|
|
Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 23:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
offloldowiec
|
Ciekawe czy ma blokady, bo wykrzyz nie wyglada zbyt zachecajaco.
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Pon, 20.03.2006, 1:32 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
jeśli to jeździ proporcjonalnie do tego jak wyglada to go biore 
|
| Pon, 20.03.2006, 9:21 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pon, 20.03.2006, 10:03 |
|
 |
|
polac
|
Brzydki jest ale terenĂłwek sie nie ocenia po wygladzie a po tym co potrafi w terenie a w terenie napewno moĹĽe wiele
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 20.03.2006, 16:06 |
|
 |
|
Wilu
|
markus napisał(a): Pytanie brzmi: czy znajdÄ… siÄ™ W OGĂ“LE tacy desperaci?
No ba, oczywiście że się znajdą i powiem jeszcze jedno będą ich miliony 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 20.03.2006, 17:14 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Auto wygląda staro ale po fotkach widać że ma dobre własności terenowe. Napewno spodoba się fanom Off-Roudu
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pon, 20.03.2006, 19:37 |
|
 |
|
.:Nismo:.
|
_________________ Volvo 440 1995r. 1.8i LPG -> 1200Euro - Kolor auta: Bialy
White Pride, World Wide
Administrator to aktywny i godny zaufania uczestnik projektu <LOL2>
|
| Pon, 20.03.2006, 20:21 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Heh,nie wiedziałem,że Portugalczycy mają jakąś własną firmę motoryzacyjną.Ten prezentowany tu pojazd na pewno możemy zakwalifikować do typowych terenówek,które sprostają wszelkim wyzwaniom.Może stylistyka nie powala na kolana,może auto rozpadłoby się przy kopnięciu z półobrotu,ale nie o to tu chodzi.Tu liczy się tylko jedno OFF-ROAD.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 20.03.2006, 21:36 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Jacobser znow sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piuszesz ze sprosta wszelkim wyzwaniaom a poznie ze moze rozpadnei sie prz kopnieciu.
|
| Pon, 20.03.2006, 21:40 |
|
 |
|
Jacobser
|
kuules napisał(a): Jacobser znow sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piuszesz ze sprosta wszelkim wyzwaniaom a poznie ze moze rozpadnei sie prz kopnieciu.
Czy ja wiem ???Ja myślę,że są to dwie osobne kwestie.Jako terenówka zajedzie wszędzie,nawet w najdalsze zadupie.Ale jako samochód to już jest gorzej.Blacha jest cieniutka,przy mocniejszym trzaśnięciu drzwiami odlatują śrubki (przykład ARO).To jednak,że jest przeciętnie wykonane uważam,że nie przeszkadza w sprostaniu wszelkim wyzwaniom.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 20.03.2006, 21:50 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Jacobser napisał(a): kuules napisał(a): Jacobser znow sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piuszesz ze sprosta wszelkim wyzwaniaom a poznie ze moze rozpadnei sie prz kopnieciu. Czy ja wiem ???Ja myĹ›lÄ™,ĹĽe sÄ… to dwie osobne kwestie.Jako terenĂłwka zajedzie wszÄ™dzie,nawet w najdalsze zadupie.Ale jako samochĂłd to juĹĽ jest gorzej.Blacha jest cieniutka,przy mocniejszym trzaĹ›niÄ™ciu drzwiami odlatujÄ… Ĺ›rubki (przykĹ‚ad ARO).To jednak,ĹĽe jest przeciÄ™tnie wykonane uwaĹĽam,ĹĽe nie przeszkadza w sprostaniu wszelkim wyzwaniom.
Skad wiesz jak i z jakich elementow jest wykonane to auto. Skad wiesz ze blacha jest cienka i ze odlatuja srobki. Czyzbys mial takie auto i chcial si epochwalic doswiadczeniami z jego eksploatacji ?
|
| Pon, 20.03.2006, 22:00 |
|
 |
|
.:Nismo:.
|
Jacobser napisał(a): kuules napisał(a): Jacobser znow sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piuszesz ze sprosta wszelkim wyzwaniaom a poznie ze moze rozpadnei sie prz kopnieciu. Czy ja wiem ???Ja myĹ›lÄ™,ĹĽe sÄ… to dwie osobne kwestie.Jako terenĂłwka zajedzie wszÄ™dzie,nawet w najdalsze zadupie.Ale jako samochĂłd to juĹĽ jest gorzej.Blacha jest cieniutka,przy mocniejszym trzaĹ›niÄ™ciu drzwiami odlatujÄ… Ĺ›rubki (przykĹ‚ad ARO).To jednak,ĹĽe jest przeciÄ™tnie wykonane uwaĹĽam,ĹĽe nie przeszkadza w sprostaniu wszelkim wyzwaniom.
