|
|
Obecny czas: Śro, 06.05.2026, 20:31
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Fiat Grande Punto -Merkur
| Autor |
Wiadomość |
|
dave761
|
 Fiat Grande Punto -Merkur
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Wto, 28.03.2006, 11:32 |
|
 |
|
Wilu
|
Kompletnie nic mi się tutaj nie podoba, jakiś dokłądki i spojlery ... fuj, nawet felg nie ma ładnych 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Wto, 28.03.2006, 11:34 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
ktoś wyrwał pare złotych za nic ....
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 28.03.2006, 12:01 |
|
 |
|
Ital_X
|
Do Grande dokładki nie pasują, chyba że zintegrowane. Lotka też jest zbędna. Felgi jeszcze ujdą, na pewno w rzeczywistości wyglądają lepiej.
Ale jednym słowem Merkur zbytnio się nie wysilił
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Wto, 28.03.2006, 12:50 |
|
 |
|
Neken
|
No i kolejna nieudana próba tuningu tego w sumie całkiem "sympatycznego" samochodziku. Zaczynam się zastanawiać czy każdy kolejny tuner który zabierze się za Punto również będzie wciskał z tyłu tą bezsensowną lotkę, po co ona tam niby ma być? Uparli się czy co?
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Wto, 28.03.2006, 15:15 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
w sumie lepeij to wygląda niż ta "pomarańczwa rewolucja" ale i tak tining polegający na przyklejaniu plastiku do auta mnie zbytnio nie interesuje
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 28.03.2006, 15:29 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Delikatny tuning, który nic nie poprawia, wręcz przeciwnie.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 28.03.2006, 15:30 |
|
 |
|
dave761
|
Zdecydowanie najbardziej udana z dotychczas prezentowanych opcji stylistycznych dokładka przedniego zderzaka w miarę delikatna +progi podkreślają sportowe aspiracje wozu .Felgi i zawieszenie gwintowane zdecydowanie na plus .Jedynie całkowicie niepotrzxebna jest ta lotka dachowa to jest straszna przesada.Mimo że nie lubię tego auta w takim pakiecie robi bardzo pozytywne wrażenie i oceniam to na 4- 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Wto, 28.03.2006, 15:49 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
dość iontrygujący jest spojler na tylnej klapie... czyżby to cudo z silnikim 1.1 podrzebowało docisku  on tylko zaszkodził - stawia niepotrzebny opór powietrza a w takim sprzęcie AGD spowoduje pewnie tylko spadek mocy i prędkości o 30%.
brawo za pomysłowość ....
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Wto, 28.03.2006, 16:57 |
|
 |
|
Daz
|
Nie podoba mi sie tylko ta tylna lotka, reszta do przyjęcia.
|
| Wto, 28.03.2006, 18:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zmieniono zdecydowanie mniej w porównaniu do wyrobów od MS-Design i tego pomarańczowego potwora choć mniej nie oznacza wcale lepiej  kolejna nieudana próba stuningowania tego auta, choć felgi całkiem niezłe 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 28.03.2006, 18:57 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Coraz bardziej "ryjek" Grande Punto zaczyna mi przypominać pysk bullteriera  Auto - w serii - wygląda rewelacyjnie. Po tym tuningu traci swój urok - masa niepotrzebnych dokładek, żenujący spoiler i nieciekawe felgi 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 28.03.2006, 19:06 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Coś tak patrzę, że ciężko kropkę tuningować jest, bo Merkur`owi to napewno sie nie udało. 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 29.03.2006, 13:44 |
|
 |
|
bams
|
zawieszenie zasługuje na pochwałę, tylnia lotka lipa jak dla mnie, dokłatka obleci, ciekawe felgi
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Śro, 29.03.2006, 16:29 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Ten spojler i body nadało mu takiego sportowego charakteru, fajnie 
|
| Śro, 29.03.2006, 16:36 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
A mnie się podoba. Chętnie bym sobie takim pośmigał 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Śro, 29.03.2006, 20:01 |
|
 |
|
Mack
|
jedyne co tu do niego pasuje to felgi.
|
| Czw, 30.03.2006, 14:47 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
troche fotki do du*y, przydaloby sie z profilu zdjecie...ale po tym co widac to rewelacji nie ma...
jak dla mnie Grande Punto to gleba,duze szprychowe felgi, czarny metalic i będzie... 
_________________ locha lover
|
| Sob, 01.04.2006, 14:47 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
mnie sie nawet podoba choć do końca nie wiem dlaczego 
|
| Nie, 02.04.2006, 15:16 |