|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 22:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
spider
Samochód: 3008
|
Normalny Leksus, ale ogólnie to niezły syf...
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 27.03.2005, 18:40 |
|
 |
|
PATRYCJUSH
|
Ludzie nie porĂłwnĂłjcie Lexusa z jakimĹ› dziadowskim Hyundajem 
|
| Nie, 27.03.2005, 19:37 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
|
| Śro, 02.11.2005, 11:44 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Linia boczna jest OK, reszt do Bani zbyt koreański w złym tego słowa znaczeniu, wyglada dla mnie kiepsko, przód i tył jest totalnie bezpułciowy, a Concept był taki fajny. Dla mnie zerowy postęt w porównaniu z poprzednikiem a jak ktoś stoi w miejscu tzn. że się cofa. To nie bedzie Hit Hyundaia
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 02.11.2005, 15:59 |
|
 |
|
M - Power
|
Co tu napisac... stylistyka jest jak najbardziej OK ale nic wiecej, zupelnie bez charakteru. Znane sa juz silniki 
|
| Śro, 02.11.2005, 16:13 |
|
 |
|
emhyr
|
Moje zdanie - podrĂłba seata ibizy 
|
| Śro, 02.11.2005, 16:39 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Hyundai chyba chce nas zanudzać swoim autami tak jak to robi Toyota . Zero polotu i finezji w projektowaniu auta , ważne żeby przynajmniej miało niską cene wtedy może się jakoś sprzeda 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 02.11.2005, 16:45 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 11.03.2006, 13:33 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Trochę dziwne stylistycznie auto. Dość ciekawy przód i tył gryzie się z banalną linią boczną. Środek poprawny - po koreańsku. Jeśli jakość wykończenia uległa poprawie i cena będzie atrakcyjna to auto może namieszać na rynku.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 11.03.2006, 13:36 |
|
 |
|
igor86
|
Wygląd zewnętrzny yarisowaty (jak ktoś już tu wspominał) a wnętrze jak można było się spodziewać to Kia Rio z malutkimi elementami Getza. O wiele bardziej jeśli chodzi o stylistyke wnętrza podoba mi się nowe Aveo.
|
| Sob, 11.03.2006, 13:38 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Nie podoba mi się.Jest to rozwinięcie pomysłu KIA Rio,które nie wyszło szczęśliwie dla Hyundaia.Sam nie wiem czemu Hyundai czerpie design od firmy,którą wchłoną,czyli od KIA.Auto jest baz stylu,bez polotu,bez smaku.Typowe auto koreańskie.W wersji hatchback przypomina tyłem czasy Daewoo Nubiry,jedynie te pseudo Lexusowe lampy nieco to wrażenie zacierają.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Sob, 11.03.2006, 20:59 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Jacobser napisał(a): Nie podoba mi siÄ™.Jest to rozwiniÄ™cie pomysĹ‚u KIA Rio
Accent był chyba pierwszy
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Sob, 11.03.2006, 21:12 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
ma RWD? ma RWD?
mi sie najbardziej podobal ten accent co byl w WRC
ta generacja 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Sob, 11.03.2006, 21:31 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
johny napisał(a): Jacobser napisał(a): Nie podoba mi siÄ™.Jest to rozwiniÄ™cie pomysĹ‚u KIA Rio Accent byĹ‚ chyba pierwszy
Tak,ale w poprzedniej generacji.A teraz zrobili tę generację Accenta po Kii i sięgali po niektóre elementy już sprawdzone w tym aucie.Zresztą nie tylko w tej klasie Hyundaie są zbliźniaczone z KIĄ.Terenówki też są takie same.Przecież Sportage to to samo co Tuscon,a Sorento to zdaje mi się że Terracan,ale nieco mniejszy.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Pon, 13.03.2006, 21:47 |
|
 |
|
aston
|
(c) mojeauto.pl
poprzedni model miał:
4215 długości - teraz 4235mm
1680 szerokości - teraz 1695mm
1395 wysokości - teraz 1460mm
2440 rozstaw osi - teraz 2500mm
bagaĹĽnik 390litrĂłw
1,6-litrowy silnik DOHC (112 KM przy 6000 obr/min, maks. moment obrotowy 146 Nm przy 4500 obr/min), wyposażony w system zmiennych faz rozrządu (CVVT), dwa wałki rozrządu w głowicy (DOHC) i po 4 zawory na cylinder
1,4-litrowa jednostka DOHC (97 KM przy 6000 obr/min, maks. moment obrotowy 125,4 Nm przy 4700 obr/min) również posiada po cztery zawory na cylinder i dwa wałki w głowicy.
1,5-litrowy silnik wysokoprężny, jest to jednostka wysokoprężna z bezpośrednim wtryskiem paliwa (CRDi). 110 KM oraz moment obrotowy 235 Nm przy 1900 - 2750 obr/min.
Środki bezpieczeństwa aktywnego obejmują, dostępny w opcji, system stabilizacji toru jazdy (ESP) z systemem kontroli trakcji i asystentem hamowania. Wśród innych modeli segmentu Accent wyróżnia się większymi, przednimi tarczami hamulcowymi (10-calowe, wentylowane) oraz systemem ABS z elektronicznym rozdziałem siły hamowania (EBD). Również wysokowydajny tylny układ hamulcowy wykazuje do 50% większą skuteczność działania w porównaniu z poprzednią wersją modelu.
(c) Hyundai Motor Poland
Dział Public Relations
ul. Migdałowa 4
02-796 Warszawa
tel. (22) 645 17 00 wew. 117
fax: (22) 645 15 51
http://www.hyundai.pl
http://moto.webwweb.pl/?a=txt&id=3835
|
| Sob, 25.03.2006, 11:00 |
|
 |
|
Ital_X
|
nie wyróżnia się absolutnie niczym, gorzej, przypomina te chińskie badziewia na kółkach
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Sob, 25.03.2006, 11:52 |
|
 |
|
Neken
|
5d - odpada z boku wygląda bardzo przeciętnie.
3d - zdecydowanie lepiej ale nadal nic specjalnego. W środku nie jest najgorzej, ciekawe fotele w przyjemnej kolorystyce, nawet znośne zegary, reszta deski roździelczej niestety kiepska.
Jeżeli dobrze skalkulują jego cenę to może namieszać.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 25.03.2006, 12:28 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Neken napisał(a): 5d - odpada z boku wyglÄ…da bardzo przeciÄ™tnie.
to jest sedan 
|
| Sob, 25.03.2006, 14:21 |
|
 |
|
Neken
|
johny napisał(a): to jest sedan Rolling Eyes
uups  oczywiście masz rację, mój błąd.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 25.03.2006, 14:37 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 16.05.2006, 16:56 |
|
|