|
|
Obecny czas: Pon, 22.06.2026, 5:32
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
1971-1977 Alfa Romeo Montreal
| Autor |
Wiadomość |
|
Mac_Abra
|
pardon napisał(a): wspaniaĹ‚a fura.... to sie nazywa badlook.... cwanylook ... z ruchomymi brwiami ... nie to co dzisiejsze badlooki zrobione z taĹ›my izolacyjnej 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Czw, 23.03.2006, 12:58 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Jesli ktoś chciałby robic kiedys jakieś 3dVT tego pojazdu to proszę oto dość ciekawy blueprint (1008x586px 198kB)
http://www.pardon.setia.pl/monteral_2.jpg
a oto miniaturka

_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 23.03.2006, 23:58 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wspaniałe auto, poprostu śliczne 
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 24.03.2006, 7:11 |
|
 |
|
Neken
|
Za***iste jest, naprawdę udane autko - niesamowity efekt robi ten jak to nazwaliście seryjny badlook 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pią, 24.03.2006, 16:41 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Śro, 20.06.2007, 17:33 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Śro, 20.06.2007, 22:35 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Śro, 20.06.2007, 22:56 |
|
 |
|
marcel911
|
Ta zielona 3 posty wcześniej jest śliczna!!!
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Czw, 21.06.2007, 7:19 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Mac_Abra napisał(a): a ja takÄ… jezdziĹ‚em
Pozazdroscic  A jak udalo im sie Ciebie z niej wyciagnac  Ona jest przepiekna  Poprostu CUDO 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 21.06.2007, 9:57 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
Alfisti4ever napisał(a): A jak udalo im sie Ciebie z niej wyciagnac
zobaczyłem SZ! 
|
| Czw, 21.06.2007, 11:55 |
|
 |
|
fredro
|
niezły, ale ten jest ładniejszy

_________________ Evolution GT-Winner and Losers!
|
| Sob, 07.07.2007, 18:42 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
No nie zeby to byl inny model ktory mozna znalezc na tym forum
http://www.samochodyswiata.pl/viewtopic ... ght=spider
np tutaj  Tam wklej to zdjecie i bedzie okej 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Nie, 08.07.2007, 10:35 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
http://www.pyrateam.sylaba.pl/spotkania ... stko_jasne
mamy taką w POLSCE!!! zobaczyc takei cos na ulicy.... ehhh. chocbym miał zaraz potem umrzec. mimo ze widziałem. dotykałem, siedziałem to moge umrzec zaraz po ujrzeniu jej pyszczka! 
|
| Śro, 22.08.2007, 23:09 |
|
 |
|
SMOK
Samochód: Fiat Bravo 1.8 GT
|
Co tu napisać żeby nie powtarzać tego co wszyscy?  Kocham to auto, jest podniecające, piekne, super cooll itd, itp.... Ehhh to jest dopiero piękność. Połączenie stylistyki włoskiej i amerykańskiej również w tym modelu sprawdziło się wspaniale.
|
| Pią, 24.08.2007, 19:53 |
|
 |
|
masaczek2
|
Jak każda alfa poprostu piękana. I te światła poprostu bomba ,chciał bym nim jezdzić. 
_________________ http://s1.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=154498
|
| Sob, 25.08.2007, 10:52 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Mac_Abra napisał(a): http://www.pyrateam.sylaba.pl/spotkania.php?currDir=./2005-09-18_-_Montreal_i_wszystko_jasne
Zobaczyc i umrzec  To by byl chyba zawal albo atak serce lub nagle palpitacje 
|
| Nie, 26.08.2007, 20:27 |
|
 |
|
KHOT
Samochód: Schuka-B
|
masaczek2 napisał(a): Jak kaĹĽda alfa poprostu piÄ™kana.
...Alfa miała w swojej historii taką rozpiętość stylingu, że twierdzenie o "każdej" to już fanatyzm...
...a mi tam siÄ™ nie podoba, prawie jak muscle car. WolÄ™ julkÄ™ spider... 
_________________ "Oszczędny to będzie na przykład "golfik III w tedeiku", tyle że z radością z jazdy nie ma to wiele wspólnego. Już lepiej Poloneza, obciach mniejszy"
- mastah Jonas
|
| Nie, 26.08.2007, 20:43 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
Miłośników marki prosimy o przyjęcie pozycji siedzącej
To cudowne zdjęcie znalazłem we własnej szafce, w kalendarzu z 1990 r  Stąd nienajlepsza jakość - to tylko skan, ale i tak robi wrażenie 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Pią, 31.08.2007, 16:50 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
|
| Sob, 01.09.2007, 19:37 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: 1971-1977 Alfa Romeo Montreal
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|