Co to ARO to powiem jedno. Jeżeli chcecie mnieć w miare dobrą terenówkę to nie kupujcie go mimo, że jest tańszy niż inne i wygląda na mocnego w terenie. Mocny to on może jest żeby wjechać pod wjększą górkę ale na pewno nie w błoto. Sam kiedyś miałem ARO... Po prostu w błotko się kompletnie nie nadaje, a dlatego, że jest fatalnie wywarzony. Tył był lekki a przód ciężki i po prostu przód wbijał się w błoto i się kopał. Jednym słowem nie polecam go...
[/img]
|
| Pon, 20.03.2006, 22:12 |
|
 |
|
Wilu
|
kuules napisał(a): Skad wiesz jak i z jakich elementow jest wykonane to auto. Skad wiesz ze blacha jest cienka i ze odlatuja srobki.
Spoko spoko kuules, on wie wszystko 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 20.03.2006, 23:19 |
|
 |
|
Jacobser
|
kuules napisał(a): Jacobser napisał(a): kuules napisał(a): Jacobser znow sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piuszesz ze sprosta wszelkim wyzwaniaom a poznie ze moze rozpadnei sie prz kopnieciu. Czy ja wiem ???Ja myĹ›lÄ™,ĹĽe sÄ… to dwie osobne kwestie.Jako terenĂłwka zajedzie wszÄ™dzie,nawet w najdalsze zadupie.Ale jako samochĂłd to juĹĽ jest gorzej.Blacha jest cieniutka,przy mocniejszym trzaĹ›niÄ™ciu drzwiami odlatujÄ… Ĺ›rubki (przykĹ‚ad ARO).To jednak,ĹĽe jest przeciÄ™tnie wykonane uwaĹĽam,ĹĽe nie przeszkadza w sprostaniu wszelkim wyzwaniom. Skad wiesz jak i z jakich elementow jest wykonane to auto. Skad wiesz ze blacha jest cienka i ze odlatuja srobki. Czyzbys mial takie auto i chcial si epochwalic doswiadczeniami z jego eksploatacji ?
Próbowałem wyjaśnić ci swój pierwszy post w tym temacie.I co teraz,mam ci wyjaśniać drugi ???To ci napiszę,żebyś się nie czepiał.To jest taka sama miernota jak ARO,UAZ i inne tego formatu samochody.Tylko w teren się to nadaje i tylko po to jest produkowane.Po prostu żadna filozofia,nie wiem co się tak dziwisz razem z Wilem.
|
| Wto, 21.03.2006, 21:38 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
miernota powiadasz? rozjechałaby w terenie całą tą japońską chmarę pseudoterenówek. A jak jest niezniszczalna w terenie, to jakim cudem może być delikatna??
Do tego porĂłwnywanie UAZa z Aro jest delikatnie mĂłwiÄ…c niesmaczne i nie na miejscu
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Wto, 21.03.2006, 22:08 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Seth napisał(a): miernota powiadasz? rozjechaĹ‚aby w terenie całą tÄ… japoĹ„skÄ… chmarÄ™ pseudoterenĂłwek. A jak jest niezniszczalna w terenie, to jakim cudem moĹĽe być delikatna??
Do tego porĂłwnywanie UAZa z Aro jest delikatnie mĂłwiÄ…c niesmaczne i nie na miejscu
Przepraszam Pana najmocniej, ale prosze o zachowanie zdrowego rozsadku
Nie wiem czy by rozjechal Patrolowca.
Mecze na żywo
|
| Wto, 21.03.2006, 23:08 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
zalezy którego... ale myślę, że jest co najmniej równie dobry... jak już wspominałem, używa go wojsko... a czy nowego patrola używa którekolwiek wojsko?
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 22.03.2006, 0:17 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Seth napisał(a): zalezy ktĂłrego... ale myĹ›lÄ™, ĹĽe jest co najmniej rĂłwnie dobry... jak juĹĽ wspominaĹ‚em, uĹĽywa go wojsko... a czy nowego patrola uĹĽywa ktĂłrekolwiek wojsko?
Przepraszam Pana najmocniej, ale czy w wojsku uzywane sa tylko najlepsze auta
A czy jest rownie dobry jak Patrolowiec  mozna dyskutowac.
Poprostu trzeba zweryfikowac w terenie, ale po zdjeciach widze, ze do Patrola mu trooche brakuje.
Mecze na żywo
|
| Śro, 22.03.2006, 1:06 |
|
 |
|
Debosy
|
Samochód dośc fajny , ja tam tapetkami nie pogardzę.
Swiatła z przodu wydaja sie być strasznie gęsto upchane.
Przynajmniej ja mam takie wrarzenie.
_________________ PORUSZANIE TEMATU MAYBACHA I RR NA TYM FORUM , MOŻE GROZIĆ ŚMIERCIĄ LUB KALECTWEM.
|
| Śro, 22.03.2006, 19:29 |
|
 |
|
dave761
|
Wizualnie jest tragedia ,ale z tego co na fotach widzÄ™ to nieĹĽle daje rady w terenie 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Śro, 22.03.2006, 20:01 |
|
|