|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 19:07
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
Seth napisał(a): zapraszam na tor w takim razie.
masz tor?
bo w poznaniu nie pojezdzicie bo to polska jest -_-"
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Pon, 27.03.2006, 14:13 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
zostają Kielce, Stary Kisielin, albo np. pewien plac w Józefowie, gdzie można ustawić całkiem szybką próbę sprawnościową... albo port żwirowy Warszawa Żerań... szybki, szutrowo-asfaltowy odcinek, gdzie klub subaru spotyka się na katowanie swoich imprez i legacy 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 27.03.2006, 14:22 |
|
 |
|
Daz
|
Seth napisał(a): zapraszam na tor w takim razie. albo na pas na 1/4
phi i czym chcesz zaimponować, widać tylko popisywac sie umiesz, pewnie jestes tez dobry w rozjeżdzaniu staruszek na pasach
|
| Pon, 27.03.2006, 14:58 |
|
 |
|
Seth
|
Daz napisał(a): widać tylko popisywac sie umiesz
póki co, to na razie się nie popisuję tylko proponuję wyścig, bo uważam, że tym "padłem" którym wstyd jeździć, jak uważasz, bym Cię objechał. Co prawda nie mam tego modelu, ale 2x słabszym padłem niż to myślę, że wynik byłby równie interesujący.
A z popisywania się, to wyrosłem w miesiąc po zrobieniu prawka...
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
Ostatnio edytowany przez Seth, Pon, 27.03.2006, 15:36, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 27.03.2006, 15:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Cytuj: phi i czym chcesz zaimponować, widać tylko popisywac sie umiesz, pewnie jestes tez dobry w rozjeĹĽdzaniu staruszek na pasach Buahahahahhaahahahhahahahahahha. Jak coĹ› to zapraszam na Radomski Tor - tanio i bezpiecznie. Daz napisał(a): phi i czym chcesz zaimponować
Ja myśle na przykład tym, że w przeciwienstwie do Ciebie ten człowiek ma wiedze i umiejętności.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 27.03.2006, 15:34 |
|
 |
|
Ital_X
|
Daz bądż tak miły i nie komentuj tematów o których nie masz pojęcia, bo tylko błazna z siebie robisz.
A jak chcesz się zmierzyć z Sethem to musiałbyś się zaopatrzyć w nie byle co 
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Pon, 27.03.2006, 17:41 |
|
 |
|
Daz
|
Nie interesują mnie żadne wyścigi spod świateł, ani wyscigi na 1/4 mili, ani drifty i inne temu podobne zabawy. Mam prawo komentować co mi sie podoba bo od tego jest forum, a ty chyba o tym zapomniałeś gościu 
|
| Pon, 27.03.2006, 21:55 |
|
 |
|
Seth
|
Daz napisał(a): komentować co mi sie podoba bo od tego jest forum, a ty chyba o tym zapomniaĹ‚eĹ› goĹ›ciu
ja tylko skomentowałem Twój komentarz, że to nie jest padło jak określiłeś, i że spisuje się lepiej, niż jesteś sobie w stanie wyobrazić... to Tobie ciśnienie skoczyło...
|
| Pon, 27.03.2006, 23:07 |
|
 |
|
Szefo
|
33 wygląda marnie,zwykły, nie wyróżniający się niczym z zewnątrz samochodzik.
PorĂłwnujÄ…c jÄ… i R19 (a u mnie zawsze stojÄ…obok na parkingu  ) biorÄ™ R19, jest o wiele fajniejsze 
_________________ Rezerwista
|
| Wto, 28.03.2006, 9:22 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
Daz napisał(a): cholernie nie fajny staruch, wstyd czymĹ› takim jeĹşdzić, zresztÄ… alfa romeo to szmatĹ‚awa marka  maĹ‚y niemÄ…dry miĹ› 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Wto, 28.03.2006, 16:10 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Lekoo liźnięty i jest nieźle, ale felgi i tylne lampy mi sie nie podobają i ciemne szyby bym poprosił.
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 29.03.2006, 13:30 |
|
|