Obecny czas: Śro, 13.05.2026, 21:47

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 42 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Fiat Grande Punto S2000 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Samochód: Skoda Octavia
Citroen wraca

Tak ten team może znów być na szczycie,jeśli tylko C4 będzie rónie niezawodny jak Xsara
Neken napisał(a):
Mitsubishi teĹĽ

Hmm jakoś nie widze odrodzenia tego zespołu, choć już było 3 miejsce w tym sezonie to i tak jeszcze daleka droga, dużo czasu i pieniędzy jeszcze upłynie zanim będą konkurencyjni dla innych.
Neken napisał(a):
Suzuki się chce włączyć do walki

Może jestem sceptycznie nastawiony ale wydaje mi się że ta firma podzieli losy Hyundaia i Seata i Skody. W F2 byli mistrzami a w WRC "grzeją tyły" Prawdę mówiąc nie wiem na czym to polega ale jeśli podobny los spotyka trzy zespoły to ciężko myśleć że czwartemu się uda. Życzę im jak najlepiej bo "furka" niczego sobie (choć wyglądem nikt nie wygrywa) i oby pokazali coś więcej niż ww. zespoły.

Pią, 17.03.2006, 10:11
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tarnów
Image
Image
Image
Image
Image

Pią, 17.03.2006, 17:29
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 42 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3