! W ten sposob temu slynnemu bykowi ucieli jaja!!!! :( Ale ja sie nie martwie bo przez F430 wogole nie zauwazylem Gallardo :mryellow: Wybralbym Ferrari bez chwili zawachania. Lambo ma nieodlaczalne ESP czyli nadaje sie tylko na wyjazdy do supermarketu...

Śro, 29.03.2006, 21:09
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Hmmm. Chyba jestem jakiś nienormalny ale jakoś nie podobają mi się te samochody w wersji z otwartym dachem .:? Nie wiem dlaczego tak jest ale nie podobają mi się i koniec. A tak na marginesie wybrałem Lambo chociaż jego przewaga jest minimalna. Szalę zwycięstwa przechyliły zegary, które bardziej mi sie podobają w tym aucie. Ostatnio zegary to moje takie małe zboczenie i na pierwszym (no może na drugim) miejscu patrząc na samochód mój wzrok kieruje na ten właśnie element. :evil:

Śro, 29.03.2006, 21:19
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zamość
Po dłuzszym zastanowieniu jednak Gallardo, ale wyłącznie za fenomenalne wnętrze, felgi i ładniejszą gębę.

Nie wiem jak wy, ale ja chyba zaczynam przekonywać się do F430.... :shock:

Śro, 29.03.2006, 22:17
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wisla/Ustron
Samochód: GM forever, VAG !
i ten ryk V10 BRUM BRUM

ja tam wole V12 :evil: ...
.. a wybieram Ferrrrrrrrrarri :twisted:

99-02 - CC 900 spojler badlook
02-04 - uno fire stock
06-09 - calibra 2.0 tuning - gleba, lex, spojlery
10- astra G - badlook lexlook tuning ryfel

Śro, 29.03.2006, 22:25

Nie wiem jak wy, ale ja chyba zaczynam przekonywać się do F430....

my nie, to było Gówn*m (jak ktoś napisal przez wielkie G :lol: ), jest i będzie.

Śro, 29.03.2006, 22:25
Awatar użytkownika

Dee napisał(a):
Nie wiem jak wy, ale ja chyba zaczynam przekonywać się do F430....

my nie, to było Gówn*m (jak ktoś napisal przez wielkie G :lol: ), jest i będzie.

Dlaczego :> ?

Śro, 29.03.2006, 22:31
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 79 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna