|
|
Obecny czas: Sob, 02.05.2026, 5:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 28.03.2006, 19:25 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
nie ma innej opcji niż Gallardo...piękne autko, które zgniata F430...
_________________ ExoticCars.pl
|
| Wto, 28.03.2006, 19:29 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 28.03.2006, 19:31 |
|
 |
|
Porsche
|
w cabrio nie wzial bym zadnego, w podstawowych wersjach ladniejszy jest gallardo, ale i tak obu wiele brakuje do porsche 
| Wto, 28.03.2006, 19:35 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
tylko i wyłacznie lambo... ferrari przy nim w ogóle nie wygląda... lambo ma perfekcyjnie połączone kształty muskolarnego sportowca z bulwarowym lanserem
Ferrari niestety wg. mnie ma tylko to drugie i za grosz w nim sportu w tej wersji... do tego te wloty-odkurzacze w zderzaku...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 28.03.2006, 19:35 |
|
 |
|
Wilu
|
Te auta juz były u nas porównywane 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 28.03.2006, 19:37 |
|
 |
|
slawek
|
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Wto, 28.03.2006, 19:43 |
|
 |
|
mike_p
|
Witam wszystkich to moj pierwszy post  Biorąc pod uwage design wg mnie wygrywa Gallardo. Jezli miałbym sie przejechać raz (na torze), którymś z powyżyszch aut zdecydowanie Ferrari jednak do jazdy na codzień ( nie po polskich drogach ) Gallardo. 
|
| Wto, 28.03.2006, 19:45 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Bez zastanowienia F430. Auto lepiej wyglÄ…da w wersji bez dachu, niĹĽ Lamborghini.
|
| Wto, 28.03.2006, 19:46 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wybór jest piekielnie trudny. Obydwa te auta to reprezentanci legendarnych włoskich marek sportowych. Obydwa są piękne, mocne i stylowe. Z relacji dziennikarzy motoryzacyjnych wynika, że F430 to geniusz na torze. Jak jeździ Gallardo? Nie wiem. Jednakże zawsze bardziej ciągnęło mnie do czarnego konia niż do byka. Głos na Ferrari
PS: Nie oszukujmy się - każdego z nas obojętnie które z tych aut ucieszyłoby na śmierć gdybyśmy dostali je w prezencie 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 28.03.2006, 19:48 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Wilu napisał(a): Te auta juz byĹ‚y u nas porĂłwnywane
racja ale w wersjach coupe 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 28.03.2006, 19:53 |
|
 |
|
Wielblad
|
A ja Ferrari bo kupujac takie auto chce sport i tylny naped a nie ESP i 4x4....
_________________ собаке где деньги?
|
| Wto, 28.03.2006, 19:57 |
|
 |
|
spider
|
markus napisał(a): Nie oszukujmy siÄ™ - kaĹĽdego z nas obojÄ™tnie ktĂłre z tych aut ucieszyĹ‚oby na Ĺ›mierć gdybyĹ›my dostali je w prezencie
ale niektórzy, by je potem sprzedali, żeby kupić to co się chce... 
|
| Wto, 28.03.2006, 19:59 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
Cytuj: Gallardo...piękne autko, które zgniata F430... gdzie  w którym momencie
oczywiście ze wybieram f430  moze gdyby nie naleciałości z audi to wybór miałbym trudniejszy. no i nigdy nie lubiłem ostrych kształtów 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 28.03.2006, 20:05 |
|
 |
|
spider
|
Mac_Abra napisał(a): Cytuj: Gallardo...piÄ™kne autko, ktĂłre zgniata F430... gdzie  w ktĂłrym momencie
stylistycznie... 
|
| Wto, 28.03.2006, 20:07 |
|
 |
|
Szefo
|
Lambo - i wszystko jasne..... podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.
_________________ Rezerwista
|
| Wto, 28.03.2006, 20:09 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
spider napisał(a): Mac_Abra napisał(a): Cytuj: Gallardo...piÄ™kne autko, ktĂłre zgniata F430... gdzie  w ktĂłrym momencie stylistycznie...  to jest co prawda rzecz gustu mnie sie podoba ferrari, ale byczkiem teĹĽ bym nie pogardziĹ‚  Szefo napisał(a): Lambo - i wszystko jasne..... podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.
lepiej bedzie jak zamilkniesz, przestaniesz sie ośmieszać 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 28.03.2006, 20:09 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Szefo napisał(a): podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.
 dlaczego sÄ…dzisz ĹĽe Ferrai siÄ™ nie liczy ??
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Wto, 28.03.2006, 20:25 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Czy ja wiem ???Sądzę,że tu decydującą rolę ma gust,gdyż tych sportowych samochodów nie kupuje każdy.Są to raczej auta należące do motoryzacyjnej elity.Jeśli jednak miałbym wybrać któregoś z tej dwójki to wziąłbym Ferrari.Nie ma przy tym jakiegoś racjonalnego wyboru,po prostu może bardziej sobie cenię logo z wierzgającym konikiem na masce.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Wto, 28.03.2006, 20:27 |
|
 |
|
Szefo
|
Mac_Abra napisał(a): epiej bedzie jak zamilkniesz, przestaniesz sie oĹ›mieszać nie skorzystam Grzyws napisał(a): dlaczego sÄ…dzisz ĹĽe Ferrai siÄ™ nie liczy ??
dlatego ĹĽe tak sÄ…dze - poprostu.
_________________ Rezerwista
|
| Wto, 28.03.2006, 20:29 |
|
|