|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 8:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 BMW M3 Rex
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 26.03.2006, 14:04 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Wywalić tą dokładkę spod przedniego zderzaka - psuje efekt! Poza tym wolałbym trochę inne felgi, te są niespecjalne. Reszta cymesik - ale nie może być inaczej. To przecież M3 E46 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 14:06 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
podobajÄ… mi siÄ™ wampirze oczka... , felgi niestety nie dorastajÄ… do modelu, ale ogĂłlnie bardzo udany delikatny tuning modelu 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 26.03.2006, 14:07 |
|
 |
|
stan1906
Samochód: F02 750Li/Panamera T
|
Jestem przeciwnikiem kolorowych lefrektorów ale o tych złego słowa powiedziec nie moge,bardzo ładne,felgi tez ok,w kształcie gwiazdy.Dobry wynik na 1/4 mili i przyspieszenie tez.
_________________ Polakom gratulujemy Wisły Kraków
Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear
|
| Nie, 26.03.2006, 14:08 |
|
 |
|
bams
|
ogólnier całkiem przyzwoita robota tylko te świecące na czerwono postoje dodają trochę wiochy, dokładka faktycznie trochę lipna, bardzo orginalnie pomalowana maska
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Nie, 26.03.2006, 14:13 |
|
 |
|
dave761
|
markus napisał(a): Wywalić tÄ… dokĹ‚adkÄ™ spod przedniego zderzaka - psuje efekt!
To podstawa .
Reszta w miarę poprawna choć felgi niespecjalne no bardziej mi podeszła ta pokazana wcześniej a dwie sztuki to mogę mieć problem utrzymać bo jeszcze cała stajnia VW przed domem stoi 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Nie, 26.03.2006, 14:13 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Czy 174 km/h na takiego BMW to nie za mało? Jeżeli ma wyglądać agresywnie to też musi jeździć agresywnie  Wygląd jest konkretny, w szczególności światła. 
|
| Nie, 26.03.2006, 14:34 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Te angel eyes wyglądają jak oczy oćpanego wampira
Tyomaj napisał(a): Czy 174 km/h na takiego BMW to nie za maĹ‚o?
To prędkość osiągana po 400 metrach.
Podoba mi się, ale przednia dokładka zbędna. Jedym słowem - baza miód, tuning nic nadzwyczajnego 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 26.03.2006, 14:48 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Ĺšwietny 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 14:55 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Spark^ napisał(a): Ĺšwietny
regulamin
jedyne co mi się nie podoba, to nakładka z przodu, nie wiem na co ona tam jest ale raczej nie spełnia żadnej funkcji.. Felgi ładne, może na innych wygląda lepiej ale oceniam to co widzę, tuning silnika bardzo niewielki za to samochód jest odchudzony przez co ma całkiem niezły czas na 1\4 mili, nie będę ukrywał że bardzo podoba mi się wampirze spojrzenie (jak zauważył szanowny kolega moderator seth  ) może to niezbyt sensowne ale efektowne. Delikatna, dobra tunerska robota.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 26.03.2006, 15:17 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
czerwone ringi dają niezły piekielny efekcik... zderzak przedni na szrot
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 26.03.2006, 16:11 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
markus napisał(a): Wywalić tÄ… dokĹ‚adkÄ™ spod przedniego zderzaka - psuje efekt! Poza tym wolaĹ‚bym trochÄ™ inne felgi, te sÄ… niespecjalne. Reszta cymesik - ale nie moĹĽe być inaczej. To przecieĹĽ M3 E46
Jednym słowem seryjne M3 jest najlepsze  Świetne fotki, szczególnie dwie pierwsze i 6. Ogromnie podobają mi się czerwone ringi.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 26.03.2006, 17:09 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
johny napisał(a): regulamin
jest po to by go łamać
a tak naprawdę to spieszyłsa się nisamowicie i tak napisał, bo zapomniał by potem o tym 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 18:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